nası ya bunları sana bı kadın mı söledi
kadın ise daha acı...git komplekslerini başka yerde gider,içindeki pisliğini başkalarına yaftalama,hasta zihniyet...demen yeterli olurdu...
kelebeğim gelmiş...tünaydın hatunlar napıyosunuz bakemmm bugün kadro tam gibim bi hevuk-canım yok sanırsammm:79:
bugün can sıkıcı durumlar mı oldu beynelim tam annayamadımm bi geçmişe bakıp gelem ben
tamammmm ozmannnn sen benim tanıdığım tuçesin o vakitttanammm burcumm kaşım çok kavisli değil ince ama diğerlerini çok iyi tuttrdun burcum bayıldım valagöz makyajını cok severim,allıgım vazgeçilmezdir.kalçam var ivet eritmeye calısıom onu şincik evde rahatlıga bayılırım uzanıp tv ızlemek en büyük keyfimm bravo burcumm
iyi o zaman...şimdi herkes onun sığır zihniyetini biliyo ve tabi ki senin de haklı olduğunu...takma o zaman kafaya çok fazla.bu saatten sonra insanların ona ola güvenini kaybetti,imajı yerlerde.bu yeter ona...zaten söyledim bir sürü şey az daha üstüne atlıyordum beni odadan çıkardılar hemen onuda gönderdiler gitsin diye
aaaa bu o tuğçe mi?tamam o zaman...tamammmm ozmannnn sen benim tanıdığım tuçesin o vakittt
tamammmm ozmannnn sen benim tanıdığım tuçesin o vakittt
tamamdır o zman kızlarraaaa bu o tuğçe mi?tamam o zaman...
vatandaşıma hizmet verdim geldim
kim benim verdiğim maaşı beğenmemiş şaşarım heyttt temizliğide unutmayın
beterin beteri var var canımcım kabul et sen benim maaşımı bak neler var örnek flocke
kim fotoğraf koydu kimi gördünüz ben niye kaçırdım banane bende görmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten söyledim bir sürü şey az daha üstüne atlıyordum beni odadan çıkardılar hemen onuda gönderdiler gitsin diye
tamamdır o zman kızlarr
beni kaçırdın mandalinamm, herkes anladı kim oldugumu
mandalina,tükkanın patronu halen benimvatandaşıma hizmet verdim geldim
kim benim verdiğim maaşı beğenmemiş şaşarım heyttt temizliğide unutmayın
beterin beteri var var canımcım kabul et sen benim maaşımı bak neler var örnek flocke
kim fotoğraf koydu kimi gördünüz ben niye kaçırdım banane bende görmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bananeee kaçıramam seni banada göster hadiii
hayatım rutin olan şeylerdi de bu defa ileri fazla gitti. zaten ona olan hırsımdan dün haksız yere yediğim fırçanın hesabını bilem sordum başkandan bana niye bağırıyorsunuz diye. dedi neyin var anlatmadım tabe ama dedim bıktım herkese güler yüzle davranmaktan.karşınızdakininde bir insan olduğunu hatırlamanız için illa bağırmam mı gerek falan dedim.oda tamam çok sinirlisin haklısın ama bu kadarcık şeye kızmazsın sen. istersen izin vereyim bir kaç gün dinlen dedi. bende mutlu oldum ama kafamı dağıtmak için çalışmam gerek dedim.tünaydın hatunlar napıyosunuz bakemmm bugün kadro tam gibim bi hevuk-canım yok sanırsammm:79:
bugün can sıkıcı durumlar mı oldu beynelim tam annayamadımm bi geçmişe bakıp gelem ben
anneme anlattım durumu havalar ısındığında elbiselerini giyip gideceksin. sana birde makyaj yaparız( makyaj yapmayı hiç sevmem) iyice delirtirsin sende oyu dedi.kıskançlığından yapıyor dedi.arkadaşlarımda takma onu biliyorsun eşinden ayrılıyor ondan böyle dengesiz davranıyor dedi.ama hak etmedim ben bunu yasusmayacaksın beynel-can...daima tepelerine edeceksin,başka türlü bu yaratıklar akıllanmaz.ne vakit sen onun dediğini yapmaya başlarsan o vakit yenilmiş olursun,onu haklı çıkarırsın...asla ve asla özgürlüğünden vaz geçme..sen üstündekilerini kendine yakıştırıyorsan gerisi önemli değil.başkaları için de giyinmiyorsun üstelik,kendin için yapıyosun bunu...
mandalina,tükkanın patronu halen benim...kamyon lastiğini kafana geçirtip okyanusa göndertme kendini vallah kurtarmam seni gari...
maaşımı arttırırsan düşünebilirm mandalinam
ne tükkanı yahu apartmanımızdaki dairemiz temizliği yemeğim bulaşığım söz konusu gaddar patron hem maaş verme hem maaş verene karış
yukarıyı okudun dimi elindekinden olma bak flocke ona bile göz koydu benden daha cimrileri varmış two amann
hayatım rutin olan şeylerdi de bu defa ileri fazla gitti. zaten ona olan hırsımdan dün haksız yere yediğim fırçanın hesabını bilem sordum başkandan bana niye bağırıyorsunuz diye. dedi neyin var anlatmadım tabe ama dedim bıktım herkese güler yüzle davranmaktan.karşınızdakininde bir insan olduğunu hatırlamanız için illa bağırmam mı gerek falan dedim.oda tamam çok sinirlisin haklısın ama bu kadarcık şeye kızmazsın sen. istersen izin vereyim bir kaç gün dinlen dedi. bende mutlu oldum ama kafamı dağıtmak için çalışmam gerek dedim.
anneme anlattım durumu havalar ısındığında elbiselerini giyip gideceksin. sana birde makyaj yaparız( makyaj yapmayı hiç sevmem) iyice delirtirsin sende oyu dedi.kıskançlığından yapıyor dedi.arkadaşlarımda takma onu biliyorsun eşinden ayrılıyor ondan böyle dengesiz davranıyor dedi.ama hak etmedim ben bunu ya
tuğçe beni cesar gibi yere yığdın...SEN DE Mİ TUĞÇE?maaşımı arttırırsan düşünebilirm mandalinam
flockem bu da hemen seni satıyor bakkk dikkat etmek lazım bölelerinemaaşımı arttırırsan düşünebilirm mandalinam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?