canım benim,keşke adliyeye gitmeden önce sana danışsaydım...şimdi bu kadar bitkin olmazdım o zaman!flocke sana kardeş tavsiyesi gittiğin çok katlı resmi kurumlarda yukarı çıkma danışma yada polis vardır girişte ben engelliyim yukarı çıkamıyorum şu işim var de onlar bir personeli yanına yolluyorlar çalışanda 5 dakika istediğini yapıp evrağını eline veriyor emin ol personel orada çalıştığı için herkesi tanıyor ve işin nasıl nereden olacağını kestirmesini biliyor kendini yormamak için tam 5 dakika sürüyor
flocke kullanıcısından alıntı
ya atıyom şimdi, mesela 1. odadasın demi,seni 2. odaya bişey için gönderiyo.bu oda da 3. katta ve asansör çalışmıyo.çıkıyom oraya ordaki diyo ki olmadı bak 1. odadaki şunu eklememiş...hadi iniyom tekrar 1. odaya o da bana diyo ki bunu ben yapamam git baro başkanına.o nerde diyom bana 2. katı gösteriyo.çıkıyom yukarı yok savcıya soruyom yok avukata soruyom buluyom bi şekilde.baro başkanı bana diyo ki dilekçe yazman lazım.ii diyom nerde bulurum bu dilekçeyi?ilk katta panoda asılı diyo.ilk kata iniyom buluyom panoyu ama kağıt kalem yok.hademeye diyom nerde bulabilirim burda kağıt kalem?diyo ki baro başkanına çık onda var!çıkıyom tekrar adamın yanına ve bana demin neden kağıt kalem vermediğini soruyom,istemedin ki diyo!hade satın alıyom tekrar aşağı iniyom yazıyom panodakilerini ve bunu 1.odaya götürüyom.o bana bunun baro başkanını görmesi gerektiğini söölüyo.tekrar çıkıyom adamın yanına,bi bakıyo tamam diyo sadece...iniyom 1.odaya diyo ki burda işin bitti 2.odaya git.gidiyom 2.odaya demez mi el yazısı kabul olmaz!gidiyos bunu pc. çıktı haline getiriyos evde.koşup gidiyos adliyeye.yukarı aşağı merdivenlerde step yaptıktan sonra sulh mahkemesine ya da kalemi miydi?ööle birine veriyom kağıdı.tamam diyo oldu işte.hmm gidebilir miyim diyom?git diyo.tam adliyeden çıkcam zırt adamdan telefon,mirasçılardan abim tc vatandaşı olmadığı için bilgileri görünmüyo!şimdi onun yaşadığını kanıtlamam gerekmiş!
Ahh canım ne zor hakkeden yaaa, iyi dayanmışsın...
Evet canım iki gün olamayacağım malesef..
anamm mandalinam süpermiş bu
olsun zaten hafta sonu hava süper gez dolaş canım
canım benim,keşke adliyeye gitmeden önce sana danışsaydım...şimdi bu kadar bitkin olmazdım o zaman!
aklımda bulunsun bu mandalinam allah ne muradın varsa versin....çok sık uyguladığım taktik bu
hayır bir de şööle bişey var...adam tüm kanıtları pzt günü istiyo yoksa duruşma ertelenirmiş...lan dün prş. idi abim alman hükümetinden bu kağıtları bi günde çıkarsa bile,bana pzt gününe kadar nası gönderecek bu evrakları?mümkünatı yok...hani ptt ışık hızınla çalışıyosa o ayrı tabe....
anemmm sen git al gel ozman anca öle yetişir ya da ucağa vereck sende alacaksınhayır bir de şööle bişey var...adam tüm kanıtları pzt günü istiyo yoksa duruşma ertelenirmiş...lan dün prş. idi abim alman hükümetinden bu kağıtları bi günde çıkarsa bile,bana pzt gününe kadar nası gönderecek bu evrakları?mümkünatı yok...hani ptt ışık hızınla çalışıyosa o ayrı tabe....
Evet hava bu gün bile çok güzel bende öyle düşünüyorum ama bakalım bi aksilik çıkmaz ise..
kıs o tc vatandaşı diil,türkiyede tüm bilgileri kapalı görünüyo.yaşayıp yaşamadığı bilinmiyo yane...ve alman devletinde bu numaralar işlemiyo ne yazık ki...hani desem ki abi bak bööle bööle et...nufüs müdürlüğünde yokmu bir tanıdığın abin olmadan sana o belgeyi verebilir
demi...abim pilotun eline sıkıştırıyomuş kağıtları bi de...'Abi,türkiyeye gitmişken şunları da bi havaalanına bırakıversene,kardeşim ordan alcek...'anemmm sen git al gel ozman anca öle yetişir ya da ucağa vereck sende alacaksın
internetteki bi haber sitesinden okudum şimdi şöyle bi başlık;;;
bi erkek evleneceği eşini neye göre seçer,, onda ne arar,,,
internetteki bi haber sitesinden okudum şimdi şöyle bi başlık;;;
neye göre seçermiş peki?internetteki bi haber sitesinden okudum şimdi şöyle bi başlık;;;
demi...abim pilotun eline sıkıştırıyomuş kağıtları bi de...'Abi,türkiyeye gitmişken şunları da bi havaalanına bırakıversene,kardeşim ordan alcek...'
sen kim vardı pılot biri vardı ne abiydi adı ona söleeedemi...abim pilotun eline sıkıştırıyomuş kağıtları bi de...'Abi,türkiyeye gitmişken şunları da bi havaalanına bırakıversene,kardeşim ordan alcek...'
fatmagülü seyreden varmııı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?