hade grşrz selam söle babiye .... yeter bu kadar net git çabuk kocişinin yanına bakemmm anneme sölerim bak sonna...
kıslar bu akşamlık bana müsadeee söylenmeye başladııı hadi gelsene gelmiyonmu vs.vs.vs.
Kız ata eşşege ne gerek var sen tepiklesene o uyuyunca benim strateji tekme tokt allah ne verdiyse giriyom adama uyku numarası yapıyom sonraİçimin yağları eriyo..
Çikolatada varmı yine yanında çayının
bende seni anneme söylerimm baaakkk ona göreebabiye iletirim slmlarını diyom sen git yat ben yatmıcam nie dio ben azcık kızlarla muhabbet etçem olmaz gel diyoo dedim tadilattayım kapalıyım kazı çalışması var illede gel die tutturdu valla didiyom byy hepiiiciğiniz öpüldünüz :90::90::90:
simdi tozu dumana katmanin geregi yok hevukcan... toza dokunmayalim... anlatmaya kalksam, senin bunlari kopi yapip kitap bastirman gerekir canim, ne sen sor ne ben anlatayim. ay topicmi acsam ne etsemsen beni bosver, senin minnos ne zaman geliyor, insallah? benim etrafim minnos dolu.. bebekleri cok seviyorum...
bende seni anneme söylerimm baaakkk ona göreebabiye iletirim slmlarını diyom sen git yat ben yatmıcam nie dio ben azcık kızlarla muhabbet etçem olmaz gel diyoo dedim tadilattayım kapalıyım kazı çalışması var illede gel die tutturdu valla didiyom byy hepiiiciğiniz öpüldünüz :90::90::90:
itiraf edecek olursam arada bende form cayiyla cikolata yiyorum:82: acaba ondanmi kilolar takildi kaldi 62de
benim bebiş uyandı kızlar bende kaçıyorum çok tatlısınız valla kanım ısındı size baba diyebilir miyim ii geceler herkese görüşürük
duduştan öpteee görekk duduştan öptee görek buda benim şarkım :122::122:
Anlat ben dinlerim canım az kahrımı çekmedin benimm sen Ben dinlerim seni herzaman anlatmak istersen ballimBenim minnoş bilmiyorumki bugün belli olucaktı aradım merkezi sekreter bebişin çok iyi gözümüz gibi bakıyoruz ona dedi p..tesi ara sabah ozaman belli olur dedi yanii ya p..tesi yada salı olabilirmiş...Benimde etrafımda çok var bende çok severim bugün arkadaşın bebişini aldım 1 2 saat oynadık onunla rahatsız olmama ragmen çok güzelller ya hele kahkahaları gülüşlerii Bugün çok eglendim onunla...
benim kütük biraz iri yarı üzerinde sivrisinek tepiniyo gibi oluyo o zaman :86: alın dağa götürün onu götürünnn
hadi bakalim dualarimiz seninle, insallah yakinda bize güzel haberler verirsin.. ben Türkiye de degilim, gurbetin ve baharin karisimi bir koktey yudumluyorum, belkide ondan arada hassasiyetler oluyor... ne bileyim cok yalniz hissediyorum bazen kendimi.. burasi oralar gibi civil civil degil belkide ondan insanlar cabuk sıkılıyorlar buralarda....
neyse burasi flocke nin gülerek stres atma merkezlerinden biri... ay yakinda bizden para istemesin de
bide diyosunki araba olmuşş resimm daha neolsun bana ver kilolarını lütfeeeeeeeeeeeennn...
bide diyosunki araba olmuşş resimm daha neolsun bana ver kilolarını lütfeeeeeeeeeeeennn...
ben verem ben verem ben veremmmm noluuurrrrr gitsinler istiyoom artık şu kilolarrrrrrrrrrrrrrrrr
Hııı duygusala bagladın yanii Biz istemesek flockeden iyi valla 7 24 çalışıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?