Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım benim,keşke adliyeye gitmeden önce sana danışsaydım...şimdi bu kadar bitkin olmazdım o zaman!

tememm hadi gez 2 gün izin verdim ben de gezeyim ama

hayır bir de şööle bişey var...adam tüm kanıtları pzt günü istiyo yoksa duruşma ertelenirmiş...lan dün prş. idi abim alman hükümetinden bu kağıtları bi günde çıkarsa bile,bana pzt gününe kadar nası gönderecek bu evrakları?mümkünatı yok...hani ptt ışık hızınla çalışıyosa o ayrı tabe....

canım benim,keşke adliyeye gitmeden önce sana danışsaydım...şimdi bu kadar bitkin olmazdım o zaman!

aklında bulunsun flocke eğer asansör yoksa aşağıya bir personel yollayıp işini halletmek zorunda tün resmi kurumlar tabi engelliyim demen lazım

nufüs müdürlüğünde yokmu bir tanıdığın abin olmadan sana o belgeyi verebilir

anemmm sen git al gel ozman anca öle yetişir ya da ucağa vereck sende alacaksın

internetteki bi haber sitesinden okudum şimdi şöyle bi başlık;;;

bi erkek evleneceği eşini neye göre seçer,, onda ne arar,,,

nufüs müdürlüğünde yokmu bir tanıdığın abin olmadan sana o belgeyi verebilir
kıs o tc vatandaşı diil,türkiyede tüm bilgileri kapalı görünüyo.yaşayıp yaşamadığı bilinmiyo yane...ve alman devletinde bu numaralar işlemiyo ne yazık ki...hani desem ki abi bak bööle bööle et...

anemmm sen git al gel ozman anca öle yetişir ya da ucağa vereck sende alacaksın
demi...abim pilotun eline sıkıştırıyomuş kağıtları bi de...'Abi,türkiyeye gitmişken şunları da bi havaalanına bırakıversene,kardeşim ordan alcek...'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…