mağdurum da magdurumflockem hade kalk denize girek bizde burcumlara yetişek
bahardandır kıs.....
mağdurum da magdurumflockem hade kalk denize girek bizde burcumlara yetişek
uyku lüks...deniim dedim kaynana dayağa yedim!mağdurum!
olur gari,belkim uykum açılır,burcum...sen şu palmiye altındaki karpuzu kap gel.deniz içine koy çıktığımızda serin serin yiyelim...
denizemi giriyoruz yatağımı kapıp haşemamı giyip geliyorum
bana bugün geldi bahar
denizemi giriyoruz yatağımı kapıp haşemamı giyip geliyorum
Haydin haydin..
bana bugün geldi bahar
kıs ben dün gece heç uyuyamadım.sabah bi kalktım ambole olmuş haldeyim.hade belkim açılır uykum dediydim biraz buraya bakındım,yok!bari biraz kestiriim de tekrar geliim dedim.ama bunun için kızı oyalamam lazım.koltuğa uzandım 'Hadi benim güsel kızım sen bana bi sürpriz yap da odanı topla,ben gözlerim kapalı sürprizi beklicam 'dedim.bu numaramı yedi.odasını toparlarken deniz kızı barbisini oturtamamış bi yere onunla yanıma geldi derdini anlatıyo,anası tabe duymuyo çünkü harikalar diyarına çoktaaan uçmuş.bu da olayı çözdü ve kızıp deniz kızının kuyruğunla küt diye kafama yapıştırdı.neye uğradığımı şaşırdım bi an...cümleden hiç birşey anlamadım
Magdur flocke ve two'umm yetişin hemen açılıyor insan...
kıs ben dün gece heç uyuyamadım.sabah bi kalktım ambole olmuş haldeyim.hade belkim açılır uykum dediydim biraz buraya bakındım,yok!bari biraz kestiriim de tekrar geliim dedim.ama bunun için kızı oyalamam lazım.koltuğa uzandım 'Hadi benim güsel kızım sen bana bi sürpriz yap da odanı topla,ben gözlerim kapalı sürprizi beklicam 'dedim.bu numaramı yedi.odasını toparlarken deniz kızı barbisini oturtamamış bi yere onunla yanıma geldi derdini anlatıyo,anası tabe duymuyo çünkü harikalar diyarına çoktaaan uçmuş.bu da olayı çözdü ve kızıp deniz kızının kuyruğunla küt diye kafama yapıştırdı.neye uğradığımı şaşırdım bi an...
deniz yatağını amazonun azgın nehirlerinde bıraktım be tuğçem...açılır açılır,şöylem bir açılıp yüzek,ohhh karpuzu da yiyelimm,denizyatagımız da alsaydık flockem
Ben kaçıyorum kızlar, biraz işlere bakmam gerek artık..
tam arkandayız,burcuyla deve güreşi yapıyos....nerelerdesinizzz bulamıom sizi koca okyanusta
deniz yatağını amazonun azgın nehirlerinde bıraktım be tuğçem...
tam arkandayız,burcuyla deve güreşi yapıyos....
şişme topu koymuş muydun ki sen çantaya?süpersin...getir de denizde oynayalım gari....amaninn dikkat edin, ben de birini alıp gelim de top oynayalım
şişme topu koymuş muydun ki sen çantaya?süpersin...getir de denizde oynayalım gari....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?