Ölümüne Geyik Topiği :-))

aklıma bir tane daha geldi

bir gün beni odada yanlız bırakıp göreve gittiler yanlız kaldım sıkıntıdan patlıyorum oyunlarda kesmiyor insan arıyorum birinin işi düşsede gelse bir ses duysam diye dua ederken zırrrr telefon
arayan bayan uuu bende dua ediyorum zaten konuşcak birini bulayım diye bayanda pek bi konuşkan telekomda çalışıyormuş telefon beleş saat tuttum kulağım kızardı ağır dı duymaz oldum fazla dua etmişim yada dua ederken bir şeyi eksik söylemişim sanırım neyse efendim bayanın tüp bebekleri var ikiz nasıl yaptırdığını ne aşamalardan geçtiğini eşiyle tartışmalarını bayanın bana tavsiyelerini kayınpederini eşinin bir fabrika müdürü olduğunu iş arkadaşlarıyla olan sıkıntılarını falan çoğu anlattığını hatırlamıyorum çünkü kulağım ağırınca masanın üstüne bıraktım avizeyi tam üç bucuk saat hiç tanımadığım bayanla kanka oldum Allahtan bir daha aramadı

anamm iyi de mandalinam niye aramıs senı

Kusuyorum bakkk..
biz burda neciliğiz yaaaaa

ne oldu trendenmi

suyum sen de yooksun ama senı görmüyorum ki ben :44:, bişi yazıom sen de cwp vermiyon,sevmiyonuz mu beni

kim sevmiyor hıııı

bende aynı numarayı yapıyorum ama benden hızlı davranan vatandaşım hemen küfüre başlıyor

mandalina01 kullanıcısından alıntı
aklıma bir tane daha geldi

bir gün beni odada yanlız bırakıp göreve gittiler yanlız kaldım sıkıntıdan patlıyorum oyunlarda kesmiyor insan arıyorum birinin işi düşsede gelse bir ses duysam diye dua ederken zırrrr telefon
arayan bayan uuu bende dua ediyorum zaten konuşcak birini bulayım diye bayanda pek bi konuşkan telekomda çalışıyormuş telefon beleş saat tuttum kulağım kızardı ağır dı duymaz oldum fazla dua etmişim yada dua ederken bir şeyi eksik söylemişim sanırım neyse efendim bayanın tüp bebekleri var ikiz nasıl yaptırdığını ne aşamalardan geçtiğini eşiyle tartışmalarını bayanın bana tavsiyelerini kayınpederini eşinin bir fabrika müdürü olduğunu iş arkadaşlarıyla olan sıkıntılarını falan çoğu anlattığını hatırlamıyorum çünkü kulağım ağırınca masanın üstüne bıraktım avizeyi tam üç bucuk saat hiç tanımadığım bayanla kanka oldum Allahtan bir daha aramadı

O ne yaaa bi tür işkence modeli mi..

alayına bağlaaa rahatlarsın

ooo bunlara işkence dersen incileri döksek ortaya kim bilir ne dersin

yok canım canımı sıkmıyorum 7 yılı bitircem yakında alıştım hele şu vergilerimle maaş alıyorsun cümlesine herkesin dilinde bu vay be

kızlar ben kaçıyorum görüşürüzzzz

hoşçakal

senın ne sucun varmıs canım. bazen insanlarımız bir tuhaf oluyor vala

hiii hiiihiiibu gün herşey diyebilirim kafam bi dünyaaaa

görüşürüz canım iyi akşamlar..

gel öpeyimde geçsin kuzum

Mandalina sen devlette misin?

evet canım bak sende vergi ver vermezsen vergi kaçırıırsan ben maaş alamam heee

senın ne sucun varmıs canım. bazen insanlarımız bir tuhaf oluyor vala

beynelin suçu yok canım çoğu vatandaş bizi malı hizmetlisi gibi görür

iyi akşamlar hoşçakalın kızlar mesai bitti ben kaçar
ohhh ohhh devvlet çalışmak ne güzel görüyon mu??saat haydeee.. mandalinayı kim tutar...

Devlet tutar... hiii hiii

iyi akşamlar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…