- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
gülümmm hos geldinnnnapi ayol faturaları işliyorum patos müziği eşliğinde sen napıyosun kuzucum
hosbuldum hayatimm.. napiyim agliyorumannemi ozledim
Kız bi seneden neolur benim 3 sene oldu yinede takmadım be hiç vallah en son kadının biri kuranda torununa nazar değdiğini idda edip çocugu olmayanların nazarı deger diyip bana kötü kötü baktı o gün çok kötü oldum okadar agladımki anlatamam o gün eşimde agladı ve karar verdikk...Gelini aradı kadını sen nasıl böyle düşünürsün bebek 2mizin elinde büyüdü ona nasıl yakıştırırsın diye bagırmışş oda kaşı gözü çok güzeldi ondan baktımmm öyle ben aslında demişş..Alem bu insanlar..Canım o gün çokk yandıı herşeyde bir hayır vardır vesile oldu başlamamıza..
Kız bi seneden neolur benim 3 sene oldu yinede takmadım be hiç vallah en son kadının biri kuranda torununa nazar değdiğini idda edip çocugu olmayanların nazarı deger diyip bana kötü kötü baktı o gün çok kötü oldum okadar agladımki anlatamam o gün eşimde agladı ve karar verdikk...Gelini aradı kadını sen nasıl böyle düşünürsün bebek 2mizin elinde büyüdü ona nasıl yakıştırırsın diye bagırmışş oda kaşı gözü çok güzeldi ondan baktımmm öyle ben aslında demişş..Alem bu insanlar..Canım o gün çokk yandıı herşeyde bir hayır vardır vesile oldu başlamamıza..
oku oku bitmiyor anam destan yazmışsınız
Ay yavrumm kıyamam ara sesini duy barii sen Fransanın hangi şehrindesin?Benimde bi arkadaşım var çok samimi oldugum oda Fransada yakınsanız sana arkadaş olur..
oku oku bitmiyor anam destan yazmışsınız
ayy ne fesat insanlar yaa sanki benim elimde olup olmaması canımmm rabbim tez zamanda inş verir isteyen herkese
hosbuldum hayatimm.. napiyim agliyorumannemi ozledim
ariyorum hergun ama ayni degil kigurbet cok zor kimsem yokk oluyorum kederimden paristeyim
İnşallah canımm Ben insnların bakışlarından ve sözlerden bunaldım daha çok olma ihtimali var çünki kendi kendinede..Hayırlısı inşallah ya isteyen herkese saglıklı veletlr nasip etsin Mevlam..
bu tip insanlara söleyebilecek tek söz bulamayıp direkt rabbime havale ediyorumm....
kuzucum aglama kıyamam yagelemıyornuz mu bu tarafa,ya da sen gel biraz hem degsıklık olur
hevukumm kusura bakma bısı yazamadım sana da. inşallah rabbim o güzel dualarınızı geri çevirmez de bebişinize kavusursunuzen az kendimin olmus kadar sevinirim valla,hyırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hevukum
Mandalinam ya bitiremezsinki önceden bende okuyodum artık ba edemiyom çok sayfa atlanıyo direk giriyom
12 haziranda geliyorum canim hic alisamadim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?