yasamim hic zevk vermiyo artik kendi kendime düsünüyorum hep böyle mi devam edicem diye ici skiliyo
her gün ayni kizla kalk ve kizla yat.kendime hic zaman ayiramiyorum.etrafimda candan kimsem yok .buraya alisamamistim birde üstüne hic istemeden cocuk öff cok bunaldim
aaaaaaaa ben!son cümleni duymamış olayım ama...yasamim hic zevk vermiyo artik kendi kendime düsünüyorum hep böyle mi devam edicem diye ici skiliyo
her gün ayni kizla kalk ve kizla yat.kendime hic zaman ayiramiyorum.etrafimda candan kimsem yok .buraya alisamamistim birde üstüne hic istemeden cocuk öff cok bunaldim
yasamim hic zevk vermiyo artik kendi kendime düsünüyorum hep böyle mi devam edicem diye ici skiliyo
Ya onunla git dolaş zevkli eglenceli geçirmeye çalış günlerinii..Bebek konusunda öyle deme lütfenn degerini bil canım bak ben çırpınıyorum 3 senedir...Allah yardımcın olsunn
aaaaaaaa ben!son cümleni duymamış olayım ama...
anlat elmi rahatlarsın,gitme bi yerebende kiyamiyorum ama öyle olmuyo kendime hayrim yok birde cocuk .
sonra böyle düsündm diye kendime de kiziyorum..
niye kiymetini bilmiyorum sagligim yerinde esimi seviyrm cok sükür kizim saglikli.
ama ben bunlarin keyfini cikaramiyorum ayy bilmiyorum aglamaya devam kendime geliri biraz.
sizin sohbetinizi de böldüm turp sktim birazcik
bende kiyamiyorum ama öyle olmuyo kendime hayrim yok birde cocuk .
sonra böyle düsündm diye kendime de kiziyorum..
niye kiymetini bilmiyorum sagligim yerinde esimi seviyrm cok sükür kizim saglikli.
ama ben bunlarin keyfini cikaramiyorum ayy bilmiyorum aglamaya devam kendime geliri biraz.
sizin sohbetinizi de böldüm turp sktim birazcik
herkesi yatağa şutladım...geldim flockem bende emiyi okuyodumm şincik elmi üzülme kaç yaşında senin böcüük bakayımm
bu arada ii geceler herkese bu saatte herkescikler burda hayırdır...
Aaaa kelebek kelebekte gelmişş hadi bizide kanatlarına al uçur güzel kokulu çiçeklerin yanından geçelimm,,
oooo-hoh,kedicik de gelmiş gari....maşallah maşallah böcükleri uyutan burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?