Ölümüne Geyik Topiği :-))

heççç valla doğru diyonnn flockem dun okadar yaşadagın strese rağmen sigara içmiyon dımı hala

amennnn uğraş dur artıkın eee ne kaldı ev mi
bir daire var burcum,ederi de pek yok ve üç kardeş arasında bölünecek bu...evin vergisi faturaları vs. hiç ödenmedi.ev öölece kaderine terk edilmişti anlicaan...derdimiz haciz.haciz gelmeden bu derdi ortadan kaldırmak istiyos.evi satcas ve elimize geçen parayla da borçları ödicas...sıfıra sıfır elde var sıfır durumu olcak yane...

olsun en azından borçlerı kaptcanız kımden kaldı ev

ya seni çok merak ediyorum biliyo musun bu düşüncelerin çok hoşuma gidiyo
sağol canım...ben her birinizi merak ediyom.dahil olamadığım apartman muhabbetinizi okudum,cidden çok güzel olurdu hepimiz bir araya gelebilseydik....

hayırlı cumalar ahalim
nasılsınız iyicemisiniz? beni sorarsanız iyiyim. sarı dana da doğum yaptı iki inek bir öküzüm oldu. hı bide iş yerinde bir sürü hıyar size bana söylenen bişiyi sölim bakalım en etceksinzi

hevukcanım en az iki canlı olman dileğimle günaydın kızlarrrrrr

sana hayırlı cumalar

ev annemden kalma,babam sağ olduğu sürece hiç el atmadı biz de kendi bilir dedik karışmadık.o da vefat edince bu sefer de tutuştuk,haciz de haciz diye...
vayyy basın sağ olsun ALLAH rahmet eylesinn bian once çözersin umarım bu sorunuda kaynana napıyo iyimi

Son düzenleme:

hos gelmıssın beynelminelimm

vayyy basın sağ olsun ALLAH rahmet eylesinn bian once çözersin umarım bu sorunuda kaynana napıyo iyimi
tepemde her zamanki gibi...gene sol tarafından kalktı söölenip duruyo.kahvaltıda söylemesi ayıp sosislerine kızdı...efendim kaç defa söölicekmiş,o bu markayı sevmiyomuş...koptum bende 'Dünyada her gün 50 milyon insan açlıktan ölüyo sen kalkmış kürdan arıyosun!'anlamadı tabe anasının bu felsefik reaksyonunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…