Ölümüne Geyik Topiği :-))

acıklı konusmayı sen yapp gari yanlınız yanına alman pastası alll ben cok severim onu yolda yiye yiye gidek twoche yumurta haşladınmı? mandalina börek yaptın mı?bende kuru köfte ve pates hazırlladım
ben köşedeki lahmacuncudan 30 tane yaptırdıydım,yetme mi?

ohhh kızlar süpersinizz, yanımız un falan neyin alalım da odun ateşinde gözleme de yaparık

oohhhh godd sana şükürler olsun yanımıza bir kayseriliyi almakla ne akıllıklık ettik dimi flockeee emme kuru fasulyede alak

amma yol masrafımı neyim siz çekersiniz masajım saunam falan sizden
buarada madagaskara da gidebiliriz hep merak etmişimdir

yurdumuzun dört bir yanını emperyalist güçler ele geçirmişti...erlerimiz yarı aç yarı tok,ayaklarında postal bile yokken uyumadan dinlenmeden düşmanlara karşı savaştılar...halkımız perişan ve bitmişti...biz bu ülkeyi böyle şartlar altında geri aldık,böyle özgürleştik ve düşmanlarımızın hepsini bu şartlar altında kovduk...bayrağımız ilelebet engin semalarda dalgalanacaktır arkadaşlar...şimdi ülkemizi sörvayvır nedeniyle terk ediyos,sizler,geriye kalanlar,ülkeme ii bakın.döndüğümde burda tek bir yabancı dahi görmiim,buna turist dahil,yakarım hepinizi!ezine peynirinden kayseri pastırmasına kadar sahip çıkın.su uyur düşman uyumaz.bi uyukladık yunan baklavamızı çaldı,tekrarlanmasın bu....hadiin arkadaşlar gazaamız mübarek olsun!

yaşasın flocke,yaşasın özgürlükk

ooffff offff offfff ne konuşma yawww

bitliste beş minare beri gel oğlan beri gellllll

günaydın hatunlar nörüyonuz nerelere gidiyonuz bakemmm,

ben de gelim miiii????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…