- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
two çenin canı roman oynamak istedi kıbarıyede gelsin dedi bende pastadan çıkarıyım dedimmm olsun nolcekkk gızzzz
hadi kesek artıkın senin şu damadın kucuk kellesini
getirin elektrikli ekmek bıçağımı...telemarketing de gördüm,incecik kesiyo herşeyi...hadi kesek artıkın senin şu damadın kucuk kellesini
kızlar kim sünnet oliiiiii??:26:
ingiltere prensi william.benim kız aşık oldu babası da önce sünnet olsun kızı ööle veririm dedi de...kızlar kim sünnet oliiiiii??:26:
flockenin damadı hani şu prens olan var ya
manda home söğüt branch bu nu da güllü sölediiiiankara havası söölendi demi? 'girls girls may i come?yanağınızdan kiss'eyim mi?' söylendi mi? 'daracık daracık street'ler' filan es geçilmedi demi?
ingiltere prensi william.benim kız aşık oldu babası da önce sünnet olsun kızı ööle veririm dedi de...
aynı o smiley'deki gibi çocuğun üstüne gidersen korkabilir ama...3 gündür düğün dernekten kesemedik gitti tutmayın beni ben kesecem artık
evettt beyaz hocada geliyo yoldaymışşş kesecezzzz artıkın kaynana nerde flockeaynı o smiley'deki gibi çocuğun üstüne gidersen korkabilir ama...
güülü değil kıs,ingilizlerde ü harfi yok elizabeth annamaz şimdi,rosy diyelim şuna biz...manda home söğüt branch bu nu da güllü sölediiii
miniş oyuncaklarınla oynamaya daldı şimdilik,birazdan aklına düşerim terörize etmeye başlar...evettt beyaz hocada geliyo yoldaymışşş kesecezzzz artıkın kaynana nerde flocke
güülü değil kıs,ingilizlerde ü harfi yok elizabeth annamaz şimdi,rosy diyelim şuna biz...
sweedy her bir şeyden sıyrılmış...enemm haydin napıoz flockemm lokmaları kim organize etcekti,nerde dökülcek:26:
heeee roselu diyek ozamannn heeee niyse ben bi pilavla kavurma yaptımmmm swddy git pastırmalı kuru yappp twoçe sende salata yap mandalina bundan pek emin değilim ama tatlıyıda sen yap diyecemm amaa:26::26::26::26:güülü değil kıs,ingilizlerde ü harfi yok elizabeth annamaz şimdi,rosy diyelim şuna biz...
anemmm söle ona ciciv çıkacak kuş cıkacakkkkminiş oyuncaklarınla oynamaya daldı şimdilik,birazdan aklına düşerim terörize etmeye başlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?