kıs valla hiç bişey bilinçli olmuyo...anlık gelişiyo ben de şoke oluyom sonunda!
flock bizde biri böle bişi yapmıştı. uzak bir akraba (dayımın eşinin babasının teyzesi mi ne öle bişi oluyodu kadıncağız) tansiyonu yükselmiş artıkın bu kadına ne verdilerse gece doğru hastaneye koştular. tabi kadın 70-80 yaşlarında bişe doktora asılmaya başlamasın mı? öpüyo duruyo doktor delircek kadıncağız yaşlı bişide diyemiyo biz yerlere yatıyoz ama çok korkmuştuk kadın elimizde kalcak diye de neyse ayıldığında biz anlattıkça alı al moru mor oluyordu. :)tuğçe var ya sen de eşim gibisin ha,kayınvalidemin bi kere tansyonu yükselmişti ama ööle bööle diil,eşim de migren hastası.bağımlılık yapacak derecede yüksek dozlu ilaçlar kullanıyo ağrıyı dindirmek için.morfinle eş değer nerdeyse...neyse kayınvalidenin ağzına önce sarımsakları tıktık sonna da dil altı ilacını verdik.kadın başım da başım diyo...sen eşim tut ona kendi migren ilacını ver! 'Anne bunu al iç,bulutlar alemine dalcan bak!'diyo bi de.kayınvalide garibim saf,içti bi tene...15 dakka sonna kadın bi aciip bakmaya başladı.namazını kılcak kılamıyo gari,tuhaf tuhaf tebessüm ediyo! en sonunda 'Ben bugün namaz kılmasam olur mu acep?'dedi....ödüm patladı kadına bişey olcek diye...
bende bendeee
Kuzum sen hafızaylan çokkk yaşarsınmerak etme
hiç sorma yauf kaç gündür aksilikler üst üste geliyor kurşun mu döksen sen bize ha olmaz mı?tavuğu heba etmişsin gari...sana da geçmiş olsun.lan topiğin elemanlarına nazar mı değdi ne?
di mi,bi de mapusa düşüyomuşum bu yaştan sonna...duvara çentik filan atmaya başlıyomuşum...bi topiğim vardı 'Başınızdan geçen ilginç kazalar' diye...tüm tuhaf anları orda toplamıştım...uğra bi bak hele,bu kayınvalide olayı diğerlerin yanında hafif kalır...Kuzu sen yinede dikkat ne olsa gelinsin acelde ölse bile senden bilirler sonra allah muhafaza..
orda ben olmalıydım vallaha kameraya çeker youtube'a koyardım...flock bizde biri böle bişi yapmıştı. uzak bir akraba (dayımın eşinin babasının teyzesi mi ne öle bişi oluyodu kadıncağız) tansiyonu yükselmiş artıkın bu kadına ne verdilerse gece doğru hastaneye koştular. tabi kadın 70-80 yaşlarında bişe doktora asılmaya başlamasın mı? öpüyo duruyo doktor delircek kadıncağız yaşlı bişide diyemiyo biz yerlere yatıyoz ama çok korkmuştuk kadın elimizde kalcak diye de neyse ayıldığında biz anlattıkça alı al moru mor oluyordu. :)
hiç sorma yauf kaç gündür aksilikler üst üste geliyor kurşun mu döksen sen bize ha olmaz mı?
bende bundan 5 yıl kadar önce öyleydim. annem ikinci bir emre kadar mutfaga girmemi, tek başıma yürüyüşe gitmemi yasaklamıştı. bir keresinde mutfağın perdeleri falan hepten yanmıştı.yemek yaparken yemek elinde patlamışahahaaa
henüz :82:çağır kuzucum karsılıklı oynarık
anammmbüyük geçmş olsun vala flockem. yok o kadarını da yapmadım beynelminelime canım
bu ne bir ben mıknatıs gibi olmadık şeyleri üstüme çekerim gibi geliyordu ne o sende mi tüm arıza kişilikleri yakalamışsındi mi,bi de mapusa düşüyomuşum bu yaştan sonna...duvara çentik filan atmaya başlıyomuşum...bi topiğim vardı 'Başınızdan geçen ilginç kazalar' diye...tüm tuhaf anları orda toplamıştım...uğra bi bak hele,bu kayınvalide olayı diğerlerin yanında hafif kalır...
orda ben olmalıydım vallaha kameraya çeker youtube'a koyardım...
ve evet,kurşun döktürmeyi bile var mı aranızda,varsa bunu kablolar arasından nası yapabiliriz?
di mi,bi de mapusa düşüyomuşum bu yaştan sonna...duvara çentik filan atmaya başlıyomuşum...bi topiğim vardı 'Başınızdan geçen ilginç kazalar' diye...tüm tuhaf anları orda toplamıştım...uğra bi bak hele,bu kayınvalide olayı diğerlerin yanında hafif kalır...
yıldızım düşük herhal ne biliim.....
ben bu riski göze alırdım....valla biz düşündükte sonra dayımın şerrinden korktuk.:18:
yıldızım düşük herhal ne biliim.....
ya bunu tekrar yerine asamaz mıyız disko topu gibi?yıldızın düşmüşte sürünüyooo..
valla biz düşündükte sonra dayımın şerrinden korktuk.:18:
yiği veğ gari...acıktım yine benn
ya bunu tekrar yerine asamaz mıyız disko topu gibi?
acıktım yine benn
kızım her öğlen otomatik açıkıyorusun kelepçe takmak lazım senin miğdeye yyoksa başa çıkamayacağızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?