- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
american bayraklı bikinimi nasıl unuturum bushun resmi olan bir mayo bile aldım
yurdumuzun dört bir yanını emperyalist güçler ele geçirmişti...erlerimiz yarı aç yarı tok,ayaklarında postal bile yokken uyumadan dinlenmeden düşmanlara karşı savaştılar...halkımız perişan ve bitmişti...biz bu ülkeyi böyle şartlar altında geri aldık,böyle özgürleştik ve düşmanlarımızın hepsini bu şartlar altında kovduk...bayrağımız ilelebet engin semalarda dalgalanacaktır arkadaşlar...şimdi ülkemizi sörvayvır nedeniyle terk ediyos,sizler,geriye kalanlar,ülkeme ii bakın.döndüğümde burda tek bir yabancı dahi görmiim,buna turist dahil,yakarım hepinizi!ezine peynirinden kayseri pastırmasına kadar sahip çıkın.su uyur düşman uyumaz.bi uyukladık yunan baklavamızı çaldı,tekrarlanmasın bu....hadiin arkadaşlar gazaamız mübarek olsun!
yolun yarısı trenlen yarısını atlan yarısını otobillen yarısını yuzerek yarısını koşarakk en sonunda acun ağabeyim helikopternen karşılayacak bizi ünlüler gönüllüler ve reziller olacazzzadaya trenle mi gidiyos burcum?
günaydın hatunlar nörüyonuznerelere gidiyonuz bakemmm,
ben de gelim miiii????
gaza geldim,elimde bayrakla ben adaya koşarak gitcem,siz gemiyle arkamdan gelin...yaşasın flocke,yaşasın özgürlükk
yolun yarısı trenlen yarısını atlan yarısını otobillen yarısını yuzerek yarısını koşarakk en sonunda acun ağabeyim helikopternen karşılayacak bizi ünlüler gönüllüler ve reziller olacazzz
hade kebelek sende yayına erzağını all böcüklerini emanet ettt gidiyoz artıkınngünaydın hatunlar nörüyonuznerelere gidiyonuz bakemmm,
ben de gelim miiii????
gaza geldim,elimde bayrakla ben adaya koşarak gitcem,siz gemiyle arkamdan gelin...
bu yolculuktan sonna bizden nası bi performans beklenir ki?hepimiz mandalinam gibi uyuruz artıkın...yolun yarısı trenlen yarısını atlan yarısını otobillen yarısını yuzerek yarısını koşarakk en sonunda acun ağabeyim helikopternen karşılayacak bizi ünlüler gönüllüler ve reziller olacazzz
dişi nihatım benimmmm yalnız bu hareket sonrasında nıhat sana aşık olur bak karışmamgaza geldim,elimde bayrakla ben adaya koşarak gitcem,siz gemiyle arkamdan gelin...
gaza geldim,elimde bayrakla ben adaya koşarak gitcem,siz gemiyle arkamdan gelin...
alamancı sandaletlerimle koşacam tuğçe,tutmayın beni!naptınn flockemm,kıtalar arası mı yüzcen:44:
it balıkları vardır şimdi...ben koşiim daha iiyüzsen daha ii olmamı suyun üstünden
enem burcu ne ettin?!ben geri geri koşuyom,geminizi uğrliim ben.ülkeye ben bakarım siz gidin!dişi nihatım benimmmm yalnız bu hareket sonrasında nıhat sana aşık olur bak karışmam
it balıkları vardır şimdi...ben koşiim daha ii
kıs orda nihat var...çocuk ona baka baka onu örnek filan alır.sürekli ağlamaya başlar başının etini yer..benim çantam hazır buarada kuzucukları kime bırakıyos ben şahsen getirmek istiyom izin var mı?
enem burcu ne ettin?!ben geri geri koşuyom,geminizi uğrliim ben.ülkeye ben bakarım siz gidin!
yaaa ne sandın oda böle biriniistiyo zatııı vermem seni ona en iyisimi sende bizimlen gellllenem burcu ne ettin?!ben geri geri koşuyom,geminizi uğrliim ben.ülkeye ben bakarım siz gidin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?