hevukum ösledim seni can dualarım her daim seninle bence konvers al yeni modeller çıkarmış bizm burdaki mağza senin ordakini bilemem 2renkten tercih etmen gerekiyosa mor rengi derim ama konverste sarıyı seviyorum ben all starda
:))25 msja tamamlamam lazımmıs dolmuo ya:)
Canımmm ya sen nezaman geldin görmedim seniii eşim geldi öyle bende evi toparladım biraz görmedim...Allah razı olsun duaların için grip oldum canım reglimde hala gelmedi ufff göbegim acıyo artık iğnelerdennn inşallah Rabbim bizide mutlu eder..Eşim karpostal getiriyo sürekli bebk magazasında ya afişlerden çocugum olsun saçlarını böyle uzatıcam filan diye çok heyecanlı...Ben beyaz siyah gri eskittim şimdi deişik olsun istiyorum...
Nie üzüldünki kız ben Trabzonluyum elhamdurillah..Hayr canım laz değilim..
Tamam ozaman devam edelim yemekte yapmıycam nasılsa herif agaça asıp sallandırcak sonunda beni...Yok gız ne kaçması geldim bak sohbete tam gaz varım haydeeee
İNŞALLAH, Allahım sen bu Hevuk nickli kulunun duasın tez zamanda kabul et YARABBİ..
AMİN..
AMİİNNNN İNŞALLAHHHH SEN BEKARMISIN?GÜLAY ADIM BU ARADA.. ZATEN YAZDIKLARIMDAN TANIŞ VARSA SİTEDE TANIDI ARKADAŞLARIMDA VAR NİCK İMİ BİLİYO HEPSİİ..
Kızz bide ikiz yada üçüz oluyormuş, artık burda halay çekeriz..
Nie üzüldünki kız ben Trabzonluyum elhamdurillah..
Tamam ozaman devam edelim yemekte yapmıycam nasılsa herif agaça asıp sallandırcak sonunda beni...
:87:Ay inşallah kız Allahmı söyletiyo herkes bunu söylüyoo tek embriyo transfer ediliyo aslında yasak 2 tane doktora ısrar edicem gidince 2 emriyo transfer etsin die...
Tahmin edemediğin için üzüldüm bende Orduluyum çok şükür,
Bi laza kızına onu yapacak kişi daha gelmedi dünyayatabi oda laz değilse..
KIZLARRR çıkısta gorusucez cok heyecanlıyım
burdayım burcum günaydın,bi konu okuyom sabah sabah uyuz etti beni...geldim amanirdesiniz yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?