Ölümüne Geyik Topiği :-))

yaaa nirelere kayboldunuz yaaaaaa

işimiz var herhalde hemen cvp yazamıoz hemen terk edilir mi insannn

ahhhh dağa çıkammmm at tepiklesin beniiiiiiiiiiiii

yok kız mesj atmak için bekliyom bide benim kociş tuhaf sesler çıkarıyoo onu inceledim biraz..Yanımda koltukta yatıyoo Ölürdse benden önce o koltukla gömücem onu çok seviyo..Kaldırmasam asla kalmaz zorla kaldırıyorum..Şimdi kaldırırsam sende gel der yitmiyom o yüzden kaçmadımm..

Gamzelim özel atamıyorum 10 dak..dolmadan malesef silmişsiniz sanırımm diş tiiii

:97:
hişştttt ses çıkarma kıs o zaman bırak uyusun koltuğunda mutlu mesut.....

hastayım zati sizin uyurken yaşadığınız aksiyonlara ...
bizde ilk evlendiğimizde yaşıyorduk ama şimdi pek duymuyom ben hatta geçenlerde öle yorulmuşum ki140cmlik yatakta 4 kişi yatıyomuşuz ben biri beni tapikleyince farkettimm... sırayla ikiside gelmiş kurulmuş biz kocişle büzülmüşüz köşeye öle kalakalmışız....

Mutlu oldugunu sanmıyorum şuann aaaaagg diye bagırıyo biri kovalıyo yine garibimi herhal..

benimkide evlendiğimizin ilk aylarında polatla birlikte savaşıyodu çıkardığı sesler bi yana silahta sallıyodu ayy korkmuştum vallaa

Ay ne güzel mutluluğun resmi vardı ya böyle hanii Hepsi bi yatakta öyle sizinde..Bennimde canım sıkılıyodu kafa yapıyodum iyii kk keşfedince daha uğraşmıyorum onunla...

Ay ne güzel mutluluğun resmi vardı ya böyle hanii Hepsi bi yatakta öyle sizinde..Bennimde canım sıkılıyodu kafa yapıyodum iyii kk keşfedince daha uğraşmıyorum onunla...

seninde olacak kuzum rabbimin izniyleee.... rabbim vermiyeceği şeyi istetmezmişşş.....

benimkide evlendiğimizin ilk aylarında polatla birlikte savaşıyodu çıkardığı sesler bi yana silahta sallıyodu ayy korkmuştum vallaa

haha seninkide mafyalık yapıyomuşş..Benim koca mal yüklüyodu tıra önce sonra yatakta oturup ayagını uzatıyodu gaza basıyodu sonra vites atıyodu hıııın diye gidiyodu Bide ALLAHÜEKBER NİDALARI TIYODU ŞİMDİ ARADA YAPIYOO HORLUYO ŞİMDİDE...

Hıııı biz varken hemen kaçarsınn bak yannız kalmışsın sen hangi şarkıyı söylüyorsunn??????

komsu kizini zapteyle yaaylalar yaylalaaaarr
bi zim og lan aaşııktıır diloy dilooy yayla lar
ya baktim moralim nasilsa bozuk, bende taktik degistirdim, neseli takiliyorum

bende burda sizin yazdıklarınıza kıkırdıyorum bizimkide salonda yüzünden düşen sinekleri japonla yapıştırmaya çalışıyo heral bu sabah feci bir kavga ettikde küsüz şimdi onuda dağa götürün at ve eşşek tekmikleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…