- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
twocum napıyorsun twocumm
ohhh ohhh devvlet çalışmak ne güzel görüyon mu??saat haydeee.. mandalinayı kim tutar...
Devlet tutar...hiii hiii
iyi akşamlar canım..
nasilsiniz hepiniz uzun zamandir buralara ugrayamadim
unuttunuz mu beni???
karnim cok agriyor 2 gundur
günaydınlarrrrr survıvorcular gunaydınnn adaaa günaydın yengec kardeşşşşşşş flocke gunaydıınnn hadı kalkın istklal marşı okuyalımmm
günaydınlaaaar..........:79::79::79:
günaydın tuğçecik,millet yok genem,burcu da kayıp.beynel-canı burda nöbetçi bırakmışlar o da sadece ismen var...seni sormalı,sen nöriyon?Günaydınnnn canlarımmnasılsınız bugun bakalımm:82:
günaydın tuğçecik,millet yok genem,burcu da kayıp.beynel-canı burda nöbetçi bırakmışlar o da sadece ismen var...seni sormalı,sen nöriyon?
uykusuzum tuğçe,dün sürekli uyandım gece niyeyse...öğlenden sonraları da kızı çıkarıyorum dışarı,ben yetişene kadar da geç oluyo...evet daha gelen olmamıs flockemnapam flockem sabah kalktım yarı uyur yarı uyanık sekilde ve her gun oldugu gibi işimin basına gectim sen de ne var yok kacmısın hemen dün göremedim seni
uykusuzum tuğçe,dün sürekli uyandım gece niyeyse...öğlenden sonraları da kızı çıkarıyorum dışarı,ben yetişene kadar da geç oluyo...
yok canım ya,kafaya takcak bişey yok hani uykumu bölecek kadar en azından...dün bi acayipti ne biliim.salondan ses geldi önce,sankim biri varmış gibi,kalktım baktım kimse yok gari.yattım gene ses geldi,gene kalktım baktım gene bişey yok....tekrar yatağa döndüğümde eşimi uyandırmış oldum.o homurdandı biraz,ne dolaşıp duruyon diye.uykuya daldım bu sefer de yorgan savaşı başladı.ben çekiyom o çekiyo...sonra gecenin bi vakti dürttü beni,kolum çarpmış yüzüne...vs. vs. hep bir uyu ve uyan modundaydım yani...hayrola flockem kafanı bir şeye çok taktıysan olabilir belkim.ben öyle olunca uyuyamıyorum,uyanıp duruom
yok canım ya,kafaya takcak bişey yok hani uykumu bölecek kadar en azından...dün bi acayipti ne biliim.salondan ses geldi önce,sankim biri varmış gibi,kalktım baktım kimse yok gari.yattım gene ses geldi,gene kalktım baktım gene bişey yok....tekrar yatağa döndüğümde eşimi uyandırmış oldum.o homurdandı biraz,ne dolaşıp duruyon diye.uykuya daldım bu sefer de yorgan savaşı başladı.ben çekiyom o çekiyo...sonra gecenin bi vakti dürttü beni,kolum çarpmış yüzüne...vs. vs. hep bir uyu ve uyan modundaydım yani...
öyle olunca saatler geçmek bilmiyo...gece olsa da yatsama dönüyo...bugün kahveyi artık kovayla içerim ayakta kalmak için...senin romeo noldu bu arada?nası aranız?flockemm baya zor bir gece olmus vala,benim de pzt oyleydi. 3 saat uyudum sabah işe geldim anamm nasıl kötüydü o gün geçmek bilmedi
öyle olunca saatler geçmek bilmiyo...gece olsa da yatsama dönüyo...bugün kahveyi artık kovayla içerim ayakta kalmak için...senin romeo noldu bu arada?nası aranız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?