okudum da işin içinden çıkamadım be burcum...bi de tam aklımı veremedim kusura bakma...beni adliyeden çağırdılar,hakim beni görmek istiyomuş...:18:b.k mu yedim acep ne ettim?durduk yerde ne alaka?niye ifademi alcak ki bu benim şimdi?
anemm kadın basımın etini yidi hayır nası anlatıyo hiç tanımadığı birine bunu 2 kutu ilaç içmiş bide adamın uğruna kızı varmış kocaman yazık değmez dedim bana dediki bak sana kocan ilgi göstermiyosa aldatıyordur dedi lönk diye şok oldum
anemm korkma bu ev içindir başka nolcek kız yoksa sen bu işlerle uğraşırken seniz rezillik kıtabını mı gördüler ifade için çağrıyorlarrokudum da işin içinden çıkamadım be burcum...bi de tam aklımı veremedim kusura bakma...beni adliyeden çağırdılar,hakim beni görmek istiyomuş...:18:b.k mu yedim acep ne ettim?durduk yerde ne alaka?niye ifademi alcak ki bu benim şimdi?
len bide masya oturdu langırttı diye bu kelimeyi ettiii tövbe tövbeeedeseydin ya şom ağzını bir daha açarsan seni de ben vururum
okudum da işin içinden çıkamadım be burcum...bi de tam aklımı veremedim kusura bakma...beni adliyeden çağırdılar,hakim beni görmek istiyomuş...:18:b.k mu yedim acep ne ettim?durduk yerde ne alaka?niye ifademi alcak ki bu benim şimdi?
adam evlenmezse sonu kotu kadın çıldırık bişey belli gözleri donudonuveriyokendinide öldürsün yaw hapishaneyi işgal etmesin boşuna eli değmişken bir temizlikte yapsın
yenii işe başlayan biri burcuyla samimiyeti bile olmayan kocasının onu aldattığını öldürme planı yaptığını yaptığını özetle ama fos bence öldürcek olsa söylemez
yok yok ööle bişey değil,veraset faslıydı da abimin hayatta olduğunu kanıtlamam gerekiyordu,daha elime tek bi kağır bile geçmedi benim ifademi istiyo şincik...lan,yoksam benim hile filan mı kattığımı düşünüyo şincik?hak filan yemeye çalıştığımı yane???anam!ööleyse nası kanıtlicam ben kendimi şimdi?sıştım ben var ya!!!hayırdır inş. ????fatura neyim mii acep?
hakimin yanında abinle 3 g den konusursun kimliğini felan gösterir korkma bişiy olmazzzyok yok ööle bişey değil,veraset faslıydı da abimin hayatta olduğunu kanıtlamam gerekiyordu,daha elime tek bi kağır bile geçmedi benim ifademi istiyo şincik...lan,yoksam benim hile filan mı kattığımı düşünüyo şincik?hak filan yemeye çalıştığımı yane???anam!ööleyse nası kanıtlicam ben kendimi şimdi?sıştım ben var ya!!!
len bide masya oturdu langırttı diye bu kelimeyi ettiii tövbe tövbeee
dua edin sadece burcum...gidiğim bi dolabıma bakiim ben...şööle kumaş pantolon filan giyim bari,belki görüntüme ok der de içeri tıkmaz beni...panik yaptım atağa da gelcek birazdan...hakimin yanında abinle 3 g den konusursun kimliğini felan gösterir korkma bişiy olmazzz
adam evlenmezse sonu kotu kadın çıldırık bişey belli gözleri donudonuveriyo
yok yok ööle bişey değil,veraset faslıydı da abimin hayatta olduğunu kanıtlamam gerekiyordu,daha elime tek bi kağır bile geçmedi benim ifademi istiyo şincik...lan,yoksam benim hile filan mı kattığımı düşünüyo şincik?hak filan yemeye çalıştığımı yane???anam!ööleyse nası kanıtlicam ben kendimi şimdi?sıştım ben var ya!!!
inşallah mandalinam inşallah...uzun zaman haber alamazsanız bilin ki mapustayım!
inşallah mandalinam inşallah...uzun zaman haber alamazsanız bilin ki mapustayım!
sana temiz çamaşır sigara getiririz
sanırım başlamam gerek,hani gardiyandan nikotin bantı istersem döver beni herhal!sana temiz çamaşır sigara getiririz
ben onu da yanıma aliim,lazım olcek mapusta....çekim gücü bööle bişey işte...salla tespihi bul hapiste kendini!kıs tesbih sallıom tesbih sallıom dedin de allah korusun gari evinde salla tesbihini
flocekem bak seni araştırıp rezillik kitabını duymuş olabilirler diyommm görmüyonmu:18:allahım bi günüm de aksyonsuz geçsin nolur ya...ben de diğer ev hanımları gibi dantel yapiim sabah kuşaklarını takip ediim kahve içmelere gidiim...bu ne ya...bu ne!
yok yok ööle bişey değil,veraset faslıydı da abimin hayatta olduğunu kanıtlamam gerekiyordu,daha elime tek bi kağır bile geçmedi benim ifademi istiyo şincik...lan,yoksam benim hile filan mı kattığımı düşünüyo şincik?hak filan yemeye çalıştığımı yane???anam!ööleyse nası kanıtlicam ben kendimi şimdi?sıştım ben var ya!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?