Ölümüne Geyik Topiği :-))

Canımmm ya sen nezaman geldin görmedim seniii eşim geldi öyle bende evi toparladım biraz görmedim...Allah razı olsun duaların için grip oldum canım reglimde hala gelmedi ufff göbegim acıyo artık iğnelerdennn inşallah Rabbim bizide mutlu eder..Eşim karpostal getiriyo sürekli bebk magazasında ya afişlerden çocugum olsun saçlarını böyle uzatıcam filan diye çok heyecanlı...Ben beyaz siyah gri eskittim şimdi deişik olsun istiyorum...

Kızz bide ikiz yada üçüz oluyormuş, artık burda halay çekeriz..

Hayr canım laz değilim..
Nie üzüldünki kız ben Trabzonluyum elhamdurillah..
Yok gız ne kaçması geldim bak sohbete tam gaz varım haydeeee
Tamam ozaman devam edelim yemekte yapmıycam nasılsa herif agaça asıp sallandırcak sonunda beni...

Kızz bide ikiz yada üçüz oluyormuş, artık burda halay çekeriz..

:87:Ay inşallah kız Allahmı söyletiyo herkes bunu söylüyoo tek embriyo transfer ediliyo aslında yasak 2 tane doktora ısrar edicem gidince 2 emriyo transfer etsin die...

Nie üzüldünki kız ben Trabzonluyum elhamdurillah..

Tamam ozaman devam edelim yemekte yapmıycam nasılsa herif agaça asıp sallandırcak sonunda beni...

Tahmin edemediğin için üzüldüm bende Orduluyum çok şükür,

Bi laza kızına onu yapacak kişi daha gelmedi dünyaya tabi oda laz değilse..

Tahmin edemediğin için üzüldüm bende Orduluyum çok şükür,

Bi laza kızına onu yapacak kişi daha gelmedi dünyaya tabi oda laz değilse..

Heheh böyle karenizliymişin sende ossunnn torpağam...

Oda laz ama ben haylaz.. Mahfederim onu bilir yapmazda canım benimm caımmmm Laf sayarda aslında benim takmadığımı görünce susar...

Hııı hade bakalımm fazla yüz verme özlediğini belli etme..Belkide hemen yüzüğü takarsınız siz.. ayrılıp barışınca aşk daha deli oluyo...

tuğçe naptınız bakyımmm kandırdı yine seni dimi azcık surundursydın barı dun hemen aradı hemen buluştun sende olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…