cok begendm bıtanecim
bir ara benimkide öyleydi sonra ne olduysaAllah'a şükür ağrı kesicilere kadar düştü
geçmiş olsun kuzucum bir dolorex al iyi geliyor:94:
Majezik içtim üzerine dolorex fazla olmaz mı ??
öyle içtim walla hatta baktım hafif ağrı var yemeğe gitmeden aç aç içtim valla ama fayda yok malesef..Keşkem ağrın başlamadan önce içsen ..
ben öyle yapıyorum .. hissettiysem adet olacağımı hemen atıyorum. ağrı mağrı oluyor ..çok şükür geçti benim:84: :84:
bende bir de az önc sana yazdığım mesaşda kuşum yazacağıma başka bişi yazmışım kusura bakma:93:
ahh benim ki ne zaman öyle olacak bi ara ağrı kesici bile almıyordum ama bu aralar yok oda fayda etmez oldu..
sakın içme üst üste nemelazım bişe mişe olur?
öyle içtim walla hatta baktım hafif ağrı var yemeğe gitmeden aç aç içtim valla ama fayda yok malesef..:84: :84:
iyi sevindim :)ben görmedim vala beynelminelim:44:
anamm sen de nezle mi oldun canım
bence çok anlamlı..Gel oğlum kalk bakalım tahtaya, sana bir sorum var.
-Buyurun, sorun öğretmenim
- Canlılar kaça ayrılır?
......
- Dörde ayrılır öğretmenim..
- Bana yanlış gibi geldi ama say bakalım
- Bitkiler, Hayvanlar, İnsanlar, Çocuklar
- Çocuklarda insan değil mi oğlum?
- Haklısınız, o zaman canlılar üçe ayrılır öğretmenim
- Peki, şimdi yeniden say bakalım
- Bitkiler, Hayvanlar ve Çocuklar
- Oğlum insanlara ne oldu?
- Kalplerinde sevgiyi yeşertip düşünebilenler hep çocuk kaldılar, diğerleri de hayvanlaştılar öğretmenim!
Gel oğlum kalk bakalım tahtaya, sana bir sorum var.
-Buyurun, sorun öğretmenim
- Canlılar kaça ayrılır?
......
- Dörde ayrılır öğretmenim..
- Bana yanlış gibi geldi ama say bakalım
- Bitkiler, Hayvanlar, İnsanlar, Çocuklar
- Çocuklarda insan değil mi oğlum?
- Haklısınız, o zaman canlılar üçe ayrılır öğretmenim
- Peki, şimdi yeniden say bakalım
- Bitkiler, Hayvanlar ve Çocuklar
- Oğlum insanlara ne oldu?
- Kalplerinde sevgiyi yeşertip düşünebilenler hep çocuk kaldılar, diğerleri de hayvanlaştılar öğretmenim!
evet tren yolcuğumuz burada sona ermiştir bundan kalan yolumuzu atlarla devam edecez reglı olanalar 10 dk çay ve ihtiyaç molasında bezlerini çokca bağlasınlar twoche cigaralarla çayları kap gariii biraz soluklanalımm
yauf bugün bende bir tuhaflık var klavyeye bakmadan yazmaya çalıştığımda abuk sabuk şeyler çıkıyor ortayabende bir de az önce sana yazdığım mesajda kuşum yazacağıma başka bişi yazmışım kusura bakma:93:
bencde burcumm bir çay sigara molası verek
ahh benim ki ne zaman öyle olacak bi ara ağrı kesici bile almıyordum ama bu aralar yok oda fayda etmez oldu..
öyle içtim walla hatta baktım hafif ağrı var yemeğe gitmeden aç aç içtim valla ama fayda yok malesef..:84: :84:
Canım bende az çekmiyorum bu adet sancısından türk kahvesi iyi geliyomuşş bide ayaklarını çok sıcak tut sar sarmala..
havuk ilk andan beri benimki iğnelerle zar zor geçerdi son iki aydır rahatım hamd olsun. ağrım var ama ağrı kesici yetiyor.ahh benim ki ne zaman öyle olacak bi ara ağrı kesici bile almıyordum ama bu aralar yok oda fayda etmez oldu..
Canım bende az çekmiyorum bu adet sancısından türk kahvesi iyi geliyomuşş bide ayaklarını çok sıcak tut sar sarmala..
buyur şekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?