iyi o zaman...şimdi herkes onun sığır zihniyetini biliyo ve tabi ki senin de haklı olduğunu...takma o zaman kafaya çok fazla.bu saatten sonra insanların ona ola güvenini kaybetti,imajı yerlerde.bu yeter ona...
beynel bu senin arkadasın falan değimiş seni için için kıskanan sinsinin tekiymiş boşver çekemiyo seni belllii
deseydin ya sırıtarak evet kusurum var senin gibi her önüme gelene verip kapaklamaya çalışmıyorum kaşar olmamak kusurum ilk ve tek aşk bekliyorum
beynelminelimm kıskanıyorlar seni, ohh kıskananlar da çatlasın
tuğçe beni cesar gibi yere yığdın...SEN DE Mİ TUĞÇE?
flockem bu da hemen seni satıyor bakkk dikkat etmek lazım bölelerine
ya onların bende farkındayım ama beni düşündüren neden ben?ona bu kadar iylik yapıp yanında durmuşken neden bunu söyledi.hak edecek ne yaptım ki
sırtımdan hançerledi beni hain tuğçe...ben senin gadanı almiim de ne ediim?git gari git...flockem bu da hemen seni satıyor bakkk dikkat etmek lazım bölelerine
o seni hak edecek ne yaptı?tersini düşün beynel-can...ona sen bi kıdım fazla değerli geldin kaldıramadı hastalıklı bünyesi...ya onların bende farkındayım ama beni düşündüren neden ben?ona bu kadar iylik yapıp yanında durmuşken neden bunu söyledi.hak edecek ne yaptım ki
sırtımdan hançerledi beni hain tuğçe...ben senin gadanı almiim de ne ediim?git gari git...ben melankolik takılıp aşık veyselin uzun ince yoluna sapacağım,gidicem gündüz gece sizden uzaklara gayrı.sırtımda cesarın suikast misali bıçağımla...
neden sorulurmu insan işte
anam sende ne kadar değer veriyormuşsun ona baksana kendini üzüyorsun tek bir lafı için senin canından değerlimi yahu
flockemmm nerelere gidiyordsun bensizbırakmammm,peşindeyimm sana aldım bunu hadi barısak:131:
anamm ben naptımmm
sırtımdan hançerledi beni hain tuğçe...ben senin gadanı almiim de ne ediim?git gari git...ben melankolik takılıp aşık veyselin uzun ince yoluna sapacağım,gidicem gündüz gece sizden uzaklara gayrı.sırtımda cesarın suikast misali bıçağımla...
o seni hak edecek ne yaptı?tersini düşün beynel-can...ona sen bi kıdım fazla değerli geldin kaldıramadı hastalıklı bünyesi...
gel anlaşak o vakit.tükkanımda sen dahil benim elemanımsınız...mesai bitimi de apartman yöneticisi sen ol...işler karıştı huuuu benim evimin temizliğinden yemeğinden bulaşığından söz ediyoruz tükkandan değil bu tür söylemlerle elemanıma duygu sömürüsü yapıp üstünde sömürge hakimiyeti kurmayalım heeeee two benimdir benim kalacak
hayatım beni üzen bu kadar yaşantıma dikkat ederken dışardan böyle bir izlenim vermiş olmam. o insan için hep iylik düşünürken onunn beni itham etmek için fırsat kollaması ve bu yaşımda hala insanları tanımayacak kadar cahil olmam. Unut diyorsun ya öyle kolay olmuyor.insanın şerefine bir hakaret gelmesi ve bunu arkadaşım dediğin insanın yapması ve senin bunu tanımayacak kadar aptal olmam üzüyor beni
işler karıştı huuuu benim evimin temizliğinden yemeğinden bulaşığından söz ediyoruz tükkandan değil bu tür söylemlerle elemanıma duygu sömürüsü yapıp üstünde sömürge hakimiyeti kurmayalım heeeee two benimdir benim kalacak
gel anlaşak o vakit.tükkanımda sen dahil benim elemanımsınız...mesai bitimi de apartman yöneticisi sen ol...
kuzum dışardaki izlenimin o değilki onun gördüğüde o değil gördüğü çok başka ve kendinde olmadığı için kıskanıyor ne yapsın herkes kıskançlığını farklı gösterir kendi kişiliği ile gösterir oda öyle yapmış 70 yaşındada olsan tanıyamazsın insanları insan kırk yıllık kocasını tanımadığını 40 yıl sonra anlıyor işte insan bu tanınmaz
anamm ne kadar yogun insanım,burda çalısıom,tükkanda bekçilik yapıom,apartmanda temizlik ve yemek işlerine bakıomannem ve sevgilim görse kesin benle gurur duyarlardı
haklısın neyse ben biraz kafamı dağıtıyım geleyim sizinde neşenizi kaçırmayayım.
kelebeğim gelmiş...günaydınlar...nası oldu böcüğün?
hos geldin kelebeğimm
ve bütün bunları parmak hareketleriyle hallettiğini bilseler
idare ediok ıste kelebegim. 3 işle anca geçinebilmeye çalısıokabowww bi geçmişe bakem dedim de yine roman yazmışınız oku oku zor bitirdim böcük ii oldu flockem 2 gün okula gitmedi çrş günüde baktım kudurmak tavan yaptı dedim ki sen iileştin doğru okulaa...
sana da geçmiş olsun zor bu bürokrasi işleri umarım en kısa zamanda halledersin ...
hoşbuldum tuçemmm nörüyon bakem okuduğuma göre maaşaında memnun değilmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?