Ölümüne Geyik Topiği :-))

aynen cnm misafir gelmeyince huzursuz oluyoruz ailecekkk... ama bak şunu itiraf edeyim 3 kişi varki evimin sokağından geçmesine bile tahammül edemiyom ammaa ....

ayy ben de cok severi misafiri am burdakiler öyle degil herkez kendi halinde.
özel kendim davet ederim yemekler kahvaltilara bayilirlat sok olurlar masama.
ama kendilerini desen tik yok anacim.

haklisin ,peki nasil bir sistem kursam yani sözlü acip A dan ihtibaren baslayip ezberlesem mi yoksa nasil ??
ben isveççeyi sözlükten öğrendim...grup grup ayır,örn.:ev...bi evde hangi eşyalar olur?defter al kendine atıyom sol tarafa masa yaz yanına da tisch yaz.meyveler sebzeler mevsimler vs. vs. ayır hep.tv kanalını almanca aç haberleri almanca izle varsa hala-dalga geçmiyom bak-susam sokağını aç,benim annem ordan kapmıştı almancanın çoğu kelimelerini...

ayy ben de cok severi misafiri am burdakiler öyle degil herkez kendi halinde.
özel kendim davet ederim yemekler kahvaltilara bayilirlat sok olurlar masama.
ama kendilerini desen tik yok anacim.
hmmm seninkiler hazıra konmayı seven türden o vakit...ama sana bişey diim mi?bebeğin olduğu için evde olman daha ii aslında.benimkiler bebekken gitmektense gelmelerini tercih ederdim.

kelebek artık sende bilion mevzuyu sence ne denir bu kadına ?

flockem bu mevzularda ustadır orjinal bir cvp bulur ama bence kaale bile alma

burda dilediğim tüm özürleri geri alıyorum kalanlar sizindir
de bence...

Son düzenleme:

way bee.canm sen Flockesin heralde ögrenirsin.
mantikli ama susam sokagini bilmiyorm hangi kanalda ama,tv hep acik sadece aksamlari dzizler ve spor icin degisiyo.
onlari hemen hemen biliyorum canm bugüne bugün iki sinavdan gecmis ve derecesi yüksek iki tane zertifikam var

flocke hadi ustaca bi cevap bekliom senden hokkalısından olsun iyice dokunaklı olsun en az bana dokunduğu kadar :):)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr sizlere doyum olmaz ama ben yatıyom garee şimdi gelir benimki kapıdan bakar ödümü pörtletir niye yatmadın sen diee:83::83: hadeenn öpüldünüz

hmmm seninkiler hazıra konmayı seven türden o vakit...ama sana bişey diim mi?bebeğin olduğu için evde olman daha ii aslında.benimkiler bebekken gitmektense gelmelerini tercih ederdim.

öyle. ama zaten simdi gelen yok ben de davet etmiyorum.
bense gitmeyi tercih ediyorum ama misafir agrlamaktan yana sifirlar neyse

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr sizlere doyum olmaz ama ben yatıyom garee şimdi gelir benimki kapıdan bakar ödümü pörtletir niye yatmadın sen diee:83::83: hadeenn öpüldünüz
ii geceler o hal....yarın görüşürüz genem....uyuyo numarası yapıp gozünün ortasına çak bi tene...sitres attırıyo

hade bacım sen git yarın inş grşrz ama kayınvalidem bende açamayabilirim netiii akşama grşrz..byee

bak valla ben teşvik etmedim...:)
ahahhahahahha
ay ne garip insanlar var yaaa...aslında benim de cnm form çyı içip yanında da çukulta yemek istedi şimdi napsemmm kelebek:)

bak gördünmü şimdide benim sana özür borcum olcek ama netcez gariii bilemedimm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…