Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya akşama tavuklu salata yapıcaktım eşim cok seviyo diye göğüsü koydum tencereye suyununda herzamankınden biraz az koydum eşim tavuk suyuyla pilavi çok seviyo bugun yapacaktım neyse gittim master chefi izlemeye normal pişme zamanını biliyom nasılsa diye heççç bakmadım yarışmaya daldım suyuda az koyduğumuda unuttum tabe bir koku geldi ama nasıl hosuma gitti ayy dedim yukardaki hayret ne yaptıkı bukadar hüzel kokuyo gittim mutfaga bişiyler atıştırcam anemmm bide baktımm benim mutfak ucuyooo tebcerenin içi kapkara olmuş yanıyo bir duman bır duman ben salak da aspiratörü açıyom mal gibi açsana pencereyi nesse dank etti açtım tavuk mavuk hak getire bir bölümü kırmızı geri kalan yerler bildiğin zift gibi kömür olmuş ben bu havayı soluyunca tabı zehirlemndim oturduğum blok ucuyo alarmlar calıyo malıyo offf rezilik dizboyu öksürüyorum oksürmekten öte bögürüyorum resmen bide migde bulantısı tencereylede uğraştım o pis hava içime işledi işim bitimce halsizlik bastı beni korktum güç bela yoğurt falan yedim ama kötü oldum yani kocişde korktu tabeee baktı iyiyim diline doladı sen yemek yapma evi yakıcaksın ben işten gelince yaparımm sen kesin unuttun kesin diyo bıktı unutkanlığımdan bi çözüm bul suna diyo sana biri lazım göz kulak olacak artık diyo sinir ediyo beni:78::78::78:

oyyy kıyamam burcuma ya.geçmiş olsun canım benim insanlık hali olur o kadar, o zaman bırak yapma esin yapsın yemekleri

ayy çok geçmiş olsun burcum kötü bi durum o unutkanlık bende de var nolacaksa dinlenemedin de tabi bi sadaka neyim ver büyük kaza atlatmışınız

kuzucummmmmmm h.g nerelerdesin sen gene

hosbuldumm hayatimmm valla kurs basladi gelemiyorum 15 dk sonrada cikicam anam agliyo hergun ya kurstu temizlikti yemekti yetismiyo zayifladim kosturmacadan bide spora basladim sen napiyosun bitanem nasilsin, hersey yolunda mi ?

hosbuldumm hayatimmm valla kurs basladi gelemiyorum 15 dk sonrada cikicam anam agliyo hergun ya kurstu temizlikti yemekti yetismiyo zayifladim kosturmacadan bide spora basladim sen napiyosun bitanem nasilsin, hersey yolunda mi ?

süper hayatım düzeldi çok şükür her şey vala ben de kosturma ıcınde olabilsem de versem şu kiloları

kızlar ölüyom çok hastayım bende midem bulanıyo başım ağrıyo çatlıyo resmen boğazım ağrıyo yanıyo burnum tıkalı kemiklerim sızılıyooooo ama bulantım çok fena

kizlar cikmam lazim opuyorum sizi... tuce gelince konusuruz bidenem ok off bi dogru duzgun konusamadik vay anasini yaw optum kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…