Ölümüne Geyik Topiği :-))

iyi o zaman...şimdi herkes onun sığır zihniyetini biliyo ve tabi ki senin de haklı olduğunu...takma o zaman kafaya çok fazla.bu saatten sonra insanların ona ola güvenini kaybetti,imajı yerlerde.bu yeter ona...

beynel bu senin arkadasın falan değimiş seni için için kıskanan sinsinin tekiymiş boşver çekemiyo seni belllii

deseydin ya sırıtarak evet kusurum var senin gibi her önüme gelene verip kapaklamaya çalışmıyorum kaşar olmamak kusurum ilk ve tek aşk bekliyorum

beynelminelimm kıskanıyorlar seni, ohh kıskananlar da çatlasın

ya onların bende farkındayım ama beni düşündüren neden ben?ona bu kadar iylik yapıp yanında durmuşken neden bunu söyledi.hak edecek ne yaptım ki

ya onların bende farkındayım ama beni düşündüren neden ben?ona bu kadar iylik yapıp yanında durmuşken neden bunu söyledi.hak edecek ne yaptım ki

neden sorulurmu insan işte
anam sende ne kadar değer veriyormuşsun ona baksana kendini üzüyorsun tek bir lafı için senin canından değerlimi yahu

flockem bu da hemen seni satıyor bakkk dikkat etmek lazım bölelerine
sırtımdan hançerledi beni hain tuğçe...ben senin gadanı almiim de ne ediim?git gari git...ben melankolik takılıp aşık veyselin uzun ince yoluna sapacağım,gidicem gündüz gece sizden uzaklara gayrı.sırtımda cesarın suikast misali bıçağımla...

o seni hak edecek ne yaptı?tersini düşün beynel-can...ona sen bi kıdım fazla değerli geldin kaldıramadı hastalıklı bünyesi...

flockemmm nerelere gidiyordsun bensiz bırakmammm,peşindeyimmsana aldım bunu hadi barısak:131:

neden sorulurmu insan işte
anam sende ne kadar değer veriyormuşsun ona baksana kendini üzüyorsun tek bir lafı için senin canından değerlimi yahu

hayatım beni üzen bu kadar yaşantıma dikkat ederken dışardan böyle bir izlenim vermiş olmam. o insan için hep iylik düşünürken onunn beni itham etmek için fırsat kollaması ve bu yaşımda hala insanları tanımayacak kadar cahil olmam. Unut diyorsun ya öyle kolay olmuyor.insanın şerefine bir hakaret gelmesi ve bunu arkadaşım dediğin insanın yapması ve senin bunu tanımayacak kadar aptal olmam üzüyor beni

anamm ben naptımmm

işler karıştı huuuu benim evimin temizliğinden yemeğinden bulaşığından söz ediyoruz tükkandan değil bu tür söylemlerle elemanıma duygu sömürüsü yapıp üstünde sömürge hakimiyeti kurmayalım heeeee two benimdir benim kalacak

o seni hak edecek ne yaptı?tersini düşün beynel-can...ona sen bi kıdım fazla değerli geldin kaldıramadı hastalıklı bünyesi...

iş yasamında nedense hep oluyor böyle. çekemeyen biri mutlaka cıkıyor,ne kadar yakın görünsen de bazıları içten içe seni kıskanıyor,daha iyi olma egosuyla aklına gelemicek şeyler düşünüyorlar kafalarında. senin bir suçun yok çok da üzülme beynelminelim,her zman güçlüyüm msjı ver de korksunlar sana yaklasmaktan

gel anlaşak o vakit.tükkanımda sen dahil benim elemanımsınız...mesai bitimi de apartman yöneticisi sen ol...

kuzum dışardaki izlenimin o değilki onun gördüğüde o değil gördüğü çok başka ve kendinde olmadığı için kıskanıyor ne yapsın herkes kıskançlığını farklı gösterir kendi kişiliği ile gösterir oda öyle yapmış 70 yaşındada olsan tanıyamazsın insanları insan kırk yıllık kocasını tanımadığını 40 yıl sonra anlıyor işte insan bu tanınmaz

anamm ne kadar yogun insanım,burda çalısıom,tükkanda bekçilik yapıom,apartmanda temizlik ve yemek işlerine bakıom annem ve sevgilim görse kesin benle gurur duyarlardı

haklısın neyse ben biraz kafamı dağıtıyım geleyim sizinde neşenizi kaçırmayayım.

kelebeğim gelmiş... günaydınlar...nası oldu böcüğün?

abowww bi geçmişe bakem dedim de yine roman yazmışınız oku oku zor bitirdim böcük ii oldu flockem 2 gün okula gitmedi çrş günüde baktım kudurmak tavan yaptı dedim ki sen iileştin doğru okulaa...
sana da geçmiş olsun zor bu bürokrasi işleri umarım en kısa zamanda halledersin ...

hos geldin kelebeğimm

hoşbuldum tuçemmm nörüyon bakem okuduğuma göre maaşaında memnun değilmişsin

ve bütün bunları parmak hareketleriyle hallettiğini bilseler

idare ediok ıste kelebegim. 3 işle anca geçinebilmeye çalısıok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…