gız köfteyi ben yoğuruyom yaa sen uyuyup durun muuuSorma sorma..
üüfff kokudan geçilmez artıkın adaya acun gelmeye yemin ediyomuşşş...
ahhh ahh burcum sorma köfte yuğurmaktan kollarım koptu..
al benim paketten yak bidene yamak hade bendensinn
getir yamak getirrr sen de olmasannnohhh burcumm kaçak çay demledim sğigarayla içek bir bardak
hade kurumasınnn gelin yiyek gızlrda gelince yesinnnn anneemmm lavaşlar hazır mı
getir yamak getirrr sen de olmasannn
hadeee yiyekte accıkk camdan ayaklarımızı çıkarıp kestirekkkkk yellene yellene giderizzzzyettim lavaslarr gelddiiihadi yiyin garii
hadeee yiyekte accıkk camdan ayaklarımızı çıkarıp kestirekkkkk yellene yellene giderizzzz
gız köfteyi ben yoğuruyom yaa sen uyuyup durun muuu
flockem hayalimizi untma çift şeritlı yol yapacaz trendeee................
sen gel kuzucum o zaman bırak başkanın kalsın orda adaya gidiyorum yokum artık burada de
kelebkkk lavaşları yapmış mı kiii baktınız mııııı
kafasına buradaki gibi vuriyim mi?
vur vur beynelminelim ohharkadaşlar bugün bilhassa yemeğe çıktım hemde bir saatten fazla yerime gelmedim ohhhhhh
hosgelmişler o zaman kelebeğimmyettim burcum lavaşlarda ayranlarda hazırrr hade yiyek gariii....
bu arada bende içebilirim artıkın ayran popuma bez koydummmduydu herhal benim kırmızılar seni 2 gün öncesinden çıkıp geldiiii ben rahat rahat yolculuk yapem die....
olsun napak adada ped yok yanına yedek alaydınn yada flocke nin el yapımı pedleri var osana yapıverir yapraklardanyettim burcum lavaşlarda ayranlarda hazırrr hade yiyek gariii....
bu arada bende içebilirim artıkın ayran popuma bez koydummmduydu herhal benim kırmızılar seni 2 gün öncesinden çıkıp geldiiii ben rahat rahat yolculuk yapem die....
vur vur beynelminelim ohh
hosgelmişler o zaman kelebeğimmiyi etmişinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?