Aaa kedicik kız birden nirden çıktın kimse yoktu ben geldim baktımm korkutma beni böyle nede olsa hamile aday adayıyım benİyiyim canım sen nasılsın?
ayy korkuttuysam özür dilerim şekerimm iyiyim canım sen nasılsın
İyiyim canım öyle takılıyorum işte bakınıyorumm Günümü bekliyorum heyecanla iştee Sen benim türkümü dinledinmi hiçç Çıkayım daglarada kurt yesin beniiiii onu söyleyip söyleyip dolanıyorum..
Kedimeri ben kedilerden çok korkuyorum haa hep yolda yürürken duvardaki kedilere kığğğğğğğğğğğğğğ yapıp düşürüyodum yine bir akşam yolda yürürken duvardaki kediye kığğğğğğğğğğğ Yaptım oda bana yapıp üstüme atladı yüzümü tırmaladı artık kığğğğğğğğ yapmıyorum gördümmü uzagından geçiyorum...
Kız sohbet ediyoz şarkı söylüyoz herşey var anacım gelin geliinn 2 sohbetin belini kırakkızlar neler oluyor burda
ahahaha :))) kızlar harikasınız yaaa bundan sonra bı topiğe takılıcambende delüyüm hatta çatlakımm
kısss yemesin seni kurtlar ayy duymamış olayımm naparız biz sensizz daha teyze olucazz bebişii sevicezz kediler accuk dengesiz olurlar (laf aramızda bende ööleyimdir) çok bulaşmamak gerekir ben bile çok severim ama korkarım benim kediliğimmse küçükken annemle babam elele tutuşurken görünce ellerine bi hiyooot yaparaktan ayırır kendi elimi zorla tuttururmuşum babamda bana kara kedi dermiş benim kediliğim ööle bişii bide evin en karası ben olduğum için herhall
hişşt kıslarrr yaa çok canım sıkkın çoooookkkkk
hişşt kıslarrr yaa çok canım sıkkın çoooookkkkk
dıtttttttttttttttttt dıtttttttttttttttttttttttttttttt dııııııııııııııııııııııııııııııt anladın sen...eşimle hep bir sogukluk yaşıyorum cinsel yönden bana bir fikir veririmisiniz bir bayan gözüyle ne yapmam lazım 0533 920 1 6 21
abaa bee siz evin su teesisatını badana arasında bi elden geçirin bee yada en iisi taşının
mutfağımı 5.kez su bastıııııııııı ya suyu çok seviyorum diye hep benim mutfağımı mı bulmak zorunda......
nereye taşınak güselim bi musluk kafayı yedi die ev taşıyan ben olurum herhalde
hevukcan özelden msj atttım sana gördünmü
eşimle hep bir sogukluk yaşıyorum cinsel yönden bana bir fikir veririmisiniz bir bayan gözüyle ne yapmam lazım 0533 920 1 6 21[/Q
şimdi şöle yapıosun
malzemeler :
2 varil anangüzel mi otu şurubu
1 katalitik soba 500wlt lardan olacak ama
1 tane kalın ağaç gövdesi
bunları ince ince kıyıyorsun soooraa
öle işte hopluyosun
bu gerçek deli bence kızlar yazmasa mıydım cvpyaz yaz o bi deli yazabilirsin buda iç ses oluyo
Kız sohbet ediyoz şarkı söylüyoz herşey var anacım gelin geliinn 2 sohbetin belini kırak
Hahahah deli deliyi görünce çomagını saklarmışş kız bize çamagımızı saklatma bak fena olur tırmalar kesi kedimeri söylemesii..Bende tekerime koyar tepeden yuvarlarım Flockede o daha fena seyler yapabilir ona göre...Hoşgeldinn..
nereye taşınak güselim bi musluk kafayı yedi die ev taşıyan ben olurum herhalde
hoşbulduk :)Korktum ben yaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?