danaya kandın gene de mi....kızlarrrrrrrr günaydınnnnçok mutluyum çokk
amaaa burcumm çok özlemiştim yaaatuğçe naptınız bakyımmm kandırdı yine seni dimi azcık surundursydın barı dun hemen aradı hemen buluştun sende olmaz ki
kıs az trip yapsaydın bari....amaaa burcumm çok özlemiştim yaaao da beni çok özlemiş hemen sarıldı gider gitmez hiç bir şey konusmadık bile seni çok özledim çok seviyorum seni dedi barıstık
sen ne ettin saadetle ağızının içine mi baktın?kıs hiç yorum yapmadın mı?hımm bir de dedi ki ben sana evlenmek için yüzük taktım seni istemediğimi nasıl düşünürsün dedi her şey bu kadar basit değil dedi
sen ne ettin saadetle ağızının içine mi baktın?kıs hiç yorum yapmadın mı?
konuştuk canım anlattım ben de neler yasadıgımı, ki o da çok üzülmüş çok belliydi. flockem evlenmek istiyorum ben onunla ya o kadar huzurluydum ki yanında
ah gulüm inşallah olur,inşallah en kısa zamanda nikah tarihini buraya yazarsın ama keşke biraz hırpalasaydın...ilerki zaman diliminde atacağı adımı iki kere düşünmüş olurdu böylece.neyse umarım böylesine bir tatsızlık bir daha yaşanmaz...konuştuk canım anlattım ben de neler yasadıgımı, ki o da çok üzülmüş çok belliydi. flockem evlenmek istiyorum ben onunla ya o kadar huzurluydum ki yanında
günaydın hoşgelmişsen zoryaşamak...Allah mutluluğunu daİM ETSİN ŞEKERİM :):92:
amin flockem inşallah o kadar umutsuzdum ki çok desteğin oldu bana sagol canım flockem benımah gulüm inşallah olur,inşallah en kısa zamanda nikah tarihini buraya yazarsın ama keşke biraz hırpalasaydın...ilerki zaman diliminde atacağı adımı iki kere düşünmüş olurdu böylece.neyse umarım böylesine bir tatsızlık bir daha yaşanmaz...
Allah mutluluğunu daİM ETSİN ŞEKERİM :):92:
Allah mutluluğunu daİM ETSİN ŞEKERİM :):92:
madem basit değilmiş etten püften bişeye kızıp ayrılmak hattımı değiştircem demek nasıl basit oluyo bakalım bu adama göre yuzuk takmakta basit ayrılmakta bencehımm bir de dedi ki ben sana evlenmek için yüzük taktım seni istemediğimi nasıl düşünürsün dedi her şey bu kadar basit değil dedi
flockem burdayım kaybolmadım tuğçe varya sen msj atmılsın hiç demiyon flockem bu cocuga pazar gunu dayanamaıs msj atmış oğlanda dun aramıs tesaduf değil yanı tuğçecim bak İNŞALLAH mutlu olursun bunu çok isterim ama kızma bu kafayla ancak cok uzulursun
anlat bekemmm:26:rüya yorumlayabilen var mı aranızda?
madem basit değilmiş etten püften bişeye kızıp ayrılmak hattımı değiştircem demek nasıl basit oluyo bakalım bu adama göre yuzuk takmakta basit ayrılmakta bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?