anladım bizdede oluyor canım olmaması tuaf our zatennneften püften uyduruk nedenlerden tripler ve hafif atışmalar işte...mutlaka sizde de oluyordur.ortada adam akıllı bi neden yok ama her iki taraf gardını almış atışmaya hazır durumda.yok çay neden açık oldu sen niye tutmadığın takımın maçını izliyon gibi uyus nedenler!bazen emekli olduğunda nasıl olcek acep dediğim anlardan hani...
beni asıl kızdıran nedensiz olması.hani kendisine de diyom,uyuzluk yapceksen mantıklı bi konu bul gari,ben de katılayım tartışmaya...anladım bizdede oluyor canım olmaması tuaf our zatennn
oda bilmiyokı nedenini içinde ogun bi gıcıklık oluyo sadecebeni asıl kızdıran nedensiz olması.hani kendisine de diyom,uyuzluk yapceksen mantıklı bi konu bul gari,ben de katılayım tartışmaya...
sizin haftasonu nasıldı sweedy?
ingilizce türkü söylencekti noldu gari?söyledi mi mustaphfa cutter?annneeeemmm hadı eğelenecek bişey bulak sunnet duğunumuzde yarım kaldı zaten en son mandalinam siyah ayakkabısının arkasına beyaz peçete koymuştu ben mustafa kesere tıtanığın şarkısıyla aaaa hareruya yı okutuyodummm peder hoze ve aziz kirkor da gelmişti...........
hıııı mandalinada geldiiiiigünaydın mutlu haftalar
ii de olan iple çekilen hafta sonuna oluyo!oda bilmiyokı nedenini içinde ogun bi gıcıklık oluyo sadece
günaydın mandalina.....:79:günaydın mutlu haftalar
söledi gızzzzzz solemezmiii pastadan kibariye çıkacaktı twoçenin çorabı kaçtı ben oje surdummmingilizce türkü söylencekti noldu gari?söyledi mi mustaphfa cutter?
hıııı mandalinada geldiiiii
günaydın mandalina.....:79:
eeeee orasııı oleeeee bizimde ole oluyo ama nepcennn işteee bazen ogun tripler içinde gecip akşam olduğunda boşa harcadığımız tukettiğimiz bir gun diyip uzuluyorummii de olan iple çekilen hafta sonuna oluyo!
kız dansöz organize etmedik mi?kibariye gibi bi kadavra niye çıktı pastadan?söledi gızzzzzz solemezmiii pastadan kibariye çıkacaktı twoçenin çorabı kaçtı ben oje surdummm
two çenin canı roman oynamak istedi kıbarıyede gelsin dedi bende pastadan çıkarıyım dedimmm olsun nolcekkk gızzzzkız dansöz organize etmedik mi?kibariye gibi bi kadavra niye çıktı pastadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?