- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
kizlar cikmam lazim opuyorum sizi... tuce gelince konusuruz bidenem ok off bi dogru duzgun konusamadik vay anasini yawoptum kizlar
kızlar ölüyom çok hastayım bende midem bulanıyo başım ağrıyo çatlıyo resmen boğazım ağrıyo yanıyo burnum tıkalı kemiklerim sızılıyooooo ama bulantım çok fena
havalar tam hastalık havası sweedymgeçmiş olsun dun yaptın mı tarcınlı elmalı cayı
yooooo çaymı yapmama gerekiidi ki?:26:
dün burcum sana demiyor muydu elmalı cay tarcınlı yap iç diye:44: yoksam ben mı karıstırıom sweedym:44:
yok canım sanırım beyneleydi dün tansiyonu çıkmıştı ya çalışırkene
WAYYY bunlar erkenden bunamış su gibiye verdim tarifii tansiyonla grip çayının ne alakası var kııı öldürceniz siz benihımmm olabilir canım benim:44:
Günaydın toprağım sen nerelerdesin ya ösledik seni wallagünaydın canım
kızlar ölüyom çok hastayım bende midem bulanıyo başım ağrıyo çatlıyo resmen boğazım ağrıyo yanıyo burnum tıkalı kemiklerim sızılıyooooo ama bulantım çok fena
dün burcum sana demiyor muydu elmalı cay tarcınlı yap iç diye:44: yoksam ben mı karıstırıom sweedym:44:
WAYYY bunlar erkenden bunamış su gibiye verdim tarifii tansiyonla grip çayının ne alakası var kııı öldürceniz siz beni
geçmi olsunnnn canımkızlar ölüyom çok hastayım bende midem bulanıyo başım ağrıyo çatlıyo resmen boğazım ağrıyo yanıyo burnum tıkalı kemiklerim sızılıyooooo ama bulantım çok fena
WAYYY bunlar erkenden bunamış su gibiye verdim tarifii tansiyonla grip çayının ne alakası var kııı öldürceniz siz beni
ben bunların yaşlılık hallerini düşünemiyorum bileyok bacım yokkkk bunlardan vatana millete hayır gelmess artıkınnn
good morning vietnam!
sabah kahvaltıya arkadaş geldi,dün de goşturdum durdum genem....konu ne ben zıplayamadım,neyi gonuşuyonuz?flockemm nerelerdesinnnkayıpsın ne zmandır
hersey bırbırıne gırdı flockem dun buurcum bır cay tarıfı verdı ben sweedye verdı sanıom sweedy beynelminele verdi diyo aslında cayın tarıfını alan su gıbıymıssabah kahvaltıya arkadaş geldi,dün de goşturdum durdum genem....konu ne ben zıplayamadım,neyi gonuşuyonuz?
tünaydın hatunlar nasılsınız?
hastalara şifalar, havukcana dualar, küskünlere barışmalar ve bol gülücüklü günler diliyorum.
birilerinin danalarınada akıl fikirler ihsan etsin diyorum.
hersey bırbırıne gırdı flockem dun buurcum bır cay tarıfı verdı ben sweedye verdı sanıom sweedy beynelminele verdi diyo aslında cayın tarıfını alan su gıbıymıs
beynelminelimmhosgeldin kuzucum
:44::44::44:.....nası bişey ki bu tarif?hepiniz beğendiğine göre.....hersey bırbırıne gırdı flockem dun buurcum bır cay tarıfı verdı ben sweedye verdı sanıom sweedy beynelminele verdi diyo aslında cayın tarıfını alan su gıbıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?