Ölümüne Geyik Topiği :-))

cıks ben kovdum kendi çöplüğünde ötsün benim çöplüğümde öterse heleki haklı olursam tırmalarım

bu ne be bi bakmıyoz bir ton yazı yazıyosunuz ben geliyorum tuzla buz olup ortadan kayboluyonuz.
benimkinide inşallah yarın gönderiyorum bir yerlerede rahat edeyim gari giremiyorum beee girdiğimdende bişi anlamıyom:84:

ben yemek yiyip gelecem kaybolmayın

afiyet olsun

özgüven ve cesaretine hayran kaldım...ayağa kalkın arkadaşlar mandalinaya bi saygı duruşunda buluncas

anam kadının beni kovma yada yerimi değiştirme gibi lüksü yok anca şikayet eder kabul edilirse oda zor ihtimal savunma veririm ki haklı olduğum konuda sıkar şikayet etmesi ondan rahatım

gel gari,mis gibi elma ve tarçın kokuyo...ceviz de koycaktım da benim herüf tartaklamış cevizleri...kavanoza bi baktım boş.

tarçın mis mis uzaksın be flocke yakınıma taşınman lazım yada bu topikteki herkesin aynı apartmanda oturması lazım

bu ne be bi bakmıyoz bir ton yazı yazıyosunuz ben geliyorum tuzla buz olup ortadan kayboluyonuz.
benimkinide inşallah yarın gönderiyorum bir yerlerede rahat edeyim gari giremiyorum beee girdiğimdende bişi anlamıyom:84:

ben daha yeni açıldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…