güsel olan çikolata hatun-can!beynin onun için endorfin salgılıyo,çayı algılamıyo bilem...yalnız kızlar -asinaz hariç- tavsiye edrim güzel oluyomuşş.... şimdi asinazda diğer topice gidip napalım yani bende kelebekten örendim yazmasın kkya rezil olurum sonna..
ay çok kötüyüs var ya...aynını ben de yapıyom.benim zula yerim de buzdolabındaki sebzelik kısmı,asla bakmayacakları yer...bende bazen kalan son çukuyu saklıom buzdolabının görünmücek yerlerine soonnaa onlar uyuyuncaa yiyomm hehehehhhama napiim onlarda bana bırakmıo ki bi çuku yemeğe kalışsam üçü birden istiyo bi ısırık zaten çuku kaç ısırımlık kii...
muzlu çilekli vanilyalı olabilirdi,kendi suçu...garibim buzdolabını bi açtı yeller esiyo kaselerin yerinde...intikam yemini alırcasına baktı çok pis korktum...tabiki flocke kızında ÇUKULSUZ isteseYDİ :))))
ii geceler elmi-can,özletme kendini gari....neyse bacular ben yatiyimartikin kizim uyumusken.
ay iyiki bu gece burdaydinz beni kendime getrdiniz.
özellkile güzin ablam sen . hepinizi
neyse bacular ben yatiyimartikin kizim uyumusken.
ay iyiki bu gece burdaydinz beni kendime getrdiniz.
özellkile güzin ablam sen . hepinizi
habire pasta resimleri at sen de...valla bunlar benden sonra yani bu olaydan sonra tatlı ve çikolataya x y demeye başladılar...nelere sebep olduk valla... şimdi siz bu yazdıklarınızı orda yazsanız katliam çıkar valla forumda :)))))
ii geceler görüşmek üzere...ii gecelr sana da flocke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?