Ölümüne Geyik Topiği :-))

gülümmm hos geldinnn napi ayol faturaları işliyorum patos müziği eşliğinde sen napıyosun kuzucum

Kız bi seneden neolur benim 3 sene oldu yinede takmadım be hiç vallah en son kadının biri kuranda torununa nazar değdiğini idda edip çocugu olmayanların nazarı deger diyip bana kötü kötü baktı o gün çok kötü oldum okadar agladımki anlatamam o gün eşimde agladı ve karar verdikk...Gelini aradı kadını sen nasıl böyle düşünürsün bebek 2mizin elinde büyüdü ona nasıl yakıştırırsın diye bagırmışş oda kaşı gözü çok güzeldi ondan baktımmm öyle ben aslında demişş..Alem bu insanlar..Canım o gün çokk yandıı herşeyde bir hayır vardır vesile oldu başlamamıza..

bu tip insanlara söleyebilecek tek söz bulamayıp direkt rabbime havale ediyorumm....

ayy ne fesat insanlar yaa sanki benim elimde olup olmaması canımmm rabbim tez zamanda inş verir isteyen herkese

Ay yavrumm kıyamam ara sesini duy barii sen Fransanın hangi şehrindesin?Benimde bi arkadaşım var çok samimi oldugum oda Fransada yakınsanız sana arkadaş olur..

ariyorum hergun ama ayni degil ki gurbet cok zor kimsem yokk oluyorum kederimden paristeyim

ayy ne fesat insanlar yaa sanki benim elimde olup olmaması canımmm rabbim tez zamanda inş verir isteyen herkese

İnşallah canımm Ben insnların bakışlarından ve sözlerden bunaldım daha çok olma ihtimali var çünki kendi kendinede..Hayırlısı inşallah ya isteyen herkese saglıklı veletlr nasip etsin Mevlam..

hatunlar ben çıkıyorumm biraz evi toplayımda zıpzıpa götürem şu veletlerii akşama burada olursanız görüşürüz.. hade öptüm hepicinizi erken gelebilirsem parktan uğrarım yine hayde herkeşcikler allaha emanet meleklerimizde ....

İnşallah canımm Ben insnların bakışlarından ve sözlerden bunaldım daha çok olma ihtimali var çünki kendi kendinede..Hayırlısı inşallah ya isteyen herkese saglıklı veletlr nasip etsin Mevlam..

hevukumm kusura bakma bısı yazamadım sana da. inşallah rabbim o güzel dualarınızı geri çevirmez de bebişinize kavusursunuz en az kendimin olmus kadar sevinirim valla,hyırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hevukum

bu tip insanlara söleyebilecek tek söz bulamayıp direkt rabbime havale ediyorumm....

Bende öyle çok kızdım sonra acaba benmi yanlış algıladım diye kendime kızdımm Bugün yine gelicek arkadaş kaynanası..İlk defa karşılaşcaz bakalım ne olcek.. Beni çok sevdiğini dua ettiğini söylemişş çok iyi kızmışım ona çok tatlı davranıp konuşuyomuşumm nasıl öyle düşünmüşüm sevgisi bitmişş..Kaynanmda torunun yokmu diye soranlara gelinim kısır diyomuşş bide bana diyo ...Gülüyorum sadece Alanda Rabbim verende bunu anlamayan insanlara söyleneck söz bulamıyorum...

Canım inşallah sende sevdiğine kavuşursu inşallah parnakla gösterilen çok mutlu çiftlerden biride sen olursun inşallah..3 günlük dünya Rabbim inşallah 2 gününde bizi mutlu etsinn..

herşeyde hayır vardır Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Mandalinam ya bitiremezsinki önceden bende okuyodum artık ba edemiyom çok sayfa atlanıyo direk giriyom

anam daldım geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…