Ümidim bu yönde..Gelirken eşim dükkana geçti bende züccaciyeye ugradımm eve gelirken bi baktım fare koşuyoo okadar komiktiki ıslanmış tüyleri diken diken olmuşş lan fareee gel yanıma diye koşuyorum peşinden konteynırın altına girdi tekmeledim konteynırı çıktı kovaladım biraz baktım bi kız var ellerinin arassına koymuş kafasını duruyoo fare gidince üstüme yürüdü napıyosun sen ya üstüme atlasaydı die oda senden korktu kaçtı zaten naapcak sana dedim dövcektim o sinirle eşim gelmiş yakaladı beni kolumdan sürükleyerek eve götürdü arkadaşlarıda kahkaha atıyolardı dışarda..Dışarı çıkmayı yasakladıı..Sinirlerim çok yıprandı dellendim ya ne zor süreçç kimsede bilmiyo tüp yaptırdıgımı kendi kendime boguşuyorumm
Hoşbulduk şekerim sen yoktunki SLMMMMMMMM
canım ama canını sıkmaman ve strese girmemen gerek bir dönem, eşinin de sana destek olacağına sana neden öyle davrandığını anlamadım acıkcası ama belli ki onunda sinirleri bozulmuş birbirinizi motive etmeniz gerekiyor çoçuklu veya değil siz bir aileesiniz birbirinize destek olmaya bakın acil tarafıdan bence bakın bunu yapmaya çalışırsanız daha iyi sonuçlar alamaya başalayacaksınız.
İyi düşünün iyi olsun..
Bizde arkadaşların olarak burda parti yapıp sevinelim...
okiş tatlım..
sağol şekerim bu arada sıkma canını bee
Olur yavriiUiyim bari biraz takmamış olurumm Dua edin bana lütfenn bol bolll..
dualarım seninle bitanem dualarım seninle rabbim yar ve yardımcımız olsunn eşinin dediği gibi hiç belli olmaz o ikitane kalitelidir oluverir inş bebişlerin üzme canını canımm
hevukum üzülmevala ben de cok üzülüyorum sen böyle yapınca içim gidiyor rabbim inşallah en hayırlı zamanda veriri bebişini,senden çok ben sevincem oldugunda vala
Kızlar böyle yazıyorsunuz ya beni okadar çok mutlu ediyorsunuzki anlatamam Güzel sözleri görünce hemen gözlerim doluyoo ablama haber verdimm o biliyo sadece inanırmısınız 2 kez arayıpta neoldu demedii ama ben onun en zor zamanlarında hep yanındaydımm çok feedakarlıklar yaptımm kan verdim eşimin bana hediye ettiği yüzügü ve kolyeyi 500 dl verdim aman ablam üzülmesin borçlarını ödesin bi çok şey AMA DÜŞMEZ KALMAZ BİR ALLAH.. BUNLAR CANIMI ÇOK YAKIYOO..
Kızlar böyle yazıyorsunuz ya beni okadar çok mutlu ediyorsunuzki anlatamam Güzel sözleri görünce hemen gözlerim doluyoo ablama haber verdimm o biliyo sadece inanırmısınız 2 kez arayıpta neoldu demedii ama ben onun en zor zamanlarında hep yanındaydımm çok feedakarlıklar yaptımm kan verdim eşimin bana hediye ettiği yüzügü ve kolyeyi 500 dl verdim aman ablam üzülmesin borçlarını ödesin bi çok şey AMA DÜŞMEZ KALMAZ BİR ALLAH.. BUNLAR CANIMI ÇOK YAKIYOO..
slm hatunlar nöruyonuz ;
hevuk-can sıkma canını sen hepsini allah rızası için yaptın rabbim zerre kadar yapılan şeyi görür heba etmez kimseyide takma......
Bu arada flocke gelmedi mi hiç adliyeye gitti kayıp mı oldu yoksa patronumuz??:18:
ayyy benim arkadasımın annesi patlıcanlı yapıyodu enfesss oluyodu böle acılı felanncanım gözleme çekiyi yaa patatesli acılı ımmm
hevuk ben yazdığımda herkes kaybolmuş oluyor genellikle görünmez olduğumu düşünüyorum.
bebeklerimizden ne haber
canım benim sıkma canını herkes hak ettiğini elbet bulur uzulme sennöyle tabide işte insan vefasızlıklarına üzülüyo yani.. Flocke kesin saga sola gönderince arıza çıkarmıştır tutuklamışlardır onu bu gece gelmez yarın anlatır artık olanları
anamm burcum ben hiç patlıcanlı yemedimayyy benim arkadasımın annesi patlıcanlı yapıyodu enfesss oluyodu böle acılı felann
canım benim sıkma canını herkes hak ettiğini elbet bulur uzulme senn
Üzülmede ne kötü ama 6 kardeşim Annem Babam var ama hiç biri yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?