Ölümüne Geyik Topiği :-))

tünaydın hatunlar napıyosunuz bakemmm bugün kadro tam gibim bi hevuk-canım yok sanırsammm:79:

bugün can sıkıcı durumlar mı oldu beynelim tam annayamadımm bi geçmişe bakıp gelem ben
kelebeğim gelmiş... günaydınlar...nası oldu böcüğün?

tamammmm ozmannnn sen benim tanıdığım tuçesin o vakittt

zaten söyledim bir sürü şey az daha üstüne atlıyordum beni odadan çıkardılar hemen onuda gönderdiler gitsin diye
iyi o zaman...şimdi herkes onun sığır zihniyetini biliyo ve tabi ki senin de haklı olduğunu...takma o zaman kafaya çok fazla.bu saatten sonra insanların ona ola güvenini kaybetti,imajı yerlerde.bu yeter ona...

vatandaşıma hizmet verdim geldim

kim benim verdiğim maaşı beğenmemiş şaşarım heyttt temizliğide unutmayın

beterin beteri var var canımcım kabul et sen benim maaşımı bak neler var örnek flocke

kim fotoğraf koydu kimi gördünüz ben niye kaçırdım banane bende görmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

beynel bu senin arkadasın falan değimiş seni için için kıskanan sinsinin tekiymiş boşver çekemiyo seni belllii

tamammmm ozmannnn sen benim tanıdığım tuçesin o vakittt

aaaa bu o tuğçe mi?tamam o zaman...
tamamdır o zman kızlarr

beni kaçırdın mandalinamm, herkes anladı kim oldugumu

zaten söyledim bir sürü şey az daha üstüne atlıyordum beni odadan çıkardılar hemen onuda gönderdiler gitsin diye

deseydin ya sırıtarak evet kusurum var senin gibi her önüme gelene verip kapaklamaya çalışmıyorum kaşar olmamak kusurum ilk ve tek aşk bekliyorum

mandalina,tükkanın patronu halen benim...kamyon lastiğini kafana geçirtip okyanusa göndertme kendini vallah kurtarmam seni gari...

tünaydın hatunlar napıyosunuz bakemmm bugün kadro tam gibim bi hevuk-canım yok sanırsammm:79:

bugün can sıkıcı durumlar mı oldu beynelim tam annayamadımm bi geçmişe bakıp gelem ben
hayatım rutin olan şeylerdi de bu defa ileri fazla gitti. zaten ona olan hırsımdan dün haksız yere yediğim fırçanın hesabını bilem sordum başkandan bana niye bağırıyorsunuz diye. dedi neyin var anlatmadım tabe ama dedim bıktım herkese güler yüzle davranmaktan.karşınızdakininde bir insan olduğunu hatırlamanız için illa bağırmam mı gerek falan dedim.oda tamam çok sinirlisin haklısın ama bu kadarcık şeye kızmazsın sen. istersen izin vereyim bir kaç gün dinlen dedi. bende mutlu oldum ama kafamı dağıtmak için çalışmam gerek dedim.

anneme anlattım durumu havalar ısındığında elbiselerini giyip gideceksin. sana birde makyaj yaparız( makyaj yapmayı hiç sevmem) iyice delirtirsin sende oyu dedi.kıskançlığından yapıyor dedi.arkadaşlarımda takma onu biliyorsun eşinden ayrılıyor ondan böyle dengesiz davranıyor dedi.ama hak etmedim ben bunu ya

mandalina,tükkanın patronu halen benim...kamyon lastiğini kafana geçirtip okyanusa göndertme kendini vallah kurtarmam seni gari...

ne tükkanı yahu apartmanımızdaki dairemiz temizliği yemeğim bulaşığım söz konusu gaddar patron hem maaş verme hem maaş verene karış

maaşımı arttırırsan düşünebilirm mandalinam

yukarıyı okudun dimi elindekinden olma bak flocke ona bile göz koydu benden daha cimrileri varmış two amann

eee eşinden ayrılıyorsa sende onu can evinden vursaydın azcık bana benzede elindeki kaybetme yoksa ilelebet kimse bakmaz muşmulaya deseydin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…