Ölümüne Geyik Topiği :-))

yalnız kızlar -asinaz hariç- tavsiye edrim güzel oluyomuşş.... şimdi asinazda diğer topice gidip napalım yani bende kelebekten örendim yazmasın kkya rezil olurum sonna..

kızıma yaptığım pudingleri yedim bugün....itiraf ediyom çok kötü bi anneyim!ama o da çukulu istemeseydi demi ama!

yalnız kızlar -asinaz hariç- tavsiye edrim güzel oluyomuşş.... şimdi asinazda diğer topice gidip napalım yani bende kelebekten örendim yazmasın kkya rezil olurum sonna..
güsel olan çikolata hatun-can!beynin onun için endorfin salgılıyo,çayı algılamıyo bilem...

bende bazen kalan son çukuyu saklıom buzdolabının görünmücek yerlerine soonnaa onlar uyuyuncaa yiyomm hehehehhh ama napiim onlarda bana bırakmıo ki bi çuku yemeğe kalışsam üçü birden istiyo bi ısırık zaten çuku kaç ısırımlık kii...

kedicik mericiiiik gitsene kısım sen babinin yanına hala burdasın bide yatıom die msni kapattı...

ay çok kötüyüs var ya...aynını ben de yapıyom.benim zula yerim de buzdolabındaki sebzelik kısmı,asla bakmayacakları yer...

neyse bacular ben yatiyimartikin kizim uyumusken.
ay iyiki bu gece burdaydinz beni kendime getrdiniz.
özellkile güzin ablam sen . hepinizi

amaaa flockem yaa napalım dimi vicdan yapmıyak şimdi zaten o çukuları biz alıoz onlara yani aslında bizim hakkımız...

dimi kıss

valla bunlar benden sonra yani bu olaydan sonra tatlı ve çikolataya x y demeye başladılar...nelere sebep olduk valla... şimdi siz bu yazdıklarınızı orda yazsanız katliam çıkar valla forumda :)))))

neyse bacular ben yatiyimartikin kizim uyumusken.
ay iyiki bu gece burdaydinz beni kendime getrdiniz.
özellkile güzin ablam sen . hepinizi

ii geceler kendine güven gerisini merak etme sennn..

öpüldün minik cimcimeyide öp bizim yerimize ama sabah öp haa uyanmasın şimdii...

valla bunlar benden sonra yani bu olaydan sonra tatlı ve çikolataya x y demeye başladılar...nelere sebep olduk valla... şimdi siz bu yazdıklarınızı orda yazsanız katliam çıkar valla forumda :)))))
habire pasta resimleri at sen de... bi de motivasyonu kır ASLA BAŞARAMAYACAKSINIZ HE HE HE!

bizim swedy nin diş buğdayı sofrasını mı göndersek onlara flockem çok mu kötülük yapmış oluruz acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…