Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayırdır inş. ????fatura neyim mii acep?

deseydin ya şom ağzını bir daha açarsan seni de ben vururum

anemm korkma bu ev içindir başka nolcek kız yoksa sen bu işlerle uğraşırken seniz rezillik kıtabını mı gördüler ifade için çağrıyorlarr

yalı davası olmasın hani in çık yaptığın adliyede

adam evlenmezse sonu kotu kadın çıldırık bişey belli gözleri donudonuveriyo

hayırdır inş. ????fatura neyim mii acep?
yok yok ööle bişey değil,veraset faslıydı da abimin hayatta olduğunu kanıtlamam gerekiyordu,daha elime tek bi kağır bile geçmedi benim ifademi istiyo şincik...lan,yoksam benim hile filan mı kattığımı düşünüyo şincik?hak filan yemeye çalıştığımı yane???anam!ööleyse nası kanıtlicam ben kendimi şimdi?sıştım ben var ya!!!

hakimin yanında abinle 3 g den konusursun kimliğini felan gösterir korkma bişiy olmazzz

len bide masya oturdu langırttı diye bu kelimeyi ettiii tövbe tövbeee

kalemin sivri ucuyla .. batırararak kalk şurdan diyerek bir yandan gözlerini pörtleterek üstüne doğru yürümelisin

burcu eğer sen onu dinlediysen emin ol bu kadın artık sana kanka muhabbeti yapabilir seninle sohbet için gelip yanına oturur yani genelde böyle olur

hakimin yanında abinle 3 g den konusursun kimliğini felan gösterir korkma bişiy olmazzz
dua edin sadece burcum...gidiğim bi dolabıma bakiim ben...şööle kumaş pantolon filan giyim bari,belki görüntüme ok der de içeri tıkmaz beni...panik yaptım atağa da gelcek birazdan...

adam evlenmezse sonu kotu kadın çıldırık bişey belli gözleri donudonuveriyo

sende döndür gülüm

korkma flocke ya eksik evraktır ya hata yapmıştır tekrar yazacaktır falan filendır daha önce ifade vermediysen odur verdiysen yanlış yazmışlardır hata vardır

inşallah mandalinam inşallah...uzun zaman haber alamazsanız bilin ki mapustayım!

allahım bi günüm de aksyonsuz geçsin nolur ya...ben de diğer ev hanımları gibi dantel yapiim sabah kuşaklarını takip ediim kahve içmelere gidiim...bu ne ya...bu ne!

kıs tesbih sallıom tesbih sallıom dedin de duydu herhal seni allah korusun gari evinde salla tesbihini

Son düzenleme:

hımmmm ben anlamam o işlerden de Allah yardımcın olsun patron

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…