acısı bol olsun burcuuuuuu bende marulları yıkayım
ohhhh acısı bol olsun burcum
çok acılı olmasın beaaa yiyemeyenler olabilir.. hemoroit felnnn sıkıntı olur ada daa yaww
daha trendeyiz namdalinam çiğ köfte yapıok gel bir el at sende
siz yoğurun ben kalite kontrol aşamasında görev almak istiyorum
temeam yaoğuracam icene zatiiiiii nemrudun gızıı yandırdın bizi çaktı sillesini felek misali mevlam gör biziiben gidiyom ayranı yapmaya 1 saat sonram gelirim gene ben gelene kadar bitirmeyin çiğ köfteleri bakk zati anca 1 saat yoğurman lazım ki güsel ossun dimi hade bakem 1-2-3 başla .......
vagona fırlatıcaz tuuçeemmmohhh direk midemde kontol edıyım dıosun yaniben de ilk duvara fırlatmak istiyorum sonra mideme indirmek istiyorum
temeam yaoğuracam icene zatiiiiii nemrudun gızıı yandırdın bizi çaktı sillesini felek misali mevlam gör bizii
ocağım söndü nasıı beladır bırakıp gittii bune devrandırr dunya gözüyle kerbeladır ..........
anemmm ada da bide hemoroidlen uğaraşmıyak bu gidişle cır cır olacagımız kesinnnçok acılı olmasın beaaa yiyemeyenler olabilir.. hemoroit felnnn sıkıntı olur ada daa yaww
vagona fırlatıcaz tuuçeemmm
gel ozman yamacıma mandalinaaaaaasiz yoğurun ben kalite kontrol aşamasında görev almak istiyorum
buraya da getirrrr gızzzz kayserili bak bi kaşığıma 40 tane sığacak ona göreeeebende akşama natı açmıya gidiyom karnınızı çiğ köfteynen doyurmayın haaaa hadi burcum bileğine kuvvet
swedyy alşurdan eccük götür kaptana kokmuştur acıyı yisin bizi tez götürsünnn
kızzz su gibibii ne oturup durunnn gel sende su cigaramı tazele bakıyıllll ağzımın kenarında söndü gitttiii
götür yisin biyeri şişecek sonraaaayallah şöfer yallah apar biziiiivir baam götürüm hemen
suyumm ada mahvolcek bizim yüzümüzden
üüfff kokudan geçilmez artıkın adaya acun gelmeye yemin ediyomuşşş...anemmm ada da bide hemoroidlen uğaraşmıyak bu gidişle cır cır olacagımız kesinnn
ahhh ahh burcum sorma köfte yuğurmaktan kollarım koptu..kızzz su gibibii ne oturup durunnn gel sende su cigaramı tazele bakıyıllll ağzımın kenarında söndü gitttiii
al benim paketten yak bidene yamak hade bendensinnanammm çiğ köfte,mantı,ayran,sigara hepsini istiommmmmmm:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?