kızlar cumartesi aksami evdeyiz ya:/
kızlar cumartesi aksami evdeyiz ya:/
komsu kizini zapteyle yaaylalar yaylalaaaarr
bi zim og lan aaşııktıır diloy dilooy yayla lar
ya baktim moralim nasilsa bozuk, bende taktik degistirdim, neseli takiliyorum
bende burda sizin yazdıklarınıza kıkırdıyorum bizimkide salonda yüzünden düşen sinekleri japonla yapıştırmaya çalışıyo heral bu sabah feci bir kavga ettikde küsüz şimdi onuda dağa götürün at ve eşşek tekmikleyebilir
Ay inşallah canım yımırtam hastanede kendimi yarım hissediyorum onsuz civcivim çıkar inşallah yumurtadan...:emi
hevuk sana kısaca hawk diebilirmiyimtüp bebek mi yaptırıyosun Allah yardımcın olsun inş.
bende burda sizin yazdıklarınıza kıkırdıyorum bizimkide salonda yüzünden düşen sinekleri japonla yapıştırmaya çalışıyo heral bu sabah feci bir kavga ettikde küsüz şimdi onuda dağa götürün at ve eşşek tekmikleyebilir
allah iiliğini vere .... az kaldı pcme form çay püskürtüyodummm yahu zati mutfağım sular altında pcme bişey olmasın inş...
baska alternatifimiz vardida yapmadik mi
kıslar bu akşamlık bana müsadeee söylenmeye başladııı hadi gelsene gelmiyonmu vs.vs.vs.
Hahah güzelmişş bugünlerde herkezin morali bozuk bu seferde keçi gribinden sonra moral bozukluğu içinmi toz attılar Türkiyeye..Hayırdır canım ne oldukii eden bozuk?
forumu toplayio disari ciksak
Çikolatada varmı yine yanında çayının
Ay inşallah canım yımırtam hastanede kendimi yarım hissediyorum onsuz civcivim çıkar inşallah yumurtadan...:emi
hevuk sana kısaca hawk diebilirmiyimtüp bebek mi yaptırıyosun Allah yardımcın olsun inş.
Diyebilirsin lavuk tavuk şimdide hawk mühim değill İşine nasıl geliyosaEvet canım tüp bebek yaptırıyorum inşallah..
kıss sen ne öle bi geliyon bi kayboluyon söle bakem bizi hangi topicle aldatıyoon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?