enem enem...tuğçe topu neyin boşver goş gari...atlayın kızlar yattımla sizi serin sulara masmavi koylara götüreyim... yatımda ağızlara layık kısırım var... patetes kızartmamam var.. çerkez böreğim var...
kelebek gelsene sende,yüzme bilmiyon mu yoksam?
günaydın kedicik......günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
enem enem...tuğçe topu neyin boşver goş gari...
geçmiş olsun kelebeğim...ii madem sen piknik sepetini koru nihat kesin pusuya yatmıştır....biliyoomm kıs bilmemmii de karnım ağrıyooo çooookkk ben bugünlük yatem güneşlenem olmamıı..
biliyoomm kıs bilmemmii de karnım ağrıyooo çooookkk ben bugünlük yatem güneşlenem olmamıı..
geçmiş olsun kelebeğim...ii madem sen piknik sepetini koru nihat kesin pusuya yatmıştır....
gelirse karpuzu vur kafasına emi!merak etme sen göstertirim ben nihata gününü hele bir öle bi şey yapmaya kalkışsınn...
kaynımda iyice acıkmıştı
koca vurmuş başına
nQUOTE=mandalina01;18661128]selam kızlar mutlu günler öpüldünüz hepiniz çok mutluyum bugün nedense inşallah gölge düşmez içim kıpraşıyor
hayırdır mandalinim? günaydınlar canım umarım hep böle olursun(poponu kaşı)
kaynanayı yatırsaydıun önceuyku lüks...deniim dedim kaynana dayağa yedim!mağdurum!
kimin resmini kaçırdım gene...........................................senide göremedik zati
geçmiş olsunslm kıslar ben geldim ama hiç keyfim yoookkk karnım ağrıyoooo size ii mhbbetler ben bugünlük böle takipçinizim bi slm verem dediydimm ..:85::85:
günaydın kedi kızgünaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gel kıs,açılak şöyle uzaklara...valla savulun ben geliyom denizee çekiliiinnn anam zati geçen sene giremediydim denizee bu sene acısını çıkarayım bareee
merak etme sen göstertirim ben nihata gününü hele bir öle bi şey yapmaya kalkışsınn...
yata gel hadi beraber güneşlenek:82::103:
gelirse karpuzu vur kafasına emi!
atlayın kızlar yattımla sizi serin sulara masmavi koylara götüreyim... yatımda ağızlara layık kısırım var... patetes kızartmamam var.. çerkez böreğim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?