Ölümüne Geyik Topiği :-))

Ya onunla git dolaş zevkli eglenceli geçirmeye çalış günlerinii..Bebek konusunda öyle deme lütfenn degerini bil canım bak ben çırpınıyorum 3 senedir...Allah yardımcın olsunn

aaaaaaaa ben!son cümleni duymamış olayım ama...

elmi-can,senin ufaklık daha çok küçük,3yaştan sonna herşeye ve hayata daha farklı bakıcaksın.en sevimli ama en zor dönemdesin seni çok iyi anlıyorum canım...

Biraz büyüdümü zaten o sana ayak uydurur bak nasıl güzel günler bekliyo seni işallah ama kendini kısıtlama onuda al git nereye gitmek istiyosun millet 3 4 çocukla hiç bişeyinden feragat etmiyo sıkma canını...

Ya onunla git dolaş zevkli eglenceli geçirmeye çalış günlerinii..Bebek konusunda öyle deme lütfenn degerini bil canım bak ben çırpınıyorum 3 senedir...Allah yardımcın olsunn

aaaaaaaa ben!son cümleni duymamış olayım ama...

bende kiyamiyorum ama öyle olmuyo kendime hayrim yok birde cocuk .
sonra böyle düsündm diye kendime de kiziyorum..
niye kiymetini bilmiyorum sagligim yerinde esimi seviyrm cok sükür kizim saglikli.
ama ben bunlarin keyfini cikaramiyorum ayy bilmiyorum aglamaya devam kendime geliri biraz.

sizin sohbetinizi de böldüm turp sktim birazcik

anlat elmi rahatlarsın,gitme bi yere

sana şu an tümüyle bağımlı,dışarı çıksan,üşütür mü acep diyon.hava ii olsa yanında resmen bi valizle dolanıyon,yok bezi maması biberonu vs.,hadi bunu göze alıp azimle çıksan bu sefer ya ağlar keyfini kaçırır ya da olmadık bi vakitte uyur geceyi burnundan getirir.olur da misafir gelse,sana stres basar çünkü gene uyku saati kaycak demektir bu...banyo dahi yapamazsın.uyku zaten hak getire.istediğin sadece biraz nefestir o bile çok olur bazen...inan bu devirden her anne geçer...

Yok canım iyi günde hep laylaylom olmaz üzüldüğündede insanlar paylaşabilmelii..Ağlama lütfen hayrın vardırr kötü durumda olan insanları düşün kendinin nekadar güzel bir hayat yaşadıgını anlarsın..Ben öyle yapıyorum nekadar üzülsemde hep bi bahane buluyorum kendime gülmek için bugün çok zor bi gündü içim kan agladı ama bütün gün kendimle dalga geçtim durdum..Dr bile dalga geçti kaltır küçük totonu dedi göremiyorum....

kelebeğim ii geceler...gel hele elmi çok üzgün,senin de iki böcüğün var anlat gari....

Aaaa kelebek kelebekte gelmişş hadi bizide kanatlarına al uçur güzel kokulu çiçeklerin yanından geçelimm,,

ayrıca hevuk haklı...sen kendini bırakırsan herşey tepe taklak gider...ne olursa olsun bunalıma girme...

geldim flockem bende emiyi okuyodumm şincik elmi üzülme kaç yaşında senin böcüük bakayımm

bu arada ii geceler herkese bu saatte herkescikler burda hayırdır...

Elmi hiç kimsen yokmu orda kaynananda olsa biraz bırakıp bişeler yapabilirdin belkii...

Aaaa kelebek kelebekte gelmişş hadi bizide kanatlarına al uçur güzel kokulu çiçeklerin yanından geçelimm,,

gel güselim nereye istersen gideruk artikun üzüntüleri depresyonları bırakalım ama onlar ağır gelir kanatlarıma...

Ben genelde buralardayım zati u saatlerde kimse olmayınca konuşamıyodum yani yazamıyodum yakalım sizi kafanızı şişiriyim birazcık :86:

elmi nereye kayboldun kıss gel ben sana anlatayım çocukla heryere gitmek nasıl oluyoo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…