Ölümüne Geyik Topiği :-))

olur gari,belkim uykum açılır,burcum...sen şu palmiye altındaki karpuzu kap gel.deniz içine koy çıktığımızda serin serin yiyelim...

açılır açılır,şöylem bir açılıp yüzek,ohhh karpuzu da yiyelimm,denizyatagımız da alsaydık flockem

cümleden hiç birşey anlamadım
kıs ben dün gece heç uyuyamadım.sabah bi kalktım ambole olmuş haldeyim.hade belkim açılır uykum dediydim biraz buraya bakındım,yok!bari biraz kestiriim de tekrar geliim dedim.ama bunun için kızı oyalamam lazım.koltuğa uzandım 'Hadi benim güsel kızım sen bana bi sürpriz yap da odanı topla,ben gözlerim kapalı sürprizi beklicam 'dedim.bu numaramı yedi.odasını toparlarken deniz kızı barbisini oturtamamış bi yere onunla yanıma geldi derdini anlatıyo,anası tabe duymuyo çünkü harikalar diyarına çoktaaan uçmuş.bu da olayı çözdü ve kızıp deniz kızının kuyruğunla küt diye kafama yapıştırdı.neye uğradığımı şaşırdım bi an...

aboww kucuk flockeme bak sen

atlayın kızlar yattımla sizi serin sulara masmavi koylara götüreyim... yatımda ağızlara layık kısırım var... patetes kızartmamam var.. çerkez böreğim var...

slm kıslar ben geldim ama hiç keyfim yoookkk karnım ağrıyoooo size ii mhbbetler ben bugünlük böle takipçinizim bi slm verem dediydimm ..:85::85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…