- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
at çöpe hadi aç ayı oynamaz hele bu patron açken acayip sinirli olur 50 kuruş veriyoruz aylık dimi boşa mıııı
köy bizden gelişmiş hiç bişiy yok burada zıp zıp sadece bahar şenliklerinde kampüse gelir bir bebeler için benim boyum kadar lunaparkta var istanbulda bineyim dedim kocaman zıpzıpa alışık değil bünye ya hidroliğim boşaldı kas katı kaldım iki kişi kolunda getirdi beni eve kadar
Sen Trabzonlumusun gıı bende Trabzonluyum benim memleket Araklılıyım kocam Akçaabatlı onun ailesi orda hersene gidiyoz..Bidaha ne minübüs ne otobüs yasak arabaya gidiyoz..İstiyo zaten en büyük arzusu çarşaffyada basma etek filan giyimemi istiyo
anamm sonra diğer patron beni çöpe atsınn
Hahahaah bende kocamı bostancı parkta ren gibi bişey var savuruyo kaynım ben bide kocam ona bindirdimm gülmekten gözümden nasıl yaş geldiii.Kaynımm bagırıyoo laaannn indirinnn beniii bayılcam laaaan durdurun kocamda bismillah ALLAHÜKBER DİYE ÇIĞLIK ÇIĞLIĞAYDILAR..Daha bindiremiyorum bişeye kendim kızlarla bazen gidiyom gondola filan biniyoz geliyoruz...
Vay be hemşeriymişik baksana Eskiden araklıda sürmeneye cağlıydı şimdi kendi başına ilçe olduu..
anammm hemen dışlandık
elemansın sen 50 kuruş aylıklı personelim benimmmmmmmm
iyiakşamlar iyi tatiller hoşçakalın kızlar pazartesi görüşürüz
Kızlar arkadaşımın Kuran ı vardı gittim bende 4 tane kısmet çıkmış bana biri orda söylediii polismiş oğluuu 3 de arkadaşımı sıkıştırmışş kim o siyah elbiselii nereliii söylede tanıştıralım oglumuzla diye ..Kararsız kaldımm şimdi önce hangisiyle görüşsem acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?