Ölümüne Geyik Topiği :-))

sağol canım...ben her birinizi merak ediyom.dahil olamadığım apartman muhabbetinizi okudum,cidden çok güzel olurdu hepimiz bir araya gelebilseydik....

flockemm herkes burdaysa benim şu maaş işini konusalım herkes gidince bekçilik yapıom burda genelde ilk ben açıom tükkanı maaşımı isterimmm:84::84:

senin ki varya çok cimcimee haaa

beynel-can, gözlerini kapa ve konsantre ol...aç diilim aç diliim dersen açlık gider...

tuğçe can kız ben senin tipini canlandırmak istiyom kafam da orta boylu koyu iri dalgalı saclı minyon bişiysin sanki cimcime gibi

hos gelmıssın beynelminelimm
hoş gördük hayatım

flockem geçmişler olsun. Allah kurtarsın ama bu durumlarda akrabalarının nasıl türden insanlar olduğunu öğreniyorsun. umarım bizimkiler giib değildir.

kız ben evdemiyim iş yerindeyimmm ne yapım sana dur cafen kahvaltı tabağı yollatıyım barii
teşekkürler hayatım

flockemm herkes burdaysa benim şu maaş işini konusalım herkes gidince bekçilik yapıom burda genelde ilk ben açıom tükkanı maaşımı isterimmm:84::84:
hmmm,sanırsam sen tükkan kurallarını bilmiyon...elemanlarıma maaş vermiyom,sigorta da yok.hiç bi güvence de vermiyom.ben dürüst bi patronum,de mi burcu?ta en başta bunu belirtmiştim...

hmmm,sanırsam sen tükkan kurallarını bilmiyon...elemanlarıma maaş vermiyom,sigorta da yok.hiç bi güvence de vermiyom.ben dürüst bi patronum,de mi burcu?ta en başta bunu belirtmiştim...

anammm flockemm netcem ben,mandalinam bile 50 kurus veriyodu aylık

mandalina da buranın elemanı...sana kendi işlerini yaptırıp sen mutlu ol diye sakız parası mı veriyo bi de?MANDALİNA,DERHAL Bİ AÇIKLAMA İSTİYOM!

evet flockemm,yemeğini yapıoyom,bulasıkları ben yıkıom ayda 50 kurus veriyo

noldu kıs?anlat hele

afiyet olsun taze portakal suyuda gönderdim ye bi guzelll ve noldu anlatt bakiiimmm

Şimdi havalar ısındı ya bende biraz canlanim dedim. Renkli kıyafetler giymeye başladım ve saçlarımı açtım bir süredir böle gidiyodum işe. (genellikle siyah, gri, kahverengi tonlarda kıyafetler ve sıkı bir topuz saçlarla giderim işe ve bildiğin gibi tüm çıkma tekliflerini, evlenme tekliflerini reddediyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…