Ölümüne Geyik Topiği :-))

komsu kizini zapteyle yaaylalar yaylalaaaarr
bi zim og lan aaşııktıır diloy dilooy yayla lar
ya baktim moralim nasilsa bozuk, bende taktik degistirdim, neseli takiliyorum

Hahah güzelmişş bugünlerde herkezin morali bozuk bu seferde keçi gribinden sonra moral bozukluğu içinmi toz attılar Türkiyeye..Hayırdır canım ne oldukii eden bozuk?

allah iiliğini vere .... az kaldı pcme form çay püskürtüyodummm yahu zati mutfağım sular altında pcme bişey olmasın inş...

kıslar bu akşamlık bana müsadeee söylenmeye başladııı hadi gelsene gelmiyonmu vs.vs.vs.

Kız ata eşşege ne gerek var sen tepiklesene o uyuyunca benim strateji tekme tokt allah ne verdiyse giriyom adama uyku numarası yapıyom sonra İçimin yağları eriyo..

baska alternatifimiz vardida yapmadik mi

kıss sen ne öle bi geliyon bi kayboluyon söle bakem bizi hangi topicle aldatıyoon?

kıslar bu akşamlık bana müsadeee söylenmeye başladııı hadi gelsene gelmiyonmu vs.vs.vs.

hade grşrz selam söle babiye .... yeter bu kadar net git çabuk kocişinin yanına bakemmm anneme sölerim bak sonna...

Hahah güzelmişş bugünlerde herkezin morali bozuk bu seferde keçi gribinden sonra moral bozukluğu içinmi toz attılar Türkiyeye..Hayırdır canım ne oldukii eden bozuk?

simdi tozu dumana katmanin geregi yok hevukcan... toza dokunmayalim... anlatmaya kalksam, senin bunlari kopi yapip kitap bastirman gerekir canim, ne sen sor ne ben anlatayim. ay topicmi acsam ne etsem sen beni bosver, senin minnos ne zaman geliyor, insallah? benim etrafim minnos dolu.. bebekleri cok seviyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…