Ölümüne Geyik Topiği :-))

Hiç bitmiyoki koşuşturmaca Zinde kalıyosun böylelikle sporada ihtiyacın yoktur ne güzel..
zinde kalamıyom işte,bu saate kadar pilim bitiyo....kendime söz verdim gari,bi gün bi kutu madlen çikolatayı alıcam,koltuğa yanlamasına uzanıp seda sayan izlicam...o hala program yapıyo demi?

kıs belki de civcivin ondadır,niye moralini bozuyon?haberi almadan pes ediyon ha...olmadı hevuk-can...

Umudum öyle yarını iple çekiyorum dr moral vermişti ban 2 tane yumurta oldugunda üzülmüştüm odada dediki 1 yumurtayla asla olmaz dediğimiz hastaları bile oluyo senin saglıklı 2 yumurtan var demiştii.. O duruma düştüm bende

Aman dikkat et parolacım tıra dönüşmesin ....
ben kıza hamileyken,54'ten 85'e fırlamıştım...grayder gibiydim valla,asfalt düzenleyebilirdim...eşime kızınca hemen tehdit ediyodum:'Sus otururum üstüne pestilin çıkar valla!'diye...

zinde kalamıyom işte,bu saate kadar pilim bitiyo....kendime söz verdim gari,bi gün bi kutu madlen çikolatayı alıcam,koltuğa yanlamasına uzanıp seda sayan izlicam...o hala program yapıyo demi?

Ben tv seyretmiyorum ama bugün hastanede eşim açmıştı ona benzeyen bi kadı vardı dişleri daha öndeydi gerilmekten sanırım oydu Anacım yat ölen ölür kalan sağlar senindir bazen vurdum duymaz olmak gerekli...

allah büyüktür hevuk-can,sen ümidini kaybetme,gün doğmadan neler doğar...

kıs bırak tv izlemeyi,kumandayı şööle bi elimde bile tutamıyom...gören de beni şirket yöneticisi filan sanır,onlar bile bu kadar koşturmuyodur valla...

ben kıza hamileyken,54'ten 85'e fırlamıştım...grayder gibiydim valla,asfalt düzenleyebilirdim...eşime kızınca hemen tehdit ediyodum:'Sus otururum üstüne pestilin çıkar valla!'diye...

Daha konuşmamıştır emiinim 100 kiloydu benim arkadaşım hatta fazlası bile vardı 54 ten ah ahh bende 85 kilo olsam ablam hamileyken düşüyodu yolda yürürken asvalt ağlıyodu resmen ters dönmüş kaplumbaga gibi kalıyodu yolda adamlar yardım ediyodu kaldırıyoduk...

abartısız bak;kahvaltıda 1kg su böreği yiyodum...öğlen 4 ekonomik pizza götürüyodum,akşam da yemeğin yanında bi ekmek yiyodum...kendi kendime oha artık dediğim oluyodu...sırf hamur işi aş ermiştim.

Hahah başka bişeymiş ya aş ermek farklıymışş bizim kiracı vardı meyve koydum önüne portakalları öyle bi yiyoduki ellerinden akıyodu hepsini getirdim ona yesin diye Arkadaşımda öyle pizza söylüyoduk benim küçük onların büyük boy kendilerininkini yiyip benimkine bakıyolardı özellikle arkadaşım çabuk ye yiycem onlarıda diye benimkinide yiyodu..Nasıl iştah veriyosa Rabbim..

noldu kıı????..................

yasamim hic zevk vermiyo artik kendi kendime düsünüyorum hep böyle mi devam edicem diye ici skiliyo
her gün ayni kizla kalk ve kizla yat.kendime hic zaman ayiramiyorum.etrafimda candan kimsem yok .buraya alisamamistim birde üstüne hic istemeden cocuk öff cok bunaldim

kalpten inanıyorum hevuk-can,bak flocke dedi dersin,2011 bitmeden burada senin bulantıların ve aşermelerinle uğraşcas...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…