heççç valla doğru diyonnn flockem dun okadar yaşadagın strese rağmen sigara içmiyon dımı halaaslında ne kadar aşağılayıcı bişey derinlemesine baktığında...biz kadınlar markette konserve gibimiyiz ki,alıcı bekleyelim?bizim hiç kriterlerimiz yok mu?illa bizi bir erkeğin ALMASI için bir erkek tarafından hazırlanmış bu yazının şartlarını mı yerine getirmek gerekiyo?yoksa olduğumuz gibi olmak,doğal kalıp da bizi olduğumuz gibi beğenen ve bizim taraftan da kabul edilmiş birinle evlenmek yanlış bir eylem mi?
onu kastederek sordum anılarını biliyon yaneeee iyi bakalımm sen ozman varmıydın ben seni hatırlamıyomda
eee bişey olmamış ozamn bu haftayok burcumm oralarını göstermedi. haftaya artıkın
bir daire var burcum,ederi de pek yok ve üç kardeş arasında bölünecek bu...evin vergisi faturaları vs. hiç ödenmedi.ev öölece kaderine terk edilmişti anlicaan...derdimiz haciz.haciz gelmeden bu derdi ortadan kaldırmak istiyos.evi satcas ve elimize geçen parayla da borçları ödicas...sıfıra sıfır elde var sıfır durumu olcak yane...amennnn uğraş dur artıkın eee ne kaldı ev mi
aneemmm valla bu unutkanlık beni yok ediyor gunden gune seni heçç hatırlamıyon mandalinam:26:burcu olmamı benim anılarımda var oralarda
deli gibi tespih sallıyom...eşim uyus oldu,abbas sok şu tespihi cebine diyo!heççç valla doğru diyonnn flockem dun okadar yaşadagın strese rağmen sigara içmiyon dımı hala
biliyom mandalinam,biliyom...alman devletinin imzaladığı şey tabi ki almanca...adam bize özel türkçe öğrencek hali yok ya!bunu da türk devleti kabul etmez tabe...abim yeminli tercümana gitcek ama şööle bişey var,devletin imza attığı şeyi o tercüme eder etmesine de bi boşluk mu ne varmış bürokraside...bunu da tercüme ettiğinde geçerli kılmayabilir miş tercüman,yane imza eksikliği olcek bu sefer de...ne olduğunu nolur sorma ambole olmuş durumdayım resmen...gören de bana tarihi köşk filan kalıyo sancak ha!
olsun en azından borçlerı kaptcanız kımden kaldı evbir daire var burcum,ederi de pek yok ve üç kardeş arasında bölünecek bu...evin vergisi faturaları vs. hiç ödenmedi.ev öölece kaderine terk edilmişti anlicaan...derdimiz haciz.haciz gelmeden bu derdi ortadan kaldırmak istiyos.evi satcas ve elimize geçen parayla da borçları ödicas...sıfıra sıfır elde var sıfır durumu olcak yane...
sağol canım...ben her birinizi merak ediyom.dahil olamadığım apartman muhabbetinizi okudum,cidden çok güzel olurdu hepimiz bir araya gelebilseydik....ya seni çok merak ediyorum biliyo musun bu düşüncelerin çok hoşuma gidiyo
olsun olsun içmeeee salla sen tesbihini boşverrr aldırmadeli gibi tespih sallıyom...eşim uyus oldu,abbas sok şu tespihi cebine diyo!
ev annemden kalma,babam sağ olduğu sürece hiç el atmadı biz de kendi bilir dedik karışmadık.o da vefat edince bu sefer de tutuştuk,haciz de haciz diye...olsun en azından borçlerı kaptcanız kımden kaldı ev
sana hayırlı cumalarhayırlı cumalar ahalim
nasılsınız iyicemisiniz? beni sorarsanız iyiyim. sarı dana da doğum yaptı iki inek bir öküzüm oldu. hı bide iş yerinde bir sürü hıyarsize bana söylenen bişiyi sölim bakalım en etceksinzi
hevukcanım en az iki canlı olman dileğimle günaydın kızlarrrrrr
vayyy basın sağ olsun ALLAH rahmet eylesinn bian once çözersin umarım bu sorunuda kaynana napıyo iyimiev annemden kalma,babam sağ olduğu sürece hiç el atmadı biz de kendi bilir dedik karışmadık.o da vefat edince bu sefer de tutuştuk,haciz de haciz diye...
sana hayırlı cumalar
ne kahvaltısı kıssssteşekkürler burcum hani kahvaltım?
ne kahvaltısı kıssss
hayırlı cumalar ahalim
nasılsınız iyicemisiniz? beni sorarsanız iyiyim. sarı dana da doğum yaptı iki inek bir öküzüm oldu. hı bide iş yerinde bir sürü hıyarsize bana söylenen bişiyi sölim bakalım en etceksinzi
hevukcanım en az iki canlı olman dileğimle günaydın kızlarrrrrr
tepemde her zamanki gibi...gene sol tarafından kalktı söölenip duruyo.kahvaltıda söylemesi ayıp sosislerine kızdı...efendim kaç defa söölicekmiş,o bu markayı sevmiyomuş...koptum bende 'Dünyada her gün 50 milyon insan açlıktan ölüyo sen kalkmış kürdan arıyosun!'anlamadı tabe anasının bu felsefik reaksyonunu...vayyy basın sağ olsun ALLAH rahmet eylesinn bian once çözersin umarım bu sorunuda kaynana napıyo iyimi
kız ben evdemiyim iş yerindeyimmm ne yapım sana dur cafen kahvaltı tabağı yollatıyım bariiaçım kızım aç pintilik yapmada hazırla bişiler :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?