kıs o tc vatandaşı diil,türkiyede tüm bilgileri kapalı görünüyo.yaşayıp yaşamadığı bilinmiyo yane...ve alman devletinde bu numaralar işlemiyo ne yazık ki...hani desem ki abi bak bööle bööle et...
haydar abi mi?sen kim vardı pılot biri vardı ne abiydi adı ona söleee
noldu anlat hele dun ızleyemedımolmaz mısüperdi dün burcum
sen kim vardı pılot biri vardı ne abiydi adı ona söleee
haaa haydar abiii evet birde vecihi vardı ya evin çatısından giriyodu onun gibi alıyomus kagıdı adliyenin tepsinden sallandırıyomuşşş yaar yani haydar abii buuuhaydar abi mi?onunla bilfiil hiç tanışmadım,hostes olan arkadaşım anlatırdı onu bana...ama olmazsa bi thy'ye bakiim kırmaz herhalde beni....adam bi de ayıpsın gözüm!diip uçağı abimin evinin önüne park etmesin bi de...
sen haydar abiyi biliyonmu???burcu o adam kağıdı uçak yapar hostesin dekoltesine takar yollar
sen haydar abiyi biliyonmu???
biliyom mandalinam,biliyom...alman devletinin imzaladığı şey tabi ki almanca...adam bize özel türkçe öğrencek hali yok ya!bunu da türk devleti kabul etmez tabe...abim yeminli tercümana gitcek ama şööle bişey var,devletin imza attığı şeyi o tercüme eder etmesine de bi boşluk mu ne varmış bürokraside...bunu da tercüme ettiğinde geçerli kılmayabilir miş tercüman,yane imza eksikliği olcek bu sefer de...ne olduğunu nolur sorma ambole olmuş durumdayım resmen...gören de bana tarihi köşk filan kalıyo sancak ha!eğer öğlene kadar verebilirse evrağı biraz pahalı olur amapazartesiye yetişebilir sanırım bizimde öyle evrak sorunu olmuştu bu şekilde yapmıştık tam hatırlamıyorum ama kargo acele olunca tuzlu oluyor birde
faks kabul etmiyorlarmı birde şu sorun olacak karşına çıkacak bilgine almanyadan alınan belge Türkçe değildir buradaki kurumlar onu direk kabul etmez her kes tercüme edemez yeminli tercüman büroları var onlara gidip Türkçeye çevircen genelde belge durumuna göre üç dört saatte hazırlıyorlar
haaa haydar abiii evet birde vecihi vardı ya evin çatısından giriyodu onun gibi alıyomus kagıdı adliyenin tepsinden sallandırıyomuşşş yaar yani haydar abii buuu
noldu anlat hele dun ızleyemedım
primat kaynım evlendi barklandı,kendi gibi bi mağara kadını buldu ve mini bam bam ları oldu...flocekem gecende sordum ama görmedin sanırım senin pramit kaynın napıyooo
amennnn uğraş dur artıkın eee ne kaldı ev mibiliyom mandalinam,biliyom...alman devletinin imzaladığı şey tabi ki almanca...adam bize özel türkçe öğrencek hali yok ya!bunu da türk devleti kabul etmez tabe...abim yeminli tercümana gitcek ama şööle bişey var,devletin imza attığı şeyi o tercüme eder etmesine de bi boşluk mu ne varmış bürokraside...bunu da tercüme ettiğinde geçerli kılmayabilir miş tercüman,yane imza eksikliği olcek bu sefer de...ne olduğunu nolur sorma ambole olmuş durumdayım resmen...gören de bana tarihi köşk filan kalıyo sancak ha!
haaa iiyyy onlardan da bı bumerang bekliyodum ben aslındaaaprimat kaynım evlendi barklandı,kendi gibi bi mağara kadını buldu ve mini bam bam ları oldu...
onları biliyom kızzz ee götürdülermi diğerlerini hapse attılarmı o selimin karısı öğrendimikerim fatmagüle svgisini ispat etmek için teslim olmaya gitti,ifade verdi. sonra fatmagülle kerim adliyeye gidip savcıya ifade verdi. dogru mu kızım kerimin anlattıkları falan dedi. o da doğru dedi. neysem kerimin ablası var ya o bir avukat buldu. soruşturma izmirde olcakmıs. o yüzden kerimi almaya geldiler izmire götürmek için. tahmın et noldu. erdoganla selimi de şirketten almaya geldi polisler fatmagülün hakkınızda şikayetşi var diye şok oldular.ayrıca vural da kaza yaptı bilerek arabayla duvara tosladı. fatmagül kerimle kavga ettikten sonra onların evlerinin yakınında . annesi de münirle aldatıyordu ya kocasını onun yüzünnden intihar etti sanıyor. öğrendi vural çünkü
onları biliyom kızzz ee götürdülermi diğerlerini hapse attılarmı o selimin karısı öğrendimi
aslında ne kadar aşağılayıcı bişey derinlemesine baktığında...biz kadınlar markette konserve gibimiyiz ki,alıcı bekleyelim?bizim hiç kriterlerimiz yok mu?illa bizi bir erkeğin ALMASI için bir erkek tarafından hazırlanmış bu yazının şartlarını mı yerine getirmek gerekiyo?yoksa olduğumuz gibi olmak,doğal kalıp da bizi olduğumuz gibi beğenen ve bizim taraftan da kabul edilmiş birinle evlenmek yanlış bir eylem mi?ya bi sürü şey var kimi güzellik ararmış kimi huy güzelliği kimi temizl olsun bakımlı olsun dermiş falan filan sizin fikirleriniz evli bayanlar tecrübelerinizden faydalanmak isterim
bu arada geçte olsa günaydın herkeseeeee
aslında ne kadar aşağılayıcı bişey derinlemesine baktığında...biz kadınlar markette konserve gibimiyiz ki,alıcı bekleyelim?bizim hiç kriterlerimiz yok mu?illa bizi bir erkeğin ALMASI için bir erkek tarafından hazırlanmış bu yazının şartlarını mı yerine getirmek gerekiyo?yoksa olduğumuz gibi olmak,doğal kalıp da bizi olduğumuz gibi beğenen ve bizim taraftan da kabul edilmiş birinle evlenmek yanlış bir eylem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?