Ölümüne Geyik Topiği :-))

hade grşrz selam söle babiye .... yeter bu kadar net git çabuk kocişinin yanına bakemmm anneme sölerim bak sonna...

bende seni anneme söylerimm baaakkk ona göree babiye iletirim slmlarını diyom sen git yat ben yatmıcam nie dio ben azcık kızlarla muhabbet etçem olmaz gel diyoo dedim tadilattayım kapalıyım kazı çalışması var illede gel die tutturdu valla didiyom byy hepiiiciğiniz öpüldünüz :90::90::90:

Kız ata eşşege ne gerek var sen tepiklesene o uyuyunca benim strateji tekme tokt allah ne verdiyse giriyom adama uyku numarası yapıyom sonra İçimin yağları eriyo..

benim kütük biraz iri yarı üzerinde sivrisinek tepiniyo gibi oluyo o zaman :86: alın dağa götürün onu götürünnn

ben bi kerem çamaşır ve bulaşık makinalrı nasıl güzel yıkıyolar mı die başlarında bekliom bende de kazı çalışması var heralde... hem benim canım sıkık herşeyi yapabilirimmm....

Anlat ben dinlerim canım az kahrımı çekmedin benimm sen Ben dinlerim seni herzaman anlatmak istersen ballim Benim minnoş bilmiyorumki bugün belli olucaktı aradım merkezi sekreter bebişin çok iyi gözümüz gibi bakıyoruz ona dedi p..tesi ara sabah ozaman belli olur dedi yanii ya p..tesi yada salı olabilirmiş...Benimde etrafımda çok var bende çok severim bugün arkadaşın bebişini aldım 1 2 saat oynadık onunla rahatsız olmama ragmen çok güzelller ya hele kahkahaları gülüşlerii Bugün çok eglendim onunla...

benim bebiş uyandı kızlar bende kaçıyorum çok tatlısınız valla kanım ısındı size baba diyebilir miyim ii geceler herkese görüşürük
duduştan öpteee görekk duduştan öptee görek buda benim şarkım :122::122:

Benim kocada öyle çagırcak diye uyandırmıyorum kafam bi dünya oldu haaa acayip horluyoo çekiyorumm sizinle acuk daha muhabbet ediyim diye

Ben onu kocama söylesem bidaha burda göremezsiniz heralde mustehcem şarkılardan uzak duruyorumm

hadi bakalim dualarimiz seninle, insallah yakinda bize güzel haberler verirsin.. ben Türkiye de degilim, gurbetin ve baharin karisimi bir koktey yudumluyorum, belkide ondan arada hassasiyetler oluyor... ne bileyim cok yalniz hissediyorum bazen kendimi.. burasi oralar gibi civil civil degil belkide ondan insanlar cabuk sıkılıyorlar buralarda....
neyse burasi flocke nin gülerek stres atma merkezlerinden biri... ay yakinda bizden para istemesin de

Hııı duygusala bagladın yanii Biz istemesek flockeden iyi valla 7 24 çalışıyoruz..

bide diyosunki araba olmuşş resimm daha neolsun bana ver kilolarını lütfeeeeeeeeeeeennn...

tamam dur bi dakka, 62-5 = 57
4 kilo kadar verebilirim
emin degilim 57 mi 58 mi olmaliyim... sen düzenli kahvalti yapip yemek yiyormusun ve su cok iciyormusun hevuk?

Son düzenleme:
bak gitcem diyip gitmiyo bu kediciiik gitsene kızım sen kocanın yanınnaaaa....

parolammm nerdesin kuzum sen ben seni tr de sanıyodum wallaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…