- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
normalde benim telefonlarım sınırsız. bir yeri arıyorum bakıyorum karşı taraf delirmiş küt teli kapatıyorum. arıyor teli suratıma kapadınız. hayır diyom benimki 3 dakikalık
o türlüsü banada geliyor.
canım bide bu türlüsü var
-alo
-efendim
-kimle görüşüyorum yetkili biri dediler siz misiniz o
- kimi aramıştınız
-ya bizim burda tünel yapıyorlardı
-evet
-binamızda çatlaklar oluştu.
- kazı çalışmasından dolayı mı?
-yok öncesinde de vardı?
-??????
- canım sıkıldı
- biz yardımcı olamıyoruz malesef
-ama kocamla aramı bozdunuz
-anlamadım
-gece yatamıyoruz
-yuhh
-neyse bu konuları anlatmim
-???????
- kadir taçbaşa söyleyin metro istiyorum buraya
-resmi dilekçe yazın
-olmaz sana ulaşıncaya kadar 5 telefon aradım o ona aktardı o ona
-???????
aklıma bir tane daha geldi
bir gün beni odada yanlız bırakıp göreve gittiler yanlız kaldım sıkıntıdan patlıyorum oyunlarda kesmiyor insan arıyorum birinin işi düşsede gelse bir ses duysam diye dua ederken zırrrr telefon
arayan bayan uuu bende dua ediyorum zaten konuşcak birini bulayım diye bayanda pek bi konuşkan telekomda çalışıyormuş telefon beleş saat tuttum kulağım kızardı ağır dı duymaz oldum fazla dua etmişim yada dua ederken bir şeyi eksik söylemişim sanırım neyse efendim bayanın tüp bebekleri var ikiz nasıl yaptırdığını ne aşamalardan geçtiğini eşiyle tartışmalarını bayanın bana tavsiyelerini kayınpederini eşinin bir fabrika müdürü olduğunu iş arkadaşlarıyla olan sıkıntılarını falan çoğu anlattığını hatırlamıyorum çünkü kulağım ağırınca masanın üstüne bıraktım avizeyi tam üç bucuk saat hiç tanımadığım bayanla kanka oldum Allahtan bir daha aramadı
sende benim gibi aldırma su yoksam burda bişi var görünmez gibiyim gibi geliyo banahatta bir iki kere dediydimdi.
Kusuyorum bakkk..
biz burda neciliğiz yaaaaa
suyum sen de yooksun ama senı görmüyorum ki ben :44:, bişi yazıom sen de cwp vermiyon,sevmiyonuz mu beni
normalde benim telefonlarım sınırsız. bir yeri arıyorum bakıyorum karşı taraf delirmiş küt teli kapatıyorum. arıyor teli suratıma kapadınız. hayır diyom benimki 3 dakikalık
o türlüsü banada geliyor.
anamm iyi de mandalinam niye aramıs senı
alayına bağlaaa rahatlarsınne oldu trendenmi
ahha aaahaaa küsüyorum yazacağıma kusuyorum yazmışım ağrodan kafan ambele oldu..
kim sevmiyor hıııı
tamam anlaşalım beni çokkkk seviyorum sende beni okiş.. anlaştık
bende aynı numarayı yapıyorumama benden hızlı davranan vatandaşım hemen küfüre başlıyor
mandalina01 kullanıcısından alıntı
aklıma bir tane daha geldi
bir gün beni odada yanlız bırakıp göreve gittiler yanlız kaldım sıkıntıdan patlıyorum oyunlarda kesmiyor insan arıyorum birinin işi düşsede gelse bir ses duysam diye dua ederken zırrrr telefon
arayan bayan uuu bende dua ediyorum zaten konuşcak birini bulayım diye bayanda pek bi konuşkan telekomda çalışıyormuş telefon beleş saat tuttum kulağım kızardı ağır dı duymaz oldum fazla dua etmişim yada dua ederken bir şeyi eksik söylemişim sanırım neyse efendim bayanın tüp bebekleri var ikiz nasıl yaptırdığını ne aşamalardan geçtiğini eşiyle tartışmalarını bayanın bana tavsiyelerini kayınpederini eşinin bir fabrika müdürü olduğunu iş arkadaşlarıyla olan sıkıntılarını falan çoğu anlattığını hatırlamıyorum çünkü kulağım ağırınca masanın üstüne bıraktım avizeyi tam üç bucuk saat hiç tanımadığım bayanla kanka oldum Allahtan bir daha aramadı
O ne yaaa bi tür işkence modeli mi..
bazen tahammül sınırın kalmıyor canımçok fenasın beynelminelim
canın sıkılıyor herhalde:124::124::124::122::122::118::118::118:
bazen tahammül sınırın kalmıyor canım
canın sıkılıyor herhalde
mandalin biri bana annen baban ölür inşallah ambulansın yolda kalır demişti. neymiş yapılan kavşak çalışması yanlışmış.alışıyoruz bir müddet sonra sıkma canını
kızlar ben kaçıyorum görüşürüzzzz
ooo bunlara işkence dersen incileri döksek ortaya kim bilir ne dersin
görüşürüz canım iyi akşamlar..kızlar ben kaçıyorum görüşürüzzzz
bazen tahammül sınırın kalmıyor canım
canın sıkılıyor herhalde
mandalin biri bana annen baban ölür inşallah ambulansın yolda kalır demişti. neymiş yapılan kavşak çalışması yanlışmış.alışıyoruz bir müddet sonra sıkma canını
hiii hiiihiiibu gün herşey diyebilirim kafam bi dünyaaaa
görüşürüz canım iyi akşamlar..
Mandalina sen devlette misin?
senın ne sucun varmıs canım. bazen insanlarımız bir tuhaf oluyor vala
gel öpeyimde geçsin kuzum
ahh canım benimm çok saol...
evet canım bak sende vergi ver vermezsen vergi kaçırıırsan ben maaş alamam heee
ahaaa haa banane bananee...
beynelin suçu yok canım çoğu vatandaş bizi malı hizmetlisi gibi görür
ohhh ohhh devvlet çalışmak ne güzel görüyon mu??saat haydeee.. mandalinayı kim tutar...iyi akşamlar hoşçakalın kızlar mesai bitti ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?