Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar ölüyom çok hastayım bende midem bulanıyo başım ağrıyo çatlıyo resmen boğazım ağrıyo yanıyo burnum tıkalı kemiklerim sızılıyooooo ama bulantım çok fena

havalar tam hastalık havası sweedym geçmiş olsun dun yaptın mı tarcınlı elmalı cayı

QUOTE=BURCUHAYAL;18539635]ya akşama tavuklu salata yapıcaktım eşim cok seviyo diye göğüsü koydum tencereye suyununda herzamankınden biraz az koydum eşim tavuk suyuyla pilavi çok seviyo bugun yapacaktım neyse gittim master chefi izlemeye normal pişme zamanını biliyom nasılsa diye heççç bakmadım yarışmaya daldım suyuda az koyduğumuda unuttum tabe bir koku geldi ama nasıl hosuma gitti ayy dedim yukardaki hayret ne yaptıkı bukadar hüzel kokuyo gittim mutfaga bişiyler atıştırcam anemmm bide baktımm benim mutfak ucuyooo tebcerenin içi kapkara olmuş yanıyo bir duman bır duman ben salak da aspiratörü açıyom mal gibi açsana pencereyi nesse dank etti açtım tavuk mavuk hak getire bir bölümü kırmızı geri kalan yerler bildiğin zift gibi kömür olmuş ben bu havayı soluyunca tabı zehirlemndim oturduğum blok ucuyo alarmlar calıyo malıyo offf rezilik dizboyu öksürüyorum oksürmekten öte bögürüyorum resmen bide migde bulantısı tencereylede uğraştım o pis hava içime işledi işim bitimce halsizlik bastı beni korktum güç bela yoğurt falan yedim ama kötü oldum yani kocişde korktu tabeee baktı iyiyim diline doladı sen yemek yapma evi yakıcaksın ben işten gelince yaparımm sen kesin unuttun kesin diyo bıktı unutkanlığımdan bi çözüm bul suna diyo sana biri lazım göz kulak olacak artık diyo sinir ediyo beni:78::78::78:[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun canım,çok üzüldüm ammman dikkat kendine

günaydın canım
Günaydın toprağım sen nerelerdesin ya ösledik seni walla

kızlar ölüyom çok hastayım bende midem bulanıyo başım ağrıyo çatlıyo resmen boğazım ağrıyo yanıyo burnum tıkalı kemiklerim sızılıyooooo ama bulantım çok fena

Sorma toprağım ya bende aynı dertten muzdaribim sağolsun burcu dün bi tarif verdi akşam yaptım boğazım yanması bu gün daha iyi, sabahtan beri pasooadaçayı içiyorum tavsiye ederim

dün burcum sana demiyor muydu elmalı cay tarcınlı yap iç diye:44: yoksam ben mı karıstırıom sweedym:44:

Bu çoçuk senin aklını şimdiden almaya başladı sanırım, bundan sonra hadi hayırlısı
kızım sen hakkeden bunadın onu bana verdi burcudan allah razı olsun..

WAYYY bunlar erkenden bunamış su gibiye verdim tarifii tansiyonla grip çayının ne alakası var kııı öldürceniz siz beni

Bu çoçuk senin aklını şimdiden almaya başladı sanırım, bundan sonra hadi hayırlısı
kızım sen hakkeden bunadın onu bana verdi burcudan allah razı olsun..[/QUOTE]

vala erken bunamam basladı kızlarr

tünaydın hatunlar nasılsınız?
hastalara şifalar, havukcana dualar, küskünlere barışmalar ve bol gülücüklü günler diliyorum.
birilerinin danalarınada akıl fikirler ihsan etsin diyorum.

sabah kahvaltıya arkadaş geldi,dün de goşturdum durdum genem....konu ne ben zıplayamadım,neyi gonuşuyonuz?
hersey bırbırıne gırdı flockem dun buurcum bır cay tarıfı verdı ben sweedye verdı sanıom sweedy beynelminele verdi diyo aslında cayın tarıfını alan su gıbıymıs
tünaydın hatunlar nasılsınız?
hastalara şifalar, havukcana dualar, küskünlere barışmalar ve bol gülücüklü günler diliyorum.
birilerinin danalarınada akıl fikirler ihsan etsin diyorum.

beynelminelimm hosgeldin kuzucum

hoş gördük fıstık naber?
flockem bu kız varya bu kız dün beni öldürmeye çalışıyordu

hersey bırbırıne gırdı flockem dun buurcum bır cay tarıfı verdı ben sweedye verdı sanıom sweedy beynelminele verdi diyo aslında cayın tarıfını alan su gıbıymıs
:44::44::44:.....nası bişey ki bu tarif?hepiniz beğendiğine göre.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…