flockem burdayım kaybolmadım tuğçe varya sen msj atmılsın hiç demiyon flockem bu cocuga pazar gunu dayanamaıs msj atmış oğlanda dun aramıs tesaduf değil yanı tuğçecim bak İNŞALLAH mutlu olursun bunu çok isterim ama kızma bu kafayla ancak cok uzulursun
ne yazdığınıda biiyorum canım mrek ettme ben cok uzuldum sende uzul falan filannn neyse kendinbilirsin senin hayatın üzlmeni hiç istemem zaten burda ilk gunden beri dönecek diyorduk zaten ama işte nebiliyim bana pek guven vermedi açıkcasıburcummm ama attıgım msj farklıydı geri dön diye atılan yalvarma msjı degıldıüzülmek istemiyorum artık ya mutlu olmak istiyorum
kıs uzuncana bişey değil,aksine tek sahnelik bir rüya..anlat bekemmm:26:
flockem anlat sana gıııı
sevgi saygıda var olur tuğçem,bizi yannış anlama.senin barışmanı dört gözle bekledik biz de.hatta dün olumsuz konuştuk ya olmaz artık bu iş filan diye,emin ol senin kadar üzüldük.ama seviyorum diye kendi benliğini de imha etmemelisin.sana davranış biçimi terk edişi aramaması hepsi ama hepsi sana karşı yapılmış bir haksızlıktı...senin bunları didik didik etmen gerekiyordu,adam akıllı bi özürü hak ettin biz bunun derdindeyiz.sen he peki o hal barıştık mutluyum üzülmek istemiyom artık diyip herşeyi,tüm sıkıntılarını üzüntülerini bi kalemle silip attın...senin açıklamaları dinleyip iknalara ihtiyacın vardı.her noktayı es geçmişsin.sen var olan mini bir sorunu göz ardı ettin.inan tuğçe bu mini sorun ileride azıcık daha büyümüş olarak tekrar karşına çıkacak.ve şimdi artık üzülmek istemiyom diyosun ya,ileride daha çok üzüleceksin bu yüzden.göz ardı ettiğin herşey sana ertelenmiş bi gol olarak geri döner.inşallah yanılırım,inşallah hepimizden en mutlusu sen olursun ama bunu kendine tekrar yaptırtma tuğçem...onu da öğrendim telefon faturası fazla gelıyordu hep en sonunda seni bahane ettim dedidegıstırcegınden degılmıs yani insan hissediyor ama ya seviyor beni
yazdım ya gari....flockem anlat sana gıııı
ne yazdığınıda biiyorum canım mrek ettme ben cok uzuldum sende uzul falan filannn neyse kendinbilirsin senin hayatın üzlmeni hiç istemem zaten burda ilk gunden beri dönecek diyorduk zaten ama işte nebiliyim bana pek guven vermedi açıkcası
sevgi saygıda var olur tuğçem,bizi yannış anlama.senin barışmanı dört gözle bekledik biz de.hatta dün olumsuz konuştuk ya olmaz artık bu iş filan diye,emin ol senin kadar üzüldük.ama seviyorum diye kendi benliğini de imha etmemelisin.sana davranış biçimi terk edişi aramaması hepsi ama hepsi sana karşı yapılmış bir haksızlıktı...senin bunları didik didik etmen gerekiyordu,adam akıllı bi özürü hak ettin biz bunun derdindeyiz.sen he peki o hal barıştık mutluyum üzülmek istemiyom artık diyip herşeyi,tüm sıkıntılarını üzüntülerini bi kalemle silip attın...senin açıklamaları dinleyip iknalara ihtiyacın vardı.her noktayı es geçmişsin.sen var olan mini bir sorunu göz ardı ettin.inan tuğçe bu mini sorun ileride azıcık daha büyümüş olarak tekrar karşına çıkacak.ve şimdi artık üzülmek istemiyom diyosun ya,ileride daha çok üzüleceksin bu yüzden.göz ardı ettiğin herşey sana ertelenmiş bi gol olarak geri döner.inşallah yanılırım,inşallah hepimizden en mutlusu sen olursun ama bunu kendine tekrar yaptırtma tuğçem...
günaydın pardon tünaydın kızlarr
two adına çok sevindimama korkum o ki bu böyle sürüp gider:18:
:118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124:
Herşeyin hayırlısı, umarım daha güzel günler seni bekliyordur canım, hep mutlu ol inşallah..
aminnn canım benim inşallah sagol güzel dileklerin için
beynelminelimm sagol bitanem hos geldinnn
itiraf.com'da bir itiraf var buna benzer okutsam mı diye düşünüyorum. KAramsarlık içime işlemiş aman neyse gel oynayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?