Ölümüne Geyik Topiği :-))

herşey gönlünce olur inşallah tatlım..

bende kaçıyorum yavaş yavaş canım, iyi akşamlar çokkk öptüm

aminnn canım benim inşallah ohhh gidin gidin ben kapatcam gene tükkanı benım daha 45 50 dakıkam var hadi görüşürük canım öpüyorum

Ah kızlar keşke imkan olsada sizlerede ikram etsem çorbayı yaptım dolmayıda sardımm ohhh yemeklerim hazırr..Bana verin kız kiloları bende kilo almaya çalışıyorum 51 kiloyum anca 51 oldumm dahada alamıyorummm...

Kelebenk yolladınmı misafirleriniii? Napıyosun görüşemiyoruz şekrimm..

Kelebenk yolladınmı misafirleriniii? Napıyosun görüşemiyoruz şekrimm..

yolladım tatlım şincik bi geçmişe bakıodum nolmuş tuçemin danası dierekten ii hade barışmışlar ondan ancak gördüm msjını tatlım sende mi mercümek yaptın ayyy bende kısss ama bende dolma yok fava var sen şincik kara lahana sarmışsındır uff nasıl ösledim yaaa giden olsada getirse bi kara lahana

barıstıkkk kelebegım barıstık

çoook sevindim cnm allah bir daha ayrılık yaşatmasın.. geliyolar eninde sonunda seninki akıllıymış pişman olmadan kafa dank etmiş rabbim hakkında en hayırlısını nasip etsiinn... bu arada söle o danaya üzmesin bi daha bizim tuçemiziii bak izmir yakın gelip buluruz sonna onu..

Hadi gözün aydın şekerimm..Evet mercimek ettum benimki hazır çorba yemiyo en güzelde bu olur diye düşündüm..Karalahana etttum öyle lezetli olmuşkiii ımmhhh üzüm yemiyo kocikk malesef.Pazardan aldım bende..Yazın kayganam gönderiyo 1 çuval hepsii dagıtıyorım valla..Lazım oldukça alıyoruum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…