Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım ama canını sıkmaman ve strese girmemen gerek bir dönem, eşinin de sana destek olacağına sana neden öyle davrandığını anlamadım acıkcası ama belli ki onunda sinirleri bozulmuş birbirinizi motive etmeniz gerekiyor çoçuklu veya değil siz bir aileesiniz birbirinize destek olmaya bakın acil tarafıdan bence bakın bunu yapmaya çalışırsanız daha iyi sonuçlar alamaya başalayacaksınız.

İyi düşünün iyi olsun..

Bizde arkadaşların olarak burda parti yapıp sevinelim...

okiş tatlım..

Canım moralim bozuk hep arıza çıkıyo heryerde oda gülerek aldı beni zaten destek eşimde çok sağolsun ama o benden daha çok üzülüyo resimler getiriyo eve gözleri dolu dolu hepp...Belli etmemeye çalışsada anlıyorumm gelirken ben hep negatiftim o olsun 2 tane çok kalitelidir Rabbim vercekse onlardanda olur takma kafana dedi hepp..İnanki insanın elinde değil üzlmemek elde degil mutlu olmaya çalışıyorum olmuyoo işte..

Olur yavrii Uiyim bari biraz takmamış olurumm Dua edin bana lütfenn bol bolll..

dualarım seninle bitanem dualarım seninle rabbim yar ve yardımcımız olsunn eşinin dediği gibi hiç belli olmaz o ikitane kalitelidir oluverir inş bebişlerin üzme canını canımm

hevukum üzülme vala ben de cok üzülüyorum sen böyle yapınca içim gidiyor rabbim inşallah en hayırlı zamanda veriri bebişini,senden çok ben sevincem oldugunda vala

dualarım seninle bitanem dualarım seninle rabbim yar ve yardımcımız olsunn eşinin dediği gibi hiç belli olmaz o ikitane kalitelidir oluverir inş bebişlerin üzme canını canımm

hevukum üzülme vala ben de cok üzülüyorum sen böyle yapınca içim gidiyor rabbim inşallah en hayırlı zamanda veriri bebişini,senden çok ben sevincem oldugunda vala

Kızlar böyle yazıyorsunuz ya beni okadar çok mutlu ediyorsunuzki anlatamam Güzel sözleri görünce hemen gözlerim doluyoo ablama haber verdimm o biliyo sadece inanırmısınız 2 kez arayıpta neoldu demedii ama ben onun en zor zamanlarında hep yanındaydımm çok feedakarlıklar yaptımm kan verdim eşimin bana hediye ettiği yüzügü ve kolyeyi 500 dl verdim aman ablam üzülmesin borçlarını ödesin bi çok şey AMA DÜŞMEZ KALMAZ BİR ALLAH.. BUNLAR CANIMI ÇOK YAKIYOO..

slm hatunlar nöruyonuz ;

hevuk-can sıkma canını sen hepsini allah rızası için yaptın rabbim zerre kadar yapılan şeyi görür heba etmez kimseyide takma......

bu arada flocke gelmedi mi hiç adliyeye gitti kayıp mı oldu yoksa patronumuz??:18:

hevukum Allahım yaptıgın ıyılıklerı ortada bırakmaz,en azından senin vicdanın rahat mı rahat,sen gerisini düşünüp de hiç üzme o güzel canını

öyle tabide işte insan vefasızlıklarına üzülüyo yani.. Flocke kesin saga sola gönderince arıza çıkarmıştır tutuklamışlardır onu bu gece gelmez yarın anlatır artık olanları

hevuk ben yazdığımda herkes kaybolmuş oluyor genellikle görünmez olduğumu düşünüyorum.
bebeklerimizden ne haber

bAZEN BENDE ÖYLE HİSSEDİYORUM ALTA BAKIYORUM İSMİM YAZIYO 2 TANE YUMURTAM OLMUŞ İŞTE CANIM ONA ÜZÜLDÜM AZ OLUŞMUŞ CUMA GÜNÜ TOPLANICAKLAR ARTIK NEZAMAN TRENSFER BİLEMİYORUM YA 3.GÜN YADA 5.GÜN..

Üzülmede ne kötü ama 6 kardeşim Annem Babam var ama hiç biri yok...

hevukum inşallah her sey daha güzel olcak senin için,seni çok seven ve hep arkanda olan bir eşin var anlattıgın kadarıyla. ailen de inşallah hatasını anlarlar kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…