Bende kaçtım çok öpüyorum hepinizi
benim gidişat kıyafeti gösteriyo bakıcaz artık kısmette ne warBurcum orjinal araba severmi pekii çok güzeller onlarda eşim bayılıyo ben ferrari aldım martta onunda doğum günüsüydü kırmızı çok begendiii....Olmazsa kıyafet alırsınn ben öyle yapıyorum bişey bulamayınca ayakkabı gömlek filan alıyorum..
yarışmaya mı katıldın demiş aramıcam diye yani aramamk için niye inat ettin ödülmü vereckler diye sitem etmiş bide yüzsüzben anamadım two'nun danası ne diyormuş?:44:
ben anamadım two'nun danası ne diyormuş?:44:
yarışmaya mı katıldın demiş aramıcam diye yani aramamk için niye inat ettin ödülmü vereckler diye sitem etmiş bide yüzsüz
nesse kendinize ii bakın öpüyorummmm sizi hevukum uyumaya çalış ya da bi doktora görün bence beynelim tuğçeye göz kulak ol o salak herüfü aramasın
Tamam canım kendine ii bak ..Gittim doktora uyku ilacı vermek istedi kabul etmedim tüp bebeğe başladım ya kullanmak istemiyorumm zaten halsizim sersem gibiyim iice koparım hayyattan die korkuyorum...
Nie kaçıyonuz yaaaa hepinizz...Two alıştırmış onuu fena halde oda sonuna kadar kullanıyo kendini çok degerli göstermeye çalışıyoo aklı sıra...Vazgeçemediğinide bildiği için yakında düzelir aralarıı kalas odun herneyse seviyo kıs iştee..
Bugün bende kendime hediye aldırtıcam karar veremedim tam olarakta karar vermem lazım akşama alış veriş merkezine gittikmi hemen mağzaya dalıp almam lazımm..Mavide bi kot beğendim onumu aldırtsam tesettürlüyümm pek giymiyorum hamile kalırsam diye tereddütteyimm...yoksa conversmii ne renk aldırtsam conversi yada mor ve pembe arasında seçim yapmam lazım az kaldıı
Nire gııı laz niye kaçıyosun...
hevuk yeğenimiz olunca haber ver dua edeyim senin için. bir arkadaşım 6. denemesinde başarmıştı. o yüzden fazla titizlenip üzme knedini
Ne güzel moral oldun kız.inşallah ilkinde olur sen şimdiden du et canım reglimi bekliyorum ikinci iğnelere başlamak için...İnşallah ilkinde tutar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?