dimi ama bide hastalar arasında şöle bi konuşma olur
Ahahahaha burcum öldüm gülmekten iş yerinde yaa
dimi ama bide hastalar arasında şöle bi konuşma olur
kardeş sen kibe baktırdın
valla doktor ahmet bey iyi bakıyo ayse hanım pek anamyo
bir dahakine kandan baktırcam kesin sonuç çıkıyomuş
ya da
komşu pro sevim hanım her dediği çıkıyo ona git kız emme bayağ zor randevu alıyon
içe cin kaçması içinde röntgen çekiyolar ,
ekg ile baktılar kalbim temiz miş benim......bu uzrda gider....
Yakınlarla ilgili fal içinde aileden bi haber bekliyosak hormon testiyle ailemizde bir durum varmı baktırırız olmadı paraya kıyar ilaçlı mr falına gireriz
selam kızlar nasılsınız
olur tabe niye şaşırıyosunuz ki para .ok gibidir şimdiki kadınlar paraya bakıyo şamamak lazım
ben sana bakacam fall aman aklıma geldi idrar ve .ok tahliliyle fal bakılsa hastanelere adım atılmaz gariii zaten kalabalık
Hoşbulduk şekerim nörüyonuzz. Bi bakem dedim bende şimdi dolmayı sarıcamm yirmisiniz sizde bide mercimek yapıcammm..
Hoşbulduk şekerim nörüyonuzz. Bi bakem dedim bende şimdi dolmayı sarıcamm yirmisiniz sizde bide mercimek yapıcammm..
Ben kaçıyorum kıslarrrr byeeeee
Mesai bittii kıslarrr opuldunuzzz
tamam canım iyi istigratler... iyice dinlenben daha 1 saat burlardayım..
çok acıktım kızlarrr:84::84: yemek istiyorumm
sugibimmm sen de mı bendensın hatta bneım 7 yı bıle buluyor bazen
ben adaçayı içiyorum, ama bende açıktımciddi dikkat etcem artık pilavı ekmeği bu akşamadan itibaren kesiyorum
kes kes tabimyoksa şiştikçe şişcez vala
al benden de o kadar vala suyumtwo'cummm 7 yi bulmuyor çok şükür ama bende 6da çıkıyom... bıktım ya çalışmaktan.. evimin hanımı çoçuklarımın anası olmak istiyom artıkama malesef..
offf offf two'com offf
irade gösterelim yapalım bu işi..
al benden de o kadar vala suyumben de evlenip evde oturmak,yemek yapmak istiyorum
Belki bu yaza evlenirsin olur mu dersin!! İNŞALLAH..teyy teyy halay çekmeye geliriz artıkınnn
yapalım tabi canım benim çok güzel olmalıyız diye motive edelim kendimizi
ben kesin kararlıyım aldım başımı gidiyorum ben hiç 62,5 kilo olmamaıştım bu yaşıma kadar yaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?