Ölümüne Geyik Topiği :-))

Ahahahaha burcum öldüm gülmekten iş yerinde yaa
dimi ama bide hastalar arasında şöle bi konuşma olur
kardeş sen kibe baktırdın
valla doktor ahmet bey iyi bakıyo ayse hanım pek anamyo
bir dahakine kandan baktırcam kesin sonuç çıkıyomuş
ya da
komşu pro sevim hanım her dediği çıkıyo ona git kız emme bayağ zor randevu alıyon

içe cin kaçması içinde röntgen çekiyolar ,
ekg ile baktılar kalbim temiz miş benim......bu uzrda gider....
Yakınlarla ilgili fal içinde aileden bi haber bekliyosak hormon testiyle ailemizde bir durum varmı baktırırız olmadı paraya kıyar ilaçlı mr falına gireriz

anammm hayali bilem güzel geldi burcum ben kan testi isterdim kesin sonuç

Hoşbulduk şekerim nörüyonuzz. Bi bakem dedim bende şimdi dolmayı sarıcamm yirmisiniz sizde bide mercimek yapıcammm..

selam kızlar nasılsınız

selam canım hoşgeldin.. çok sevdiğim meyvalardan

olur tabe niye şaşırıyosunuz ki para .ok gibidir şimdiki kadınlar paraya bakıyo şamamak lazım

Doğru valla herşey beklenir artık bu hatun millliteinden

ben sana bakacam fall aman aklıma geldi idrar ve .ok tahliliyle fal bakılsa hastanelere adım atılmaz gariii zaten kalabalık

Koparttın beni burcu yaaa.. :86:

two'cummm 7 yi bulmuyor çok şükür ama bende 6da çıkıyom... bıktım ya çalışmaktan.. evimin hanımı çoçuklarımın anası olmak istiyom artık ama malesef..
al benden de o kadar vala suyum ben de evlenip evde oturmak,yemek yapmak istiyorum
offf offf two'com offf
irade gösterelim yapalım bu işi..

yapalım tabi canım benim çok güzel olmalıyız diye motive edelim kendimizi

ben kesin kararlıyım aldım başımı gidiyorum ben hiç 62,5 kilo olmamaıştım bu yaşıma kadar yaa :18:

ben kesin kararlıyım aldım başımı gidiyorum ben hiç 62,5 kilo olmamaıştım bu yaşıma kadar yaa :18:

poff bende kilo bilem durmuyordu hemen zayıflıyordum ama çalıstıgımdan beri gitmiyor bu kilolar otur otur tabı gunun 10 saati nolcekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…