enem burcu ne ettin?!ben geri geri koşuyom,geminizi uğrliim ben.ülkeye ben bakarım siz gidin!
bana cam kenarından bi yer ayırın...burcu sen tutuveğ bayrağı al bakemyaaa ne sandın oda böle biriniistiyo zatııı vermem seni ona en iyisimi sende bizimlen gellll
kıs nihat var nihat! çocuklar bu travmayı ömrü billah atlatamazlar.bence gelmesinlerrr orada nolcemiz belli değill korkarlar yengec va böcük varr olmaz gelmesinler sefil olurlar
bence gelmesinlerrr orada nolcemiz belli değill korkarlar yengec va böcük varr olmaz gelmesinler sefil olurlar
bayaragığ helikopterin tepesine dikelim inerken alırıkkk:86:bana cam kenarından bi yer ayırın...burcu sen tutuveğ bayrağı al bakem
sörvayvırcı olces geliyon mu eren-can?
evet ebn bi ara kaynanayı dusundum nihatla baş eder diye ama çocuğun geleceğini tehlikeye atmyak şimdi:98:kıs nihat var nihat! çocuklar bu travmayı ömrü billah atlatamazlar.
kuru köfteler kimde?tememmmmmmm hadin gari limuzin geldi tern garına gidek
ben bir kere bu konu üzerinde konuşmuştum bir arkadaşlar(arkadaş dediğim bende 10 yaş büyük oluyo)Odtü matematik bölüm 2. idi. ama çok farklı (dengesiz denilebilecek) bir adamdı.oturuyordu kızlar işte diyette kalori hesabı falan yaptıklarında hemencecik tüm herşeyi hesaplayıp söylüyordu.dedim siz neden böyle konuşuyorsunuz diye. bu bir ayrıcalık biz daha üst sınıftan sayılıyoruz size göre vs.. diye devam etti. gerçi bu kadar açık sözlü olması sinirimi bozmuştu o ayrı birşey. iyi bir yerden mezun olmaları bizden daha üstün olduğunuz anlamına gelmiyor diyebilmiştim sadece...
sinkov ve raid aldım ben,korkma gari.Börtü böcekten korkarım ben ama , buradaki insanlardan iyidir zannımca :44:
evet okadar alışıcanki yemeyi bile düşünecen o böcüklerii hade bakalım arkamızdan biri su döksünnBörtü böcekten korkarım ben ama , buradaki insanlardan iyidir zannımca :44:
bende bol bol nihatkov aldım yanımaaasinkov ve raid aldım ben,korkma gari.
çözün kemerleri ben koşarak gitcem ulen...!gaza geldim gene!evet okadar alışıcanki yemeyi bile düşünecen o böcüklerii hade bakalım arkamızdan biri su döksünn
gidiyoz gariiiiii
ceddin deden, neslin baban
hep kahraman turk milleti
ordularin, pekcok zaman
vermistiler dunyaya san.
turk milleti, turk milleti
ask ile sev milliyeti
kahret vatan dusmanini
ceksin o mel'un zilleti
Eki Görüntüle 175787 Eki Görüntüle 175787 iştee yeni evimiz burası canlarımm
akrep şansını denedi...Ya şu nihatı böcekler soksun.Uyuşsun kalsın öööyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?