allah yardımcın olsun...ordu şeklinde mi geliyolar yoksam?ben geldiiim ....
flockem napıyoon bakalım sen atlattın misafirleri ben ağırlıcam şimdi evimin yarınki halini düşünmek bile istemiyoom
az biraz daha kalırım...ama kaynanam uçunca çıkmam gerek,pek sinirli gene bugün...flockem dur bacım bende götürcem böcükleri parka beraber çıkak bari kız şurda iki muhabbet ederuk o vakte kadar....
allah yardımcın olsun...ordu şeklinde mi geliyolar yoksam?
az biraz daha kalırım...ama kaynanam uçunca çıkmam gerek,pek sinirli gene bugün...
eyvah,eyvah eyvah......büyük ihtimal öle walla çocuklarda anlarsın ya hele bi tanesi 5 orduya bedel....
hiç emrah ayaklarına yatma gari,türkiyenin incisinde oturuyon sen...izmir gibi yerde olup acıklı konuşmak olur mu heç?hava çok güzel gezin,benim yerime de gezin vala
flockem çok hoşsun ya yalnız kızlar ben halaa açımmmmeyvah,eyvah eyvah......
abi kaçta gelcek?yiriim ben onlarun sinirlerini anam bacak kadar boylarıyla beni sinir etme anne diye benimkideee
küçük tutturdu zıpzıpta zıpzıp ollum dur abiyi beklicez diyom ama ne fayda ahhhh
abi kaçta gelcek?
ah bilmiyom ki...dedik o kadar yanına ekmek neyin al diye...flockem şu burcunun sorununa bir çözüm bulak olmuyo böle hep açım hep açımm netsek bu kıza da açlığını unutsa....
bi saat daha tutabilcen mi sen onu?benimki kıyafet seçmeye başladı bilem....bugün cuma tören falan oluyo 15.30u bulur
eren-can olmasın?ya flockem burada kimin hisleri kuvvetli bir ziyaretçimiz var kaç gündür bizi izliyooo kimki acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?