- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
sağol canım...ben her birinizi merak ediyom.dahil olamadığım apartman muhabbetinizi okudum,cidden çok güzel olurdu hepimiz bir araya gelebilseydik....
senin ki varya çok cimcimee haaatepemde her zamanki gibi...gene sol tarafından kalktı söölenip duruyo.kahvaltıda söylemesi ayıp sosislerine kızdı...efendim kaç defa söölicekmiş,o bu markayı sevmiyomuş...koptum bende 'Dünyada her gün 50 milyon insan açlıktan ölüyo sen kalkmış kürdan arıyosun!'anlamadı tabe anasının bu felsefik reaksyonunu...
hoş gördük hayatımhos gelmıssın beynelminelimm
tepemde her zamanki gibi...gene sol tarafından kalktı söölenip duruyo.kahvaltıda söylemesi ayıp sosislerine kızdı...efendim kaç defa söölicekmiş,o bu markayı sevmiyomuş...koptum bende 'Dünyada her gün 50 milyon insan açlıktan ölüyo sen kalkmış kürdan arıyosun!'anlamadı tabe anasının bu felsefik reaksyonunu...
teşekkürler hayatımkız ben evdemiyim iş yerindeyimmm ne yapım sana dur cafen kahvaltı tabağı yollatıyım barii
hmmm,sanırsam sen tükkan kurallarını bilmiyon...elemanlarıma maaş vermiyom,sigorta da yok.hiç bi güvence de vermiyom.ben dürüst bi patronum,de mi burcu?ta en başta bunu belirtmiştim...flockemm herkes burdaysa benim şu maaş işini konusalım herkes gidince bekçilik yapıom burda genelde ilk ben açıom tükkanı maaşımı isterimmm:84::84:
beynel-can, gözlerini kapa ve konsantre ol...aç diilim aç diliim dersen açlık gider...
evet evet sölemiştiiihmmm,sanırsam sen tükkan kurallarını bilmiyon...elemanlarıma maaş vermiyom,sigorta da yok.hiç bi güvence de vermiyom.ben dürüst bi patronum,de mi burcu?ta en başta bunu belirtmiştim...
noldu kıs?anlat heleolur flockem yauf bugün gene tuhaf şeyler duydum yaşadım sanırım bende senin gibi çaktırmalıyım göğe yıldızımı :85:
afiyet olsun taze portakal suyuda gönderdim ye bi guzelll ve noldu anlatt bakiiimmmolur flockem yauf bugün gene tuhaf şeyler duydum yaşadım sanırım bende senin gibi çaktırmalıyım göğe yıldızımı :85:
hmmm,sanırsam sen tükkan kurallarını bilmiyon...elemanlarıma maaş vermiyom,sigorta da yok.hiç bi güvence de vermiyom.ben dürüst bi patronum,de mi burcu?ta en başta bunu belirtmiştim...
mandalina da buranın elemanı...sana kendi işlerini yaptırıp sen mutlu ol diye sakız parası mı veriyo bi de?MANDALİNA,DERHAL Bİ AÇIKLAMA İSTİYOM!anammm flockemm netcem ben,mandalinam bile 50 kurus veriyodu aylık
mandalina tuçeye yemek yaptıryooo onun karşılığında para veriyo tabi ona para denirsemandalina da buranın elemanı...sana kendi işlerini yaptırıp sen mutlu ol diye sakız parası mı veriyo bi de?MANDALİNA,DERHAL Bİ AÇIKLAMA İSTİYOM!
mandalina da buranın elemanı...sana kendi işlerini yaptırıp sen mutlu ol diye sakız parası mı veriyo bi de?MANDALİNA,DERHAL Bİ AÇIKLAMA İSTİYOM!
tuçee sana yazdığımı gördun müü
noldu kıs?anlat hele
afiyet olsun taze portakal suyuda gönderdim ye bi guzelll ve noldu anlatt bakiiimmm
ahanda bunu diyomtuğçe can kız ben senin tipini canlandırmak istiyom kafam da orta boylu koyu iri dalgalı saclı minyon bişiysin sanki cimcime gibi
mandalina,kıs ne ettin sen ööle?evet flockemm,yemeğini yapıoyom,bulasıkları ben yıkıom ayda 50 kurus veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?