Ölümüne Geyik Topiği :-))

Erzurum (Malatya) Dağları Kar İle Boran
Aldı Yüreğimi Derd İle Verem
Sizde Bulunmazmı Bir Kurşun Kalem
Yazam Arzu Halımı Dosta Seslenem

Uy Beni Beni Beni Belalım Beni
Satarım Bu Canı Alırım Seni
Çıkayım Dağlara Da Kurt Yesin Beni

Dört Yanımı Sardı Tel İlen
Yaslı Yaslı Bayram Yaptım El İlen
Göz Göz Oldu Yaralarım Dil İlen
Yaramı Sarmaya Da Derman Bulamam

Erzurum Dağlarına Kara Gidelim
Ayvadan Usandık Nara Gidelim
Bu Elin Güzeli Gönül Eğlemez
Gönül Eğleyecek Yara Gidelim

ayy korkuttuysam özür dilerim şekerimm iyiyim canım sen nasılsın

İyiyim canım öyle takılıyorum işte bakınıyorumm Günümü bekliyorum heyecanla iştee Sen benim türkümü dinledinmi hiçç Çıkayım daglarada kurt yesin beniiiii onu söyleyip söyleyip dolanıyorum..
Kedimeri ben kedilerden çok korkuyorum haa hep yolda yürürken duvardaki kedilere kığğğğğğğğğğğğğğ yapıp düşürüyodum yine bir akşam yolda yürürken duvardaki kediye kığğğğğğğğğğğ Yaptım oda bana yapıp üstüme atladı yüzümü tırmaladı artık kığğğğğğğğ yapmıyorum gördümmü uzagından geçiyorum...

kısss yemesin seni kurtlar ayy duymamış olayımm naparız biz sensizz daha teyze olucazz bebişii sevicezz kediler accuk dengesiz olurlar (laf aramızda bende ööleyimdir) çok bulaşmamak gerekir ben bile çok severim ama korkarım benim kediliğimmse küçükken annemle babam elele tutuşurken görünce ellerine bi hiyooot yaparaktan ayırır kendi elimi zorla tuttururmuşum babamda bana kara kedi dermiş benim kediliğim ööle bişii bide evin en karası ben olduğum için herhall

kızlar neler oluyor burda
Kız sohbet ediyoz şarkı söylüyoz herşey var anacım gelin geliinn 2 sohbetin belini kırak
ahahaha :))) kızlar harikasınız yaaa bundan sonra bı topiğe takılıcam bende delüyüm hatta çatlakımm

Hahahah deli deliyi görünce çomagını saklarmışş kız bize çamagımızı saklatma bak fena olur tırmalar kesi kedimeri söylemesii..Bende tekerime koyar tepeden yuvarlarım Flockede o daha fena seyler yapabilir ona göre...Hoşgeldinn..

Anlamıştım zatenn hııı seni seniii kara kedi pısttt pıssst ordan... KIGGGGGGGGGGGGGGGG

mutfağımı 5.kez su bastıııııııııı ya suyu çok seviyorum diye hep benim mutfağımı mı bulmak zorunda......

eşimle hep bir sogukluk yaşıyorum cinsel yönden bana bir fikir veririmisiniz bir bayan gözüyle ne yapmam lazım 0533 920 1 6 21
dıtttttttttttttttttt dıtttttttttttttttttttttttttttttt dııııııııııııııııııııııııııııııt anladın sen...

Son düzenleme:

hoşbulduk :) korktum ben yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…