hoşbulduk :)korktum ben yaf
yaaa nirelere kayboldunuz yaaaaaa
işimiz var herhalde hemen cvp yazamıoz hemen terk edilir mi insannn
ahhhh dağa çıkammmm at tepiklesin beniiiiiiiiiiiii
yaaa nirelere kayboldunuz yaaaaaa
işimiz var herhalde hemen cvp yazamıoz hemen terk edilir mi insannn
ahhhh dağa çıkammmm at tepiklesin beniiiiiiiiiiiii
yok kız mesj atmak için bekliyom bide benim kociş tuhaf sesler çıkarıyoo onu inceledim biraz..Yanımda koltukta yatıyoo Ölürdse benden önce o koltukla gömücem onu çok seviyo..Kaldırmasam asla kalmaz zorla kaldırıyorum..Şimdi kaldırırsam sende gel der yitmiyom o yüzden kaçmadımm..
Okudunmu sözlerini benim türkümün yazdım..tekmiklemesin kız olmaz...
:97:
hişştttt ses çıkarma kıs o zaman bırak uyusun koltuğunda mutlu mesut.....
Mutlu oldugunu sanmıyorum şuann aaaaagg diye bagırıyo biri kovalıyo yine garibimi herhal..
hastayım zati sizin uyurken yaşadığınız aksiyonlara ...
bizde ilk evlendiğimizde yaşıyorduk ama şimdi pek duymuyom ben hatta geçenlerde öle yorulmuşum ki140cmlik yatakta 4 kişi yatıyomuşuz ben biri beni tapikleyince farkettimm... sırayla ikiside gelmiş kurulmuş biz kocişle büzülmüşüz köşeye öle kalakalmışız....
Ay ne güzel mutluluğun resmi vardı ya böyle hanii Hepsi bi yatakta öyle sizinde..Bennimde canım sıkılıyodu kafa yapıyodum iyii kk keşfedince daha uğraşmıyorum onunla...
benimkide evlendiğimizin ilk aylarında polatla birlikte savaşıyodu çıkardığı sesler bi yana silahta sallıyoduayy korkmuştum vallaa
Hıııı biz varken hemen kaçarsınn bak yannız kalmışsın sen hangi şarkıyı söylüyorsunn??????
seninde olacak kuzum rabbimin izniyleee....rabbim vermiyeceği şeyi istetmezmişşş.....
kızlar cumartesi aksami evdeyiz ya:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?