- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
beni götürmediniz bananesi
kız sen düğüne kadar iyi kilo vercen? bu kadar oynanır mı bea
kac kere gel dedim ben sana , sen baskanımı götürün dedin
Dün gecede ne var ya kşmsecikler uyuyamamış galiba..
beni götürmediniz bananesi
oooo burcum hosgeldın sen de yoktun ortalarda
sekerim uykumuzu aç bizim bişiler yap
Burcu geldi biraz bize plates yaptırsınnnnn:84:
günaydınlarrrrrrrrrr:2:
günaydın sweedymgünaydınlarrrrrrrrrr:2:
yauf birimiz çalıyoz diğerimiz kamyonlan oynuyoz adada açlıktan ölcek millet bari nihat gelseydide balık yakalasaydı.
hakkaten bi ali kaptan geliyo aklıma dün gecedenDün gecede ne var ya kşmsecikler uyuyamamış galiba..
yok kız hala öğlesindir. bu kadar hoplaya zıplaya adamda kilo mu kalır?vermem lazım beynelminelimm, çok şişko oldum bu aralar 6 ay önce tıg gıbıydım,şincik daha topluyum:118::118::118:
günaydın şeker şeygünaydınlarrrrrrrrrr:2:
hakkaten bi ali kaptan geliyo aklıma dün geceden
yok kız hala öğlesindir. bu kadar hoplaya zıplaya adamda kilo mu kalır?
günaydın şeker şey
hakkaten bi ali kaptan geliyo aklıma dün geceden
evet ya öneyi kıım ya psikopat o herif cemileyle kafayı iyice bozdu..
ayyy ali kaptan delirdi dün , nasıldı amaben balıkcının karısını daha saf bısı beklıyodum o kadar da hasta durmuyodu :44:
Kadın herşeyin farkındayımış..
Haydii gömülelim kızlar...ahh bide açım ki ama diyetteyimm yememem lazım irademi korumam lazım
Kuzu senle biz diyete başlamadık mı gecen unuttun mu yaz geliyo naapcan bakim..sweedyımm ellerine saglıkk ımmmhepsini ben yicemmm
Anam o bence kötü kadın olacak canlandı.. film ya bu bu da kesin cemileye düşman olur..evet bır de cocuk gıbı dıyor hıcte ole dglmıs vala
kaynımda iyice acıkmıştıgünaydın sweedym
bak sweedym geldi beynelminelim,o şincik bize patatesli gözleme yapar
ayyy ali kaptan delirdi dün , nasıldı amaben balıkcının karısını daha saf bısı beklıyodum o kadar da hasta durmuyodu :44:
nedense kaybedince ve başka biri hoşlanınca değerli oluyoruz. bu yüzden erkeklerin köküne kibrit suyuhakkaten bi ali kaptan geliyo aklıma dün geceden
evet ya öneyi kıım ya psikopat o herif cemileyle kafayı iyice bozdu..
kadında deli meli gibiydi ama maşallah yani ebnim aklıma gelmezdi böle vicdan azabından gebertmekKadın herşeyin farkındayımış..
ellerine sağlık hayatım börek harika gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?