Ölümüne Geyik Topiği :-))

yaa iyiki bi tatlı dedik vallaa..şimdi onu yapsam ne olur hahahhahahhaha...
ya çok saçma bence dışşarda pastane önünden geçiyosun tv izliyosun bi yığın reklam onlar engel olmuyor da be tatlı deyince mi bozdun diyeti ...akıl işimi valla yaa ...

kelebeğim,hayda bizde kaçak artıkın....

hayde yavrum gidekte yatak kocişlerimizin yanına ben sabah erken kalkıcem mecburen
kayınvalide sessizde olsa abartıp yanında geç vakte kadar uyunmazzz dimi ama bende sınırlarımı bilem artıkınnn

hayde yarın grşrz inş. öpülünüz....

asinaz sanada ii geceler gene gel beklerizz...

bizim swedy nin diş buğdayı sofrasını mı göndersek onlara flockem çok mu kötülük yapmış oluruz acabaa
asinaz sen bizim kahvaltı resimlerini bilmiyon daha...tükkanı ilk açan sofrayı donatıyo burda...valla kelebek,kıllığına göndermek lazım aslında....ama ben yapmiim boşver sabıkalarım var daha kovulmiim bi de...

ii geceler kelebeğim...yatak gari...

aman bacım sen yapma zati geçen biriylen kıllaşmışınız okudumm bi sabıka daha eklenmesin dosyaya bizide düşün...

hevuk-caaann nerelere kayboldun kısçem sen biz yatıyoz artıkın hadi senide götürekkkk

Ay ben bardakları hazırlarken benim herif tv açmış pc den şimdi yattı anca elinden aldımm..Zaten küsmüş bana çok sinirliydi bugün meger bana çok kızmış kendini zor tutmuşş Odaya aldılar beni 2 yataklıydı benim agrım var bi baktım bizimki 3. rüyasını görüyo hemşire gelince uyandı bende dedimki uyumayamı geldin sen benim yanıma ona kızmış ALLAM YA çıkayım dağlarada kurt yesin beniiiiiiiiiiiii...Balık burcu erkeğiyle evlenmeyin kızlar siz siz olun...

Kim nöbet tutuyo kız sen insanların duygularıyla oynamaya utanmıyonmu yeminini bozdurmuşsun kadıncaaza

ya o bahane tutsaydı boğazını yemiş yiyecekmiş hıncını benden alamaz tamam mı...yazdım zaten foruma bi msj yarın hepsi okur...
ya nöbetçi arkadaş adını unuttum f ile başlayan :)

günaydınlar... bakıyorum bir tek burcu var ... :)))
günaydın burcu ..:80:

günaydın two_ che... kimsecikler yok ama

Son düzenleme:
Geldim şeker parem kurtlar yiycek senii gıı yanlız bırakmışlar ah yavrum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…