sahilde 2 tur atarsın yidiğinin kalorisini yakarsın şekerim yi işte okadar yaptım ama
kaynımda iyice acıkmıştı
nedense kaybedince ve başka biri hoşlanınca değerli oluyoruz. bu yüzden erkeklerin köküne kibrit suyu
kadında deli meli gibiydi ama maşallah yani ebnim aklıma gelmezdi böle vicdan azabından gebertmek
kadının derdi kocasızlıkmış baksana..
kaynımda iyice acıkmıştı
nedense kaybedince ve başka biri hoşlanınca değerli oluyoruz. bu yüzden erkeklerin köküne kibrit suyu
kadında deli meli gibiydi ama maşallah yani ebnim aklıma gelmezdi böle vicdan azabından gebertmek
kadının derdi kocasızlıkmış baksana..
bencde,ben senın cocugun degıl karınım diyor
bugün de sülüman var
Hüürrem edirneye gidiyor..o kadın napar ne eder geri gelir..
bencde,ben senın cocugun degıl karınım diyor
kıslarrrr nabersinizzz bakıyımmmm adaya uyum sağladınızmı ne gözlemesi bunlar dunden kalanlar olsa gerek ben bıraz yuzmeye gidiyim su gibi coconat tola bakıyım kahavltı edecezz
selam kızlar mutlu günler öpüldünüz hepiniz çok mutluyum bugün nedense inşallah gölge düşmez içim kıpraşıyor
dur kızım dahailk gün accık yuzek gel bakalım balık neyim var mı bakak neyseki dunden kalanlar bizi 2-3 gun ideare ederBen düne göre daha iyiyim, adada sorlu günler Burcucum aclık yavas yavas tavan yapama başladı gözlerimizin feri gitti diyebilirimbende geliyomm beraber yüzelim sen yanımdayken korkmam..
coconat coconat ökkk geldi yaaaaa.....
dur kızım dahailk gün accık yuzek gel bakalım balık neyim var mı bakak neyseki dunden kalanlar bizi 2-3 gun ideare eder
selam kızlar mutlu günler öpüldünüz hepiniz çok mutluyum bugün nedense inşallah gölge düşmez içim kıpraşıyor
Selam canım, bu mutluluğunun sebebini neye borçluyuz bakalım.. düşmez inş. güzel düşün güzel olur..
uyku lüks...deniim dedim kaynana dayağa yedim!mağdurum!
bahardandır kıs.....bilmem ki nedense kıpraştım işte
ee neler yapıtınız bakayım neler kaçırdım ki
uyku lüks...deniim dedim kaynana dayağa yedim!mağdurum!
Günaydınn mandalinammmiyi iyi sevindim mutlu ol
olur gari,belkim uykum açılır,burcum...sen şu palmiye altındaki karpuzu kap gel.deniz içine koy çıktığımızda serin serin yiyelim...mağdurum da magdurumflockem hade kalk denize girek bizde burcumlara yetişek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?