Ölümüne Geyik Topiği :-))

nası yani........?

şimdi ben düşük tansiyonluyum dün tansiyonum yükselmiş 12 ye haliyle başağrısından ölüyom oda tansiyonu hepten yükseltecek önerilerde bulunuyordu. Bildiğin ötenazi. sanırım bunun danasıyla ilişkisine fazla burnumu sokup olumsuz konuşuyorum ya ötenazi yapmak istedi.

iyi bitanecim bneim kuzucum askolsun kıyar mıyım ben hiç sana
hahhahha ben haticeye del neticeye bakarım:80:
flockem tansyonu çıkmıs ben de ayran iç dedim o düşünce içiliyormus sanırım ben yanlıs bılıyormusum
aman be nolcek gider diğer tarafa göz atıp gelirdim acık gözlerim böle olurdu sayardım dönene kadar sülaleni

ölümüne geyik dediydik ama geyik çevirenleri öldürelim demedik...
başlığı yanlış anlamış sanırsam

bi de komaya sokcekti seni gari...sarımsak yut hap gibi,o zaman koku da yapmaz ağzında...geçmiş olsun bu arada...

ölümüne geyik dediydik ama geyik çevirenleri öldürelim demedik...

:118::118::118:

oyyy yirim yirimmm seni bir daha yanlıs bilgilendirme yok temem

tuğçe var ya sen de eşim gibisin ha,kayınvalidemin bi kere tansyonu yükselmişti ama ööle bööle diil,eşim de migren hastası.bağımlılık yapacak derecede yüksek dozlu ilaçlar kullanıyo ağrıyı dindirmek için.morfinle eş değer nerdeyse...neyse kayınvalidenin ağzına önce sarımsakları tıktık sonna da dil altı ilacını verdik.kadın başım da başım diyo...sen eşim tut ona kendi migren ilacını ver! 'Anne bunu al iç,bulutlar alemine dalcan bak!'diyo bi de.kayınvalide garibim saf,içti bi tene...15 dakka sonna kadın bi aciip bakmaya başladı.namazını kılcak kılamıyo gari,tuhaf tuhaf tebessüm ediyo! en sonunda 'Ben bugün namaz kılmasam olur mu acep?'dedi....ödüm patladı kadına bişey olcek diye...

Flocke sen hep fenasın ya kopartın beni

sağol canım geçti hamdolsun.

kız yerli dansı yapmıyon demi ona göre bende kılıç kalkan ekibini çağırcam :90:
çağır kuzucum karsılıklı oynarık

anammm büyük geçmş olsun vala flockem. yok o kadarını da yapmadım beynelminelime canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…