hatunlar ben çıkıyorumm biraz evi toplayımda zıpzıpa götürem şu veletlerii akşama burada olursanız görüşürüz.. hade öptüm hepicinizi erken gelebilirsem parktan uğrarım yine hayde herkeşcikler allaha emanet meleklerimizde ....
Canım inşallah sende sevdiğine kavuşursu inşallah parnakla gösterilen çok mutlu çiftlerden biride sen olursun inşallah..3 günlük dünya Rabbim inşallah 2 gününde bizi mutlu etsinn..
Kızlar arkadaşımın Kuran ı vardı gittim bende 4 tane kısmet çıkmış bana biri orda söylediii polismiş oğluuu 3 de arkadaşımı sıkıştırmışş kim o siyah elbiselii nereliii söylede tanıştıralım oglumuzla diye ..Kararsız kaldımm şimdi önce hangisiyle görüşsem acaba..
anammm gel kuzucum gel,hatta mutlaka bu taraflara da gelin görüşek
twooo yemekte ne var eleman
flocke nereye kayboldu
burcuda yok
hevuk bizde zıplayak gı
ruzgar nereye geliyon nerdesin
ben direk daldım konulara yabancıyım çaktırmayın
beynel ne yapıyon
Ben ablamı ziyarete gittiğim zaman birlikte çıkıyoduk zıplıyodum 10 da gece carrefurda varya çok eglenceli acayippp zplayak valla..Flocke kaynansını dışarı çıkarttı..Burcu yok bilmiyimm Rüzgar Fransa Pariste vatanına döniyi Türkiyeye
bence önce kocanla konuş
burda ki carrefurda baştan sona gitmek 3 adım o kadar yani kaldı ki alet edavat köyde yaşıyorum ben
kaynanayla gezi
rüzgar üzüldüm gelirsin inşallah
Söylesem bidaha dışarı adım atırtmaz bana söylemem o nedenle..Birkere Trabzona gittik otobüsle nerdeyse dövüyodu beniiÜstümü deiştirtti bana basma etek giydimm Gözlükler filan çıktı tülbent taktırttı Bide tesettürlüyüm rahat olsun diye uzun elbise gidim yani tunik diz kapagının baya altında bol. altınada pantolaon sandalet ..
Köydemii oralarda yokmu zıp zıpp? Artık köymü kaldı İstanbuldan daha gelişkin köylr valla..
ne işin vardı memleketimde
heee çarşaf giydirmediğine şükret
Kizlar ben cikiyorum az temizlik yapiyim yine gelirim gorusmek uzere optum sizi
mandalinamm kafamı faturalardan kaldıramıyomm qıı gel de bir el at yemek yetişmicek vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?