Ölümüne Geyik Topiği :-))

tuğçe naptınız bakyımmm kandırdı yine seni dimi azcık surundursydın barı dun hemen aradı hemen buluştun sende olmaz ki
amaaa burcumm çok özlemiştim yaaa o da beni çok özlemiş hemen sarıldı gider gitmez hiç bir şey konusmadık bile seni çok özledim çok seviyorum seni dedi barıstık

hımm bir de dedi ki ben sana evlenmek için yüzük taktım seni istemediğimi nasıl düşünürsün dedi her şey bu kadar basit değil dedi

sen ne ettin saadetle ağızının içine mi baktın?kıs hiç yorum yapmadın mı?

konuştuk canım anlattım ben de neler yasadıgımı, ki o da çok üzülmüş çok belliydi. flockem evlenmek istiyorum ben onunla ya o kadar huzurluydum ki yanında

hımm bana dedi ki ben sana sinirle konustum telefonu kapattım dedi ama sen hemen direk ayrılalaım aramıcam seni dedin dedi. bunları yapmasaydın bu kadar büyümücekti bizim sorunumuz dedi.

konuştuk canım anlattım ben de neler yasadıgımı, ki o da çok üzülmüş çok belliydi. flockem evlenmek istiyorum ben onunla ya o kadar huzurluydum ki yanında
ah gulüm inşallah olur,inşallah en kısa zamanda nikah tarihini buraya yazarsın ama keşke biraz hırpalasaydın...ilerki zaman diliminde atacağı adımı iki kere düşünmüş olurdu böylece.neyse umarım böylesine bir tatsızlık bir daha yaşanmaz...

amin flockem inşallah o kadar umutsuzdum ki çok desteğin oldu bana sagol canım flockem benım
Allah mutluluğunu daİM ETSİN ŞEKERİM :):92:

amin inşallah şekerimm

flockem burdayım kaybolmadım tuğçe varya sen msj atmılsın hiç demiyon flockem bu cocuga pazar gunu dayanamaıs msj atmış oğlanda dun aramıs tesaduf değil yanı tuğçecim bak İNŞALLAH mutlu olursun bunu çok isterim ama kızma bu kafayla ancak cok uzulursun

hımm bir de dedi ki ben sana evlenmek için yüzük taktım seni istemediğimi nasıl düşünürsün dedi her şey bu kadar basit değil dedi
madem basit değilmiş etten püften bişeye kızıp ayrılmak hattımı değiştircem demek nasıl basit oluyo bakalım bu adama göre yuzuk takmakta basit ayrılmakta bence

burcummm ama attıgım msj farklıydı geri dön diye atılan yalvarma msjı degıldı üzülmek istemiyorum artık ya mutlu olmak istiyorum

madem basit değilmiş etten püften bişeye kızıp ayrılmak hattımı değiştircem demek nasıl basit oluyo bakalım bu adama göre yuzuk takmakta basit ayrılmakta bence

onu da öğrendim telefon faturası fazla gelıyordu hep en sonunda seni bahane ettim dedi degıstırcegınden degılmıs yani insan hissediyor ama ya seviyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…