Ölümüne Geyik Topiği :-))

Burcum ya sende olmasan beni düşünen yok walla haburalarda çelecdim azd daha yaww..

3....................................

anam vakit ne çabul geçiyorr... gitmeee

ben alo
vatandaşım iyi günler kolay gelsin ben şu şu işlemleri istiyorum buradaki görevli yapmıyor neden yapmıyor olamaz böyle şeyler bana şöyle dediler ben böyle dedim
ben ba
vatandaşım anlatıyorum anlamıyorlar kural olmaz böyle ben ilgilendirmez
ben bayan
vatandaşım bu nasıl bürokrasi bu nasıl devlet bu nasıl millet sen benim vergilerimle oradasın bana hizmet etmelisin ben vergilerini aksatmayan bireyim bana himet etmesen ne işe yararsın .......

hee daha engelli tekerlekli sandelye olduğunu engelli haklarını saydığını yazmayı unuttum

daha devam ediyordu hat kesildi anammmmmmm bu ne yaaaaaa

Son düzenleme:
ANAAAAAA dünyada ne kadınlar var nefes almadan nasıl konuşabiliyor yaaa
erkeklerin pazuları gelişirken bizlerinde çene kasları aynı şekilde gelişiyor

flocke buna güler ve kaçar......bi gün yemek yaparken ayak parmaklarımla yazmayı denicam!adios muçaça yarın görüşürüz....
görüşürüz yarın canım afiyet olsun şimdiden

ahha aaahaaa koptum yaaa
ne bileyim sayarlar ya zeroyla basılır tuşa

anamm bu ne 2 dakika kayboluyom herkes gelıyo, ben geliyom hıc kımse olmuyor:84: sansıma bak

canım bide bu türlüsü var

-alo
-efendim
-kimle görüşüyorum yetkili biri dediler siz misiniz o
- kimi aramıştınız
-ya bizim burda tünel yapıyorlardı
-evet
-binamızda çatlaklar oluştu.
- kazı çalışmasından dolayı mı?
-yok öncesinde de vardı?
-??????
- canım sıkıldı
- biz yardımcı olamıyoruz malesef
-ama kocamla aramı bozdunuz
-anlamadım
-gece yatamıyoruz
-yuhh
-neyse bu konuları anlatmim
-???????
- kadir taçbaşa söyleyin metro istiyorum buraya
-resmi dilekçe yazın
-olmaz sana ulaşıncaya kadar 5 telefon aradım o ona aktardı o ona
-???????

kuzum öyle bir çok yere bağlanıp sonunda beni bulan vatandaş hiç bu kadar sakin olmuyor buna şükret bence bana direk ananı ........ diye devam edip sonra kapatıyorlar

nereye kayboldun two
çalısıyorum mandalinam
yuhh ahaha çok güldüm buna

kuzum öyle bir çok yere bağlanıp sonunda beni bulan vatandaş hiç bu kadar sakin olmuyor buna şükret bence bana direk ananı ........ diye devam edip sonra kapatıyorlar

normalde benim telefonlarım sınırsız. bir yeri arıyorum bakıyorum karşı taraf delirmiş küt teli kapatıyorum. arıyor teli suratıma kapadınız. hayır diyom benimki 3 dakikalık

o türlüsü banada geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…