Ölümüne Geyik Topiği :-))

yok benim enişte kimseye gitmek istemez herkes onlara gelsin ister yazık kıyamam ablacağızıma olan olur
kelebek o zaman bi dahakine mutfağa sok adamı,o yapsın poğaçaları tatlıları...bulaşıkları da sonna ona yıkat bak bi daha çağırıyo mu...

azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz ben buna inanıyorum evet gurbetlik eminim ki çok zor üstüne evlilik ve çocuk anladığım kadarıyla bebiş yeni daha ama merak etme şöle 9-10 aylık olunca bu günlerini bile hatırlamayacaksın yada neden üzülmüşümki diyeceksin...

flockem ne dion kkıs sen ing bilioz ama almancadan çakmıoz ....

walla asinaz ne yazdın da silmek için bu kadar uğraşıon merak ettim doğrusu..

kötü bişey yazmadım..ama msjı dün yazmıştım silinmiyo yaa..ama ben silmek istiyorum olmuyo
birinden özür diledim diyetine mani olmuşum tatlı yedim dedim de :) bana intizar etmiş...ama ben özür diledim vatandaş o kadar yazdığım şeye karşılık bi cümle cevap vermeye bile tenezzül etmemiş...sinir oldum..özür dilediğime üzüldüm....özürümü geri alacam..dilemeyecemmmm....ayyy ne inasanlar var yaa...

etrafimdakiler de öyle diyo .azmin elinden birsey kurtulamaz diye.

ama sanki yerimde sayiyorum.hedefliyorum ulasamiyorum bu beni cildirtiyo.
güvenim düsünceden ,kizim okul.a baslamadan ögrenmem gerekiyo.
diger cocuklar gbi benm annem TR geldi onun icin bilmiyo bana yartdimci olamiyo.
sanki bunlar basima gelecek gbi dsnüyorum.

kelebek o zaman bi dahakine mutfağa sok adamı,o yapsın poğaçaları tatlıları...bulaşıkları da sonna ona yıkat bak bi daha çağırıyo mu...

girer kıs hiç durmaz yardım eder bana sağolsun hatta misafirler gidince toplar evi süpürür öle oturur bende o arada mutfağı toplarım allah razı olsun yardım eder yanii..

flocke her telden çalar gari...

girer kıs hiç durmaz yardım eder bana sağolsun hatta misafirler gidince toplar evi süpürür öle oturur bende o arada mutfağı toplarım allah razı olsun yardım eder yanii..
enişte bi tene bi tene...nolur izin ver benim adama bunu okutayım....gidip kaldıriim hemen...

du bi dakka kim kime intizar etti?mesajını geri çekeceğine cvp yazsana,özrümü geri alıyom diye...

enişte bi tene bi tene...nolur izin ver benim adama bunu okutayım....gidip kaldıriim hemen...

valla öledir enişte evi siler süpürür yaniii titizliğine diyecek yok büyük böcükte aynı babası küçükken üstüne su dökülseee anne bu kirlendimi kurucakmı bilmemnemi diee söylenip dururdu velet

ben size asıl meseleyi anlatatım bizim bey tarafı misafirliğe gidelim ama kendilerine gelinsin pek sevmez benim kocişde çok kızıyordu benim ilk oturduğum ev çok küçüktü ama öle böle deil 40 m2 yer salon dediğin yere 10 kişi sığamazsın 11m2 diğer odaları ve mutfağı sölemiyorm bile her gelen aaa kibrit kutusu kadar ev derdiii... yinede rabbime şükür başımızı sokuyorduk ve ben evimi çok seviyordum. bu bey tarafının misafir istememe olayı bizi sinir ederdi ki o küçücük evde bile dünya misafir ağırlamışlığım vardır kedicik bilir... bizde dua etmiştik büyük bir evimiz olsun herkes bize gelsin şunların çeneleri kapansın die.... yani rabbim dualarımızı kabul etti ve şimdiii allah eksikliklerini göstermesin hemen hemen hergün misafirim oluyor...

kızım senin civciv daha bebek,o okula başlayana kadar en az 6yıl geçecek.6yılda her gün sadece bir kelime ezberle,benim kadar iyi konuşacağını ben sana garanti ederim...

du bi dakka kim kime intizar etti?mesajını geri çekeceğine cvp yazsana,özrümü geri alıyom diye...

cnm dün ben msj yazmıştım..özür diledim..ama bayan bi ccevap verme gayratine bile girmemiş..yani demek ki ben insanlık ettim o beni insanlıktan saymamış üzüldüm böyl bi insandan özür dilediğime....sen olsan napardın...tüm forum içinde özür diledim bayandan..yani forumda tatlıyı yazan bendim en sonlarda..bende kendi adıma özür diledim... insan bi cevap yazar demi....benim adım vermemiş ama beni ima etmiş iştee..diyetine engel olmuşum ...benimde zoruma gitti valla...insan yerine koysaydı cevap yazardı... demi ama senden biri özür dilese sen nerdin okuyup başkalarına mı cevap yazardın....hııı ?yada ne yazardın sen benim yerimde olsaydın böylesi insana?

aynen cvp yaz bencede özrümü geri alıyom diee..

aa ben buları unutmuşum benim topicte yazem şunlarıı..

ama ben konuşmalarından gene de memnun olduğunun sonucuna varıyom,allah gönlünüze göre vermiş demek.gelsinler o halde,sevilip sayılıyorsunuz ki geliniyo de mi?

ama ben konuşmalarından gene de memnun olduğunun sonucuna varıyom,allah gönlünüze göre vermiş demek.gelsinler o halde,sevilip sayılıyorsunuz ki geliniyo de mi?

aynen cnm misafir gelmeyince huzursuz oluyoruz ailecekkk... ama bak şunu itiraf edeyim 3 kişi varki evimin sokağından geçmesine bile tahammül edemiyom ammaa ....

kızım senin civciv daha bebek,o okula başlayana kadar en az 6yıl geçecek.6yılda her gün sadece bir kelime ezberle,benim kadar iyi konuşacağını ben sana garanti ederim...

haklisin ,peki nasil bir sistem kursam yani sözlü acip A dan ihtibaren baslayip ezberlesem mi yoksa nasil ??

ben direk hasat mevsimine geçiyom,neşeliyimdir,mizahi yönüm yüksektir ama problemi olanlara da (!) terapide kusur etmem...buraya yazdığın gibi oraya da yazıver gari...kimisi başka türlü anlamıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…