Ölümüne Geyik Topiği :-))

boşveeeer beynelcan kişi karşısındakini kendi gibi bilirmişşş.. kendi öledirde .... senide öle sanıyordur. boşverr herkes anlar kimin ne olduğunu rabbim seni doğru bilsin yeter gerisi yalan gerisi hikayeeee..
bir de zaman eninde sonunda doğruyu göstertir herkese takma bile kafana cancağızııımmm....

hoş buldum mandalinammm

kıss canım mandalina çekti şimcik napsak kine ?? güzel de yok bu mevsimde hepsinin içi geçmiş sen tazesin daha bigüzellik mi yapsak acep

hoş buldum mandalinammm

kıss canım mandalina çekti şimcik napsak kine ?? güzel de yok bu mevsimde hepsinin içi geçmiş sen tazesin daha bigüzellik mi yapsak acep

kim dedi taze diye içim dışım geçmiş çürümüş küflenmiş benim bööö mandalina bööö

kıslar farkında mısınız kaç gündür sürekli 1 ziyaretçimiz var acep kim kine bu ziyaretçi???

napayım çok halsizim midemde bulanıyo yapcak iş çok ama yapamadığımdan buralarda takılıyorum

iyi kuzu ben çıkıyommmm sonna grşrz buralarda olursan olmasanda nasılsa msnde grşrz :79:

kısçeler hade ben çıktım roman yazmayın yine ben gelene kadar sonna oku oku bitiremiyom burcum hayalim mukayyet ol bak bunlara ..... gerçi önce sana mukayyet olmak gerekir ama, sen incileri döktürmeye başlayınca yetişemioz walla ....

kızlarrr anam herkesler gitmiş. faturalara daldım bende işlemem lazım stoklara falan arada bir gelip bakcem burda olun hee

hepiniz yemeğe gittiniz biliyom,zati ben de kaynanamı parka götürcem birazdan ama şunu paylaşmadan da gitmiim dedim gari:dün kanalları dolaşırken bi belgesele denk geldik,aynını az evvel yayınlayınca anlatiim dedim...bi sürü ciddi adam virüsler hakkında konuşuyolardı.aygırın teki devrilmiş nehirde yatıyo ööle.karpuz gibi yardılar hayvanı örnek filan aldılar ondan...buraya kadar ii hoş ama anlatan adamın ismini verdiler altına da mesleğini yazmışlar 'Bioterörist uzmanı'...bu benim kopmama yetti....hemen bi canlandırma yaptım,adam hatunla yemeye çıkacak kadın soruyo 'Ne işle meşgulsünüz?' 'Bioterörist uzmanıyım...'tek kaş havada ve bi sean connery bakışı ile...yerim ben üniformalı meslekleri!bu işe ve bu cevaba hangi kadın hayır der ulen?kadın o anda nöbetçi bi nikah memuru çağırmazsa n'oliim...eşime anlatınca bunu dönüp baktı gayrı...'Hatun yemin ediyom senle hiç ciddi olunmuyo!' belgeselin de içine ettim kahkahalarımla adamın izleme zevkine de...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…