Ölümüne Geyik Topiği :-))

Kolay gelsin hayatımm sende zıpla gıı biraz mutluluk hormonu salgılarsın belkim bizede bulaştırırsın..

Canım inşallah sende sevdiğine kavuşursu inşallah parnakla gösterilen çok mutlu çiftlerden biride sen olursun inşallah..3 günlük dünya Rabbim inşallah 2 gününde bizi mutlu etsinn..

aminnn canım benim inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah

twooo yemekte ne var eleman

flocke nereye kayboldu

burcuda yok

hevuk bizde zıplayak gı

ruzgar nereye geliyon nerdesin

ben direk daldım konulara yabancıyım çaktırmayın

Kızlar arkadaşımın Kuran ı vardı gittim bende 4 tane kısmet çıkmış bana biri orda söylediii polismiş oğluuu 3 de arkadaşımı sıkıştırmışş kim o siyah elbiselii nereliii söylede tanıştıralım oglumuzla diye ..Kararsız kaldımm şimdi önce hangisiyle görüşsem acaba..

bence önce kocanla konuş

twooo yemekte ne var eleman

flocke nereye kayboldu

burcuda yok

hevuk bizde zıplayak gı

ruzgar nereye geliyon nerdesin

ben direk daldım konulara yabancıyım çaktırmayın

Ben ablamı ziyarete gittiğim zaman birlikte çıkıyoduk zıplıyodum 10 da gece carrefurda varya çok eglenceli acayippp zplayak valla..Flocke kaynansını dışarı çıkarttı..Burcu yok bilmiyimm Rüzgar Fransa Pariste vatanına döniyi Türkiyeye

burda ki carrefurda baştan sona gitmek 3 adım o kadar yani kaldı ki alet edavat köyde yaşıyorum ben

kaynanayla gezi

rüzgar üzüldüm gelirsin inşallah

bence önce kocanla konuş

Söylesem bidaha dışarı adım atırtmaz bana söylemem o nedenle..Birkere Trabzona gittik otobüsle nerdeyse dövüyodu benii Üstümü deiştirtti bana basma etek giydimm Gözlükler filan çıktı tülbent taktırttı Bide tesettürlüyüm rahat olsun diye uzun elbise gidim yani tunik diz kapagının baya altında bol. altınada pantolaon sandalet ..

burda ki carrefurda baştan sona gitmek 3 adım o kadar yani kaldı ki alet edavat köyde yaşıyorum ben

kaynanayla gezi

rüzgar üzüldüm gelirsin inşallah

Köydemii oralarda yokmu zıp zıpp? Artık köymü kaldı İstanbuldan daha gelişkin köylr valla..

ne işin vardı memleketimde

heee çarşaf giydirmediğine şükret

Köydemii oralarda yokmu zıp zıpp? Artık köymü kaldı İstanbuldan daha gelişkin köylr valla..

köy bizden gelişmiş hiç bişiy yok burada zıp zıp sadece bahar şenliklerinde kampüse gelir bir bebeler için benim boyum kadar lunaparkta var istanbulda bineyim dedim kocaman zıpzıpa alışık değil bünye ya hidroliğim boşaldı kas katı kaldım iki kişi kolunda getirdi beni eve kadar

mandalinamm kafamı faturalardan kaldıramıyomm qıı gel de bir el at yemek yetişmicek vallahi

ne işin vardı memleketimde

heee çarşaf giydirmediğine şükret

Sen Trabzonlumusun gıı bende Trabzonluyum benim memleket Araklılıyım kocam Akçaabatlı onun ailesi orda hersene gidiyoz..Bidaha ne minübüs ne otobüs yasak arabaya gidiyoz..İstiyo zaten en büyük arzusu çarşaff yada basma etek filan giyimemi istiyo

Kizlar ben cikiyorum az temizlik yapiyim yine gelirim gorusmek uzere optum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…