Ölümüne Geyik Topiği :-))

gel güselim nereye istersen gideruk artikun üzüntüleri depresyonları bırakalım ama onlar ağır gelir kanatlarıma...

Bıraktım canımda kovalyo kansız sıkıntılar beni nire kaçsam ensemde hissediyom nefesinii. Bıraktım amann sıkmaya degmiyo sankiben üzülünce olmıycak

ve kadınlar neti ele geçirir....he he he

bugün bütün gün misafir vardı hatta hala var uyuyoo kaynanam(benim hakiki ama)... misafirler gidince kociş dediki net benim bende tamm senin olsun ben bişey bakıp çıkıcam dedim hala burdayımm adam uyumaya gitti..yaşasın zafer benimm

elmi nereye kayboldun kıss gel ben sana anlatayım çocukla heryere gitmek nasıl oluyoo...
accuk büyüdüğünde bak bunlar oluyo elmi-can:
kızım/oğlum çişin varsa yap bak,çıkıyos şimdi dışarıda wc'ye sokma beni...
-yok anne
-sen bi bak hele
--baktım yok anne
-olsun sen bi bak
-ya yok dedim ya
evden çıkılır,özellikle bi kaç blok uzaklaşlır ki,geri dönmek mümkün olmasın....
-anne...
-efendim annecim-
-çişim geldi....

oooo-hoh,kedicik de gelmiş gari....

geldin beaa bende bugün erken uyuttum böcüğüü dün nöbetçiydi uykusu vardı erken yattı acık güldüreyim sizii adam yattı ama ben biraz üşüyorum dedi biraz kombiyi yakayım mı dedim oda uyku sersemliğiylee yok yok kitaplığı yakma dedi

bizim kapıcı gene piskopat takılıyo...evin içinde bermudalarla oturuyom şu an...yakında bikinimi giyip hasır şapkamı takarım bööle devam ederse...

elmi nereye kayboldun kıss gel ben sana anlatayım çocukla heryere gitmek nasıl oluyoo...
burdayim cam,yok daha bu gün disardaydik.hic uyumadigi kadar uyudu eve geldik basladi.

Elmi hiç kimsen yokmu orda kaynananda olsa biraz bırakıp bişeler yapabilirdin belkii...

var aman onlarda kendi hallerinde.
hem emiyo kimseye birakamam,istemiyorumda.
ya bilmiyorum neden hayattan zevk alamiyorum.
ahh beni önceden tanicaktinz ki ohoooo gülmeye baslayinca bir ssatten önce suzmzdim.simdi niye byleyim.

flocke bu cümleyi kurup sıyırcan dimii seni senii hemen baştan kesip attı çok akıllı paçisin ha
sen sabaha kadar anlat ben seni can kulağınla dinlerim hevuk-can,ben içimden geçeni söylüyom sadece...tuğçe de inanmıyodu bak kavuştu danasına gene...

flocke bu cümleyi kurup sıyırcan dimii seni senii hemen baştan kesip attı çok akıllı paçisin ha

Erim geldi benimde daha çay içcekmişiz beni özlemiş.. Of deliricimm ya diyoki battaniye filan hazırla valizleride hazırla transferin yapılsın hastaneden trabzona gideriz Arıza yav bende ben deliyim Allah bana acır beni durduracak bi eş verir tamamlanırız diye düşünüyodum...

kızlar özür dileyerekten muhabbetinizbölüyorum..ama size bişey danışacam..ben bu foruma yazdığım bir mesajı silmek istiyorum..nasıl silerimm..acil yardım edecek var mı...???

benim adamın uyku sersemlik hikayeleri çokturr geçen gecede çatlak kocam rüyasında ne görüyodu kimbilir duvara bir yumruk çaktı ki gece yarısı ev inledi resmennn bende kitap okuyodumm sonra bu duvara yumruğu çakınca nooluyo dieee kafayı kaldırdı bana bakıyooo amaa ben gülmekten kırılıyorum gecenin 3 ündeee iiyi kii o tarafta ben yoktum yoksaa yüz göz kalmıcaktı morarcaktıı valla

çünkü manevi bi yükün var...emin ol elmi-can adım adım düzelecek.8-10aylık olduğunda bazı durumlar kolaylaşacak.3yaştan itibaren de kaprisli değilse yaşadın,benimki gibi kaynana takılıyosa yanmaya devam!

:84::84::84:aynennn

hatta
ollum bak yanına suyunu al çaşıya çıkınca su isteme
tmm anne
ollum su içde çık sen yinede
tmm anne
sokağa çıkılır köşe dönülmeden;
annnee
efendim ollum
susadım ben
içmedinmi
unuttum
yanına aldınya ondan içsene
almayıda unuttumm:95::95:

Offf ne misafir geliyo sana yavv kapıya levha as bazı dönemlerde tadilat nedeniyle 2 hafta misafirlere kapalıyız diye...

2 gün önce ben salladım yumruğu burnunun ortasına....

Önceden hayatın toz pemeydi canım şimdi ise herşey gerçek sorumluluk sahibisin ve bunlar bi anda agır gelmiş sana sabır..İnş.. yakında düzlir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…