ben yemek yiyip gelecem kaybolmayın
hee yafff bize de toptan nazar değdü bu arada kek istiyommmmm bennnnhabire gaybediyom seni....yoğunsun herhal şu sıralar...
özgüven ve cesaretine hayran kaldım...ayağa kalkın arkadaşlar mandalinaya bi saygı duruşunda buluncascıks ben kovdum kendi çöplüğünde ötsün benim çöplüğümde öterse heleki haklı olursam tırmalarım
gel gari,mis gibi elma ve tarçın kokuyo...ceviz de koycaktım da benim herüf tartaklamış cevizleri...kavanoza bi baktım boş.hee yafff bize de toptan nazar değdü bu arada kek istiyommmmm bennnn
cıks ben kovdum kendi çöplüğünde ötsün benim çöplüğümde öterse heleki haklı olursam tırmalarım
bize de getirr açız, açıktayız
ben yemek yiyip gelecem kaybolmayın
özgüven ve cesaretine hayran kaldım...ayağa kalkın arkadaşlar mandalinaya bi saygı duruşunda buluncas
ah burcum çıkcam ben de...hem benim çete gelcek hem de ardından bi grup misafir daha bekliyom.dün yaptığım kekin kokusunu mu aldılar ne?ben yemek yiyip gelecem kaybolmayın
özgüven ve cesaretine hayran kaldım...ayağa kalkın arkadaşlar mandalinaya bi saygı duruşunda buluncas
nöbeti sana teslim ediyom o hal...:79:yemegimi yedim ve geldimmm
gel gari,mis gibi elma ve tarçın kokuyo...ceviz de koycaktım da benim herüf tartaklamış cevizleri...kavanoza bi baktım boş.
bu ne be bi bakmıyoz bir ton yazı yazıyosunuz ben geliyorum tuzla buz olup ortadan kayboluyonuz.
benimkinide inşallah yarın gönderiyorum bir yerlerede rahat edeyim gari giremiyorum beee girdiğimdende bişi anlamıyom:84:
nöbeti sana teslim ediyom o hal...:79:
tarçın mis mis uzaksın be flocke yakınıma taşınman lazım yada bu topikteki herkesin aynı apartmanda oturması lazım
ben daha yeni açıldım canım
flockem kactın gittin genecok ozletmeden gel
evet yya ne kadar mükemmel olurdu aynı aptda otursaydık
dimi yaa en üstte ben isterim üstünüze halı silkeliycem
mandalinamm çok fenasınnnben de ilk katta oturayım bari balkona falan masa sandalye atim gelen kızları hemen içeri alayım
olur bende işten gelirken sana uğrarım yemeklerini yerim sonra evime çıkarım ohh mis gibi yemek derdinden kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?