of course you as the boss
ben köşedeki lahmacuncudan 30 tane yaptırdıydım,yetme mi?acıklı konusmayı sen yapp gari yanlınız yanına alman pastası alll ben cok severim onu yolda yiye yiye gidek twoche yumurta haşladınmı? mandalina börek yaptın mı?bende kuru köfte ve pates hazırlladım
kıs orda it balıkları yok mu? it balığı olmayan bi yer seçin...dubaiye gidelim nolurrrrrrrrrrr
olu oluuu bende bir file cücük soğan aldım yanıma yolda yımrığı koyarda yirik diyeee hey tuğce matarama su koy gariiiiben köşedeki lahmacuncudan 30 tane yaptırdıydım,yetme mi?
ben köşedeki lahmacuncudan 30 tane yaptırdıydım,yetme mi?
kıs orda it balıkları yok mu? it balığı olmayan bi yer seçin...
oohhhh godd sana şükürler olsun yanımıza bir kayseriliyi almakla ne akıllıklık ettik dimi flockeee emme kuru fasulyede alakWhat do you say girl no enoughben de 10kilo bastırma 25 kiloda uscuk getiriyom yiyek yiyek kokak
oohhhh godd sana şükürler olsun yanımıza bir kayseriliyi almakla ne akıllıklık ettik dimi flockeee emme kuru fasulyede alak
yol masraflarını acun ağbeyyy cekecekkkamma yol masrafımı neyim siz çekersiniz masajım saunam falan sizden
buarada madagaskara da gidebiliriz hep merak etmişimdir
american bayraklı bikinimi nasıl unuturum bushun resmi olan bir mayo bile aldımbikinilerinizi,mayolarınızı unutmadınız değil mi kızlarrrr
adaya trenle mi gidiyos burcum?hadeeee tren gelir hoş gelir leyy leyy lümülümü leyyy odaları boş gelirrr lümü lümü güzel gel bizeee
yaşasın flocke,yaşasın özgürlükkyurdumuzun dört bir yanını emperyalist güçler ele geçirmişti...erlerimiz yarı aç yarı tok,ayaklarında postal bile yokken uyumadan dinlenmeden düşmanlara karşı savaştılar...halkımız perişan ve bitmişti...biz bu ülkeyi böyle şartlar altında geri aldık,böyle özgürleştik ve düşmanlarımızın hepsini bu şartlar altında kovduk...bayrağımız ilelebet engin semalarda dalgalanacaktır arkadaşlar...şimdi ülkemizi sörvayvır nedeniyle terk ediyos,sizler,geriye kalanlar,ülkeme ii bakın.döndüğümde burda tek bir yabancı dahi görmiim,buna turist dahil,yakarım hepinizi!ezine peynirinden kayseri pastırmasına kadar sahip çıkın.su uyur düşman uyumaz.bi uyukladık yunan baklavamızı çaldı,tekrarlanmasın bu....hadiin arkadaşlar gazaamız mübarek olsun!
ooffff offff offfff ne konuşma yawwwyurdumuzun dört bir yanını emperyalist güçler ele geçirmişti...erlerimiz yarı aç yarı tok,ayaklarında postal bile yokken uyumadan dinlenmeden düşmanlara karşı savaştılar...halkımız perişan ve bitmişti...biz bu ülkeyi böyle şartlar altında geri aldık,böyle özgürleştik ve düşmanlarımızın hepsini bu şartlar altında kovduk...bayrağımız ilelebet engin semalarda dalgalanacaktır arkadaşlar...şimdi ülkemizi sörvayvır nedeniyle terk ediyos,sizler,geriye kalanlar,ülkeme ii bakın.döndüğümde burda tek bir yabancı dahi görmiim,buna turist dahil,yakarım hepinizi!ezine peynirinden kayseri pastırmasına kadar sahip çıkın.su uyur düşman uyumaz.bi uyukladık yunan baklavamızı çaldı,tekrarlanmasın bu....hadiin arkadaşlar gazaamız mübarek olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?